בלי להעליב

בלי להעליב

יש לי הרגשה שלטסטרים יש מכסת הכשלות שהם אמורים למלא ביום (כמו משטרה צבאית), ז"א אם הם אמורים לפסול 10 ועושים 12 אז הלך על 10 תלמידים (כמובן מי שטוב הם מכשילים אותו בכוונה כמו שעשו לי- הטסטר אמר לי לנסוע ואמרתי לו שאי אפשר ויש מכונית והוא אמר לי לנסוע בכל זאת וכמובן היא חתכה אותי והוא בלם אותי) יש מישהו שחושב כמוני? אגב, ממתי טסטרים אומרים מתי לנסוע? (אחרי עצירה בצומת למשל)

Daemonlior

New member
חחחח איזה תיאוריות אלוהים..

מה זה השטויות האלה.. אין שום מכסה, ואין שום חובה להכשיל בטסט ראשון.. יאללה כמה תיאוריות דביליות כאלה כבר שמעתי.. הטסטר מעביר או מכשיל לפי הנהיגה ולא יותר מזה.. די כבר עם כל הסתיגמות על הטסטרים.. גם הם בני אדם..

adidas88

New member
לא אבל

כבר שמעתי על 2 טסטרים אצלנו שפיטרו-אחד כי הוא העביר המון. והשני בדיוק להפך-כי הוא היה ממש אכזרי. אין להם מכסה של להכשיל ולהעביר אבל.... ובקשר לשאלה-כנראה כשלטסטר אין כוח לחכות ואין לו עצבים אז הוא יאיץ בך לנסוע. בטסט ה2 שלי הטסטר שלי התעצבן שעצרתי למישהי במעבר חציה אז אמרתי לו שהיא רצתה לעבור והוא אמר לי-אם היית נוסעת מהר היית מספיקה (בניגוד למה שלמדתי על טסטרים בשיעורי נהיגה-שהוא יכול להגיד לי שזה אי מתן זכות קדימה)

ofir3dvb

New member
חח גם לי זה קרה בדיוק אותו מיקרה..

רק שלא הקשבתי לטסטר כי באמת לא היה אפשר ואחרי הטסט המורה שלי אומר לי "יפה שלא הבקשבת לו זה טסטר חולה נפש הוא מדבר הרבה בטסט ויש לו הרבה הערות שטותיות" (רק חבל שהוא מחליט אם עברתי או לא...) וחח זה באמת נכון פתאום באמצע הטסט הטסטר פתח את החלון וצועק סתם ככה לאיזה אחת "זרקי ת'סיגריהה!!" וכזאת צעקה הוא דפק... דווקא אני נופל על טסטרים כאלה אח....

Daemonlior

New member
חחחחחח קטעים!!

בונאה כל הסיפורים האלה שאני שומע על טסטרים!! כל כך מצחיק אלוהים!! אני כל כך שמח שלא נפל בחלקי להפגש עם האנשים המוזרים האלה.. אגב, טסטר לא מעיפים על כמות האנשים שהוא מעביר.. אלא יש מה שנקרא בוחן טסטרים שבודק על סמך מה הטסטר הכשיל או העביר תלמיד.. והאם זה מוצדק.. במידה ולא, יש מצב שהטסטר יעוף..

adidas88

New member
ואם העיפו את הרב בוחן? ../images/Emo3.gif

ובאמת תגיד תודה כי עם כל כמה שזה תלוי אך ורק בנהיגה שלך -זה לא-זה תלוי רק בטסטר. ומי שלא נופל על טסטר כזה -בחיים לא יבין

Daemonlior

New member
המממ

"אחרת למה אני קיימת?" -> למה שלא באמת תשתפי אותנו? חיחי

adidas88

New member
../images/Emo3.gifאין בעיה

ברגע שאני אמצא תשובה אני אשתף את כל מי שמעוניין

gold ayelet

New member
חחח כמה צחקתי עכשיו איזה טסטר

אידיוט! חח הייתי משתינה בטסט במקומך!!

