בלי לשבור את המחשב.

• פותח הנושא lide
  • פורסם בתאריך

lide

New member
בלי לשבור את המחשב.

לא יודע איך לצאת מהרשת אני מחובר לקו מהיר, וכל מה שיש לי בראש זה הרשת, אז הצעד הרשון שעשיתי זה לנתק את התוכנת הורדה אבל כל הזמן אני רוצה להחזיר את זה כי אני מרגיש שאני מפספס דברים חדשים.

e-magine

New member
ברוך הבא lide

כמה זמן אתה באינטרנט מהיר? האם לדעתך ההתמכרות קשורה לכניסה למהיר ו שהיא מקודם? בסך הכל אני רואה שיש לך מודעות לנושא וזה כבר טוב, והמחשבה שלך לא רק חדה, אלא גם מעשית, כי כבר חיפשת דרכים ובחרת דרך מסויימת וניסית ליישם אותה וזה כבר טוב. אני מקווה שיציעו לך כאן כמה דרכים אחרי שתספר קצת על הרגלי הגלישה שלך, כדי שנבין אותך יותר טוב. מה שאני כבר מציע לך זה אם אתה רוצה, לעשות את המבחן העצמי כדי לראות מה מצבך, וגם שתבדוק את עצמך ותנסה לראות מה סיבת היסוד שמביאה אותך להתמכרות.

lide

New member
אהלן אהלן

אני קם בבוקר והדבר הרשון זה סיגריה אם קפה מול המחשב. נכנס לפורום קבוע שבוא אני משתדל לרשום. וואחריי זה אני סתם שט לי ברשת, לא דברים שכמו בהתחלה הייתי מתעניין בהם והיית וואלה זה מגניב, זה לא כך.

e-magine

New member
אני מקווה שאני לא מחטט

בכל מקרה, ברור שאתה לא חייב לענות, מה שרציתי לשאול הוא אם חוץ מאינטרנט אתה עושה משהו, לימודים, עבודה, משהו בסגנון הזה, כדי להבין גם עד כמה ההתמכרות מפריע לך בתפקוד היומיומי.

למעלה