בלי לעשות פרסומת

operationss

New member
בלי לעשות פרסומת

מה דעתכם על הערכים של החטיף הבא כארוחה קלה מיד עם סיום האימון (בשום פנים ואופן לא על חשבון ארוחה מסודרת בבית) : קלוריות : 120 חלבון 1.6 פחמימות (פשוטות לדעתי) 17.4 שומן : 4.8 כולסטרול: 1.1 נתרן: 76.7 מה דעתכם ? מכירים מוצר טוב יותר ?

operationss

New member
כן אבל

איפה אני אמור להחזיק את היופלה בזמן האימון ? אם הוא יהיה בתיק הוא יתקלקל ... צריך חטיף לא מבוסס חלב - משהו שלא יתקלקל. חוץ מזה - כמו שאמרתי את החלבונים אני אקבל קצת מאוחר יותר - בארוחה מסודרת בבית.

Nut420

New member
יופלה

אני אחרי כל אימון אוכל שני יוגורט יופלה 0% ועוד כמה פירות, לא מתקלקל אפילו בלי מקרר.. למה כמה זמן אתה כבר בחדר כושר שזה יספיק להתקלקל..

operationss

New member
לספק לגוף קצת פחמימות פשוטות

מיד בסוף האימון. קראתי הרבה מאמרים שממליצים על זה - זה אמור לעזור לחידוש מאגרי הגליקוגן (אבל אני לא יודע למה חשוב לחדשם במהירות).

q0s

New member
פחממות פשוטות?

מה הבעיה? תקח פרי לאימון! הכי פשוט, הכי זול, והכי טבעי.

shririm

New member
גרוע ביותר !

החטיף שהצגת גרוע ביותר למטרתך. 1.6 ג´ חלבון : מגוחך לחלוטין. מחקרים מראים כי בחלון הזמן שלאחר האימון סינטוז החלבונים מוגבר. 1.6 ג´ חלבון זה לעשות אבל לגופך בזמן חשוב זה. 4.8 ג´ שומן : קטסטרופה. לאחר האימון אתה רוצה עיכול מהיר וזריז. 5 גרם של שומן יאטו מאוד את תהליך העיכול. פחמימות: 17.4 ג´ : גם לא מספיק תוותר על החטיף הזה אין בו שום תועלת. באפשרותך: 1. לאכול חטיף בעל ערך תזונתי מתאים לצריכה לאחר אימון. 2. לקחת למכון ולאכול מייד לאחר האימון כמה חלבוני ביצה קשה ובננה. 3. לחכות עד הבית ולאכול שם כמו שצריך. עדי גבאי אתר שרירים http://www.shririm.co.il

למעלה