בלי לעורר פרובוקציות.....

אבנר.

New member
בלי לעורר פרובוקציות.....

ראיתי באיזה שהוא מקום את הקטע הנ"ל, אני גם מסתייג מחלקים בו. רציתי לדעת מה אתם חושבים על תוכנו של הטקסט, -כלומר, אילו דברים נשללים מכל וכל בטקסט ואינם נכונים. אני אשמח אם תעזרו לי. יצחק רבין – הרוצח באלטלנה ליום כ"ג בסיוון – יום הטבח באלטלנה באין להם אלוקים, אליל חדש יצרו לעצמם מתוך עולם התוהו, יש מאין כפשוטו. קבלו אותו – את יצחק רבין ´ז"ל´! בי"ח ע"ש ´רבין´, רחובות ע"ש ´רבין´, ככרות ע"ש ´רבין´, וכדאי בזיון וקצף, אפילו במקום בו אני גר - דתי-לאומי – ארגן הרב המקומי שתי עצרות זיכרון לכבודו של אותו איש, גם מחזה בדה לכבודו. כל הארץ כולה מלאה ´רבין´, ´רבין´, ´רבין´. בלי סוף. למה? מה קרה? לא היה זה רבין, שפקד לרצוח ב´אלטלנה´ 16 יהודים חפים מפשע? והרי הם עלו ארצה כדי להתגייס לצה"ל, למען העם, למען המולדת! לא להיהרג בידי יהודים! האם לא היה זה הוא שתפס בכוח את הפיקוד ב´בית האדום´ – מטה הפלמ"ח בחוף תל אביב – כדי להראות לכ-ו-ל-ם כמה שהוא שונא יהודים הבאים מחו"ל, יהודים שאינם ´צברים´ כמוהו ואינם משתייכים ´למפלגה הנכונה´? רבין היה זה שרצח במו ידיו ארבעה מן העולים לארץ בזרקו רימוני נפץ קטלניים עליהם. אליבא דיצחק רבין, מי שעלה לארץ דרך אוניה שאורגנה בידי האצ"ל למען עם ישראל, אין לו זכות להיאבק למען העם והארץ, כי הוא לא משתייכים ´למפלגה הנכונה´, ל´ישוב המאורגן´, לכן דינו מוות; המבוצע מיידית בידי ה´שופט העליון´ מר יצחק רבין ´ז"ל´. רבין היה זה שתפס והסגיר עשרות אנשי אצ"ל לידי הכובש הבריטי בימי ה´סיזון´, כדי להכות ביהודים עד חורמה וכדי להתחנף לשלטון הבריטי. ומי הביא לארץ את ערפאת הנאצי וכנופייתו על עשרות אלפי פושעיו? ומי הרשה להם להחזיק 40,000 רובי סער, 40 שריוניות ומקלעים כבדים, ומי נתן להם ערים ומרחבים בהם יוכלו לארגן ולתכנן טבח ביהודים, בהם יקבלו מקלט בטוח. לא יצחק רבין? תארו לעצמכם יהודי אחד המחזיק באקדח ללא רשיון, כמה שנים ישב בכלא?! ואלו, רוצחים המקצועיים ביודעין, קבלו רשות מידיו, ´הכשר טוב´, רשות להחזיק ולירות ב- 40,000 רובים אוטומטיים! ובמי יירו? הרי זה ברור! ביהודים המתנחלים שנואי נפשו. ´פרופלורים´, כינה אותם. אינכם צריכים לנחש. סעו בציר אלון, בדרך המנהרות, בגוש קטיף, ותראו. אם תצאו חיים, כמובן. שאלו את רוצחי בנימין וטליה כהנא הי"ד מידי מי קבלו את הרובים בהם רצחו את יקירינו. מאז ימי המופתי והמרד הערבי הגדול לא התהלך כזה מוות ברחובותינו. ואת הפושע הזה הם מכנים ´ז"ל´? תהא זו בקשה שטוחה באזני שלומי אמוני ישראל: כל מקום וכל פעם שמזכירים את שמו של יצחק רבין, ניזכר בציווי חז"ל - "המזכיר שם רשע ואינו מקללו עובר בעשה… שנאמר: ´שם רשעים ירקב´". ולאלו האומרים: ´אבל הוא כבר מת´; יאמר – אז מה, גם בלעם הרשע כבר מת. האם משום כך לא ייזכר פשעו? – דוקא משום כך! הרי מהם למדנו! בסוגדם לרבין הם אינם נותנים מנוח ליגאל עמיר, כן נעשה גם אנחנו – אוהבי היהודים – לא ניתן מנוח לפושעי אוסלו ובראשם רבין. יגאל נעשה שותף לפיגוע ביהודי אחד, ומה נגיד אנחנו לרבין שעשה עצמו בפועל שותף, לרצח אכזרי של עשרות יהודים, ה´ ישמרנו ויצילנו. בהרחקת הבוגדים ובאהבת עם ישראל – ניוושע!

שמאלני

New member
אבנר נראה לי אתה לקחת משהו....

תגיד אבנר אתה בטוח שאתה לא על כדורים? אני לא צוחק איתך ההודעות שאתה כותב הם של אדם לא נורמלי שמצדיק את רצח ראש הממשלה המנוח יצחק רבין ז"ל. נתחיל מהתחלה,קודם כל יצחק רבין מילא תפקיד שנתנו לו ולכן הוא ירה מתותח על הספינה אלטלנה. בן גוריון חשש מאנשי האצ"ל שימרדו בו ולכן ביקש מהם את כלי הנשק שיש ברשותם,הם לא רצו להביא את הנשק ולכן הורה בן גוריון לרבין לרות על הספינה. יש מלא מקרים שיהודים רוצחים יהודים,כמו שבזמן האחרון מלא גברים רוצחים את הנשים שלהם,אבל על זה אתה לא כותב כלום. אתה נותן פה דוגמא על איש שנתנו לו הוראה לבצע,וכפי שאתה יודע חייל חייב לבצע את ההוראה שהוא קיבל,לירט ספינה שעליה אנשי אצ"ל. הסיפור הזה קרה לפני כמה עשרות שנים טובות,אבל על הרצח שיהודי מסריח רצח ראש ממשלה לפני בסה"כ 6 שנים,עוד אתה מצדיק איכשהו את הרצח. הרי זה ברור לכולם שאתה דו פרצופי ורק מה שאתה רוצה לראות אתה כותב ומה שאתה לא רוצה אתה מעלים העין. זה שיצחק רבין נלחם כל חיו בשביל להגן על הארץ,מילה אחת לא ראיתי שכתבת לזכותו. הרי אתה יודע לא מגיעים להיות ראש ממשלה תוך זה שאתה יושב בקריה בת"א ואוכל כל היום ספוגניות. רוב ראשי הממשלה תרמו משהו למדינה. אן זה בן גוריון שעלה בעליה השניה ועזר לפיתוח הארץ. אם זה ביבי שנלחם בצבא למן מולדתו,ואם זה יצחק רבין שכל חייו נלחם למען שתקום ארץ יהודית למופת. בעוד כמה שנים טובות שיהיה הסכם שלום בטח אתה תשב בבית ותאכל את הלב שלך.

למעלה