SummerSpirit

New member
זה קצת יותר מתאוריה...

טסטרים נוטים להכשיל כדי לקבל יותר כסף. אנלא יודעת אם זה נכון אבל זה נשמע לי מאד הגיוני.

SummerSpirit

New member
קראתי ושמעתי על זה

לא מעט אנשים חושבים ככה, בין אם זה נכון ובין אם לא. הרי הטסט הוא סובייקטיבי לגמרי- מנקודת מבטו הבלעדית של הטסטר. אני מכירה מספיק סיפורים על אנשים שנהגו ללא רבב אבל הטסטר עדיין החליט להכשיל אותם. אין שום דרך לבדוק אם הטסטר הכשיל אותך כי יש לו מכסה כשלונות או כי הוא רוצה לעשות ממך כסף, או שבאמת נהגת גרוע.

NewUser4

New member
תראי

קודם כל הטסט מלבד היותו מנקודת מבטו הבלעדית של הטסטר, היא גם מנקודת מבטו המקצועית של הטסטר. וזה הדבר החשוב. דבר שני, נקודת מבטו של הטסטר הינה אובייקטיבית ולא סובייקטיבית, שכן אין לו עניין מסויים בתוצאת הטסט. לגבי זה שאת מכירה אנשים שנהגו ללא רבב ובכל זאת נכשלו כבר דנו עשרות פעמים בפורום זה. קשה לומר שאדם שעדיין אין לו רשיון יכול להאריך את נהיגתו שלו כשם שאדם זר אשר זוהי הכשרתו המקצועית ויש לו נסיון רב יכול. הנבחן יראה את עצמו מנקודת מבט סובייקטיבית אינטרסנטית. הבוחן הוא האובייקטיבי. ובקשר לכל העלילות והסיפורים שתלמידים ממציאים רק כדי לא להאשים את עצמם בכשלון כמו: "אני נהגתי מצויין, הטסטר לא אהב אותי בגלל שלא באתי לבוש באדום" "הטסטר עושה עלינו כסף, אני נהגתי מצויין" "בטח שהוא לא יעביר אותי כי הוא העביר את השני" ועוד ועוד. בקשר לעלילות אלו: חרטה! לטסטר אין מכסת כשלונות. והטסטר לא עושה כסף עפ"י כמות האנשים שהכשיל. הטסטר יקבל אותו שכר גם אם הוא מעביר את כולם, וגם אם הוא מכשיל את כולם.

FairyTale17

New member
יש לי שאלה מיסטר טסטר....

האם הטסטר יכול לדעת כמה שיעורי נהיגה לקחתי?.. ולמה זה משנה לו כל כך איזה טסט אני נמצאת? תודה מראש

NewUser4

New member
תשובה

הטסטר לא יודע כמה שיעורי נהיגה לקחת, וזה ממש לא מעניין אותו גם. ולטסטר ממש לא אכפת איזה טסט את נמצאת. אם איזה טסטר שאל אותך איזה טסט את זה היה בטח סתם בשביל לשבור את הקרח ולהוציא אותך מלחץ, כי הוא יכול לדעת בעצמו (עפ"י מספר החתימות בטופס הירוק).

NewUser4

New member
בלי להעליב.

שטויות. איך הגעת למסקנה הזאת בדיוק? מה בדבר לחשוב שנכשלת בטסט כי הגיע לך לא לעבור אותו. כי אינך מוכנה עדיין לקבל רשיון. האם באמת יש צורך להמציא ספקולציות וקונספירציות? וד"א, טסטרים אומרים לנסוע כאשר העצירה מיותרת, כאשר נוסעים לאט מדי, כאשר הנהיגה הססנית ואיטית מדי, ועוד אי אלו סיבות. בכל מקרה, קשה להתייחס למקרה הפרטי שלך בלי לדעת את כל פרטי המקרה. אם תפרטי יותר אולי אוכל להכנס יותר לעומקו של האירוע.

למעלה