בלי כריך...

לפי מה שקראתי אצל אורי מאיר צ'יזיק

האמון שלך בסוגת רב מדיי.
לפי התקן של היום, היצרן לא מחוייב לרשום על האריזה אם הגרעין נטחן בשלמותו או לא, אז כל היצרנים הגדולים עושים את הבלוף הזה...

התקנים החדשים שיכנסו לתוקף השד-יודע-מתי, מגדירים שקמח מלא חייב להיות 80% מלא (לא 100
) ושצריך לכתוב על האריזה האם נטחנו מגרעין שלם.

בינתיים בשביל להשיג קמח מלא 100% שנטחן מגרעין שלם צריך לפנות לספקים קטנים ואיכותיים שאת יודעת בדיוק מול מי את עובדת, כמו מנחת הארץ. לא נראה לי שסוגת שייכים לקטגוריה הזאת...

טעות שלי, אורן אומר שהקמח של יש הוא של שטיבל

עכשיו בדקתי באתר שלהם וכתוב מה שבטט אמרה.

לו זאת היתה שאלת המליון במי רוצה להיות מליונר

הייתי עונה לבן אורגני.
הם לא מציינים את זה בשום מקום שזה באמת ניסוח מאוד מאוד טריקי, אבל בדקתי עכשיו כמה גר' סיבים תזונתיים יש בקמחים המלאים שלהם (17-18 גר') וכמה יש בקמח האורגני - גרם וחצי.אז אמנם זה כנראה יותר מבלבנים האחרים שלהם (שם לא מצויינים בכלל סיבים תזונתיים) אבל זה בכלל לא מתקרב לכמות שיש במלאים.

צימעס

New member
קמח מלא בסופר הייתי נזהרת

כי מותר לקרוא קמח מלא גם לקמח לבן מעורבב עם סובין.

regvuv1

New member
אני אופה בלי

יש לי מחבת לדקה הראשונה ואז ישירות על הכיריים לחלק השני, שבו הפיתה מתנפחת לי. אחת מכל שש או שבע פיתות לא מתנפחת לי טוב ואז אין לה ממש כיס...

צימעס

New member
אני, אם היה לי רעיון אחד,

הייתי נותנת את זה כל יום.
אחרי חודש-חודשיים זה נמאס, ומשנים.
אבל אלה ההרגלים המונוקולינריים של המשפחה שלי

JoIIy Roger

New member
תכיני לה פנקייקים

מקמח שקדים, עם קמח מלא, תוספות כמו חתיכות פירות.
יותר נוח מכריך ויותר טעים.
אפשר להכין בלילה לכמה ימים.

JoIIy Roger

New member
אין לי מתכון מסודר

אני מכינה שילוב קמחים ממה שיש בבית. מוסיפה ביצה על בערך כוס קמח, מים, מעט אבקת אפיה, וסוכר לפי הטעם. אפשר גם חמוציות או צימוקים. המרקם צריך להיות דיי סמיך. מכינה במחבת.

אגוזים עם פירות

היום שלחתי קופסא לוק-לוק מלאה אגוזי פקאן ופיסטוקים קלופים ולא קלויים עם קופסא של תפוחים. אפשר גם להמיר בענבים, פירות יבשים וכו'.

גם אצלנו התחלנו לקבל את הסנדוויצ'ים חזרה (למרות שטען שטעים לא אכל ביס או שניים, לעומת זאת את הפירות והמלפפון אכל כמעט תמיד עד הסוף)

אדלרי

New member
נראה לי הגננת חוטפת שבץ אם היא רואה אגוזים...

יש להם חוקים נגד.
למרות שבבית אוכלת חופשי.
אני מניחה שהחוקים נכתבו בהרבה דמעות...

לא אגוזי מלך, יש בעיה גם בפקאן?

אצלנו לא העירו ואפילו הבנתי מהבן שלי שבגן טרום חובה הזה נותנים לילדים סוכריות או מסטיקים (לא בטוחה שהוא מזהה, הוא לא לוקח)

למעלה