בלי להרוס בבקשה

End world Left

New member
בלי להרוס בבקשה

ביום שבת נגמרת הסדרה star track וויאג'ר? אהה ועוד משהו שעניין אותי- האנטרפרייז החדשה, עדיין רצה בארצות הברית? או שכבר סיימו להקרין אותה שם? ואם כן, קראתי בעיתון שבישראל מבשלים את הסדרה העתידית של סטאר טרק באיזה אולפני אנימציה ליד ירושלים או משהו. סתם שטויות?...

itstzar

New member
כמה תשובות

1. אין לי yes, אבל הבנתי שהשבת זה הפרק האחרון (בשעה טובה ?!?!?!
) 2. האנטפרייז "החדשה" (או ישנה, תלוי איך מסתכלים) עדיין רצה (או זוחלת, שוב, תלוי איך מסתכלים
) רק שכרגע בהפסקה והפרקים יחודשו ב21 לאפריל (ממש אוטוטו בשעה טובה) והם עדיין בעונה השלילית (אהה שלישית). 3. חשבתי 1 באפריל כבר עבר לא?

End world Left

New member
הנה הקישור

http://images.maariv.co.il/cache/cachearchive/17022004/ART649982.html ולעצלנים הנה הקטע הרלוונטי מהכתבה: "הפרויקט הגדול ביותר עליו ניתן לספר הוא "Star Point Academy", המבטיח גדולות ונצורות. "ג'ין רודנברי, המחזיק את הזכויות על'מסע בין כוכבים' ונחשב לאבי אבות המדע הבדיוני, פיתח תסריט לסרט אנימציה לפני שנים רבות", מספר ברגר בעיניים של ילד. "התסריט לא הופק בגלל מגבלות טכנולוגיות של התקופה, ואנחנו קנינו אותו בדצמבר 2002". " בעתיד יוקם איחוד בו ישתתפו כל עמי ויצורי הגלקסיה", מספר וורצל את עלילת הלהיט הגדול שהסניף מייצר, "המקום בו מנהלים את האיחוד נמצא בכוכב בשם star point pharos. התצורה שלו שונה כי הוא למעשה מעטפת מלאכותית, שאנשים חיים על הצד הפנימי שלה. כוח הסיבוב יוצר כוח משיכה, וקוראים לזה בשפה המדעית dison sphere. במקום יש את ה Star Point Academy ובה מאמנים את ה-Star Point Rangers. הריינג' רים הם כמו ג' דייז - שוטרים, שופטים, פסיכולוגים ועובדים סוציאליים השומרים על אחווה ורעות בין תושבי הגלקסיה. הסיפור מתמקד בשישה ילדים בבית-הספר, בעלילה שהיא חצי סיפור בית-ספר וחצי מדע בדיוני, עם הרפתקאות והרבה הומור". ההפקה נמצאת היום בשלב עיצוב הסרט והדמויות מבחינה גרפית, והוא ייצא לשוק באביב 2005, כשהוא נושא תג של אחד הפרויקטים הראשונים שיבוצעו כולם בישראל."

itstzar

New member
טוב זה לא בדיוק סטאר טרק :)

שים לב שזה מקביל אבל לא בדיוק לפדרציה ובדור הבא היה פעם פרק על ספרת דייסון (כן הפרק עם סקוטי). ככה שלא נראה לי שזה ישתלב בעולם של מסע בין כוכבים אלה יהיה סדרה נפרדת שההוגה שלה היה ג'ין, אבל בכל זאת, אחלה של דבר, יכול להיות אפילו מעניין :)

אגב סדרות של רודנברי..

קראתי לא מזמן בST.COM שרודנברי יצר גם סדרה על כדור הארץ שמנסה להתגבר על הטראומה שהוא עבר במלחמת עולם שלישית. נשמע מוכר? מה שלא הצלחתי לברר זה אם הוא השתמש במב"כ בדברים מהסדרה הזאת.

למעלה