בלי כל המסביב.

בלי כל המסביב.

הזין הגדול שלי חודר אל הכוס הרטוב שלה. היא בתנוחת ר`. שדיה הגדולים מרוחים על שולחן העץ הרחב, ידייה פרושות לצדדים. אני מפמפם את הכוס שלה בלי הפסקה. החצאית השחורה מורמת אל גבה, התחתונים הפשוטות זרוקות למרגלותיה. מזל שהדלת שלי עבה, אחרת כל הבניין היה שומע את הגניחות שלה בעוד הזין הקשה והאכזר חודר אליה ללא רחם. אני יודע שאני בוגד באשתי, ואולי היא חוטפת זין גדול ועבה כמעט כל יום, בכוס, בפה, בתחת, לא מתוך הנאה (כפי שהיא טוענת) אלא בשביל עוד בונוס במשכורת. לי זה לא איכפת אני מזיין אותה חזק, נהנה מגופה המלא, תופס בכוח בתחת הגדול שלה, היא מפשקת את רגליה רחב. אני מזיין ודופק אותה הזין הענק שלי מכה בדגדגן שלה. בום! בום! בום! אני חודר, מפמפם, היא גונחת, היא צורחת. אני שולף את הזין וגומר לה על התחת והגב. ממלא את גופה בשפיך לבן ודביק. ועכשיו אני אתן לה למצוץ לי אותו עד שהוא יהייה נקי. אחחח, טוב להיות הבוס...

תרצה קפה של בוקר בוס../images/Emo35.gif

טיפה, ועוד טיפה , ועוד טיפה .... איזה כתיבה כל השובנסטיות יוצאת ממך
כהרגלי את הכתיבה שלך אני לוגמת
יום נעים ועבודה נעימה לך

אללא בוקר

קם מוקדם בבוקר. עטוף זיעה, לבוש בבוקסר. זיקפה גדולה, מיטה ריקה. מקלחת קרה, אבל אני עוד חם, חליפה ועניבה, מורם מעם. רכב מפואר מחכה לי בחוץ, אין לי זמן, אני די לחוץ. מגיע למשרד ואת כבר מחכה, נכנסת לתנוחה, מתכוננת לדפיקה... בוקר טוב. וכן, אני יודע שהוא שובניסט מניאק.

עוד סיפור של אלטר אגו

שתיים בצהריים. פאב במרכז ת"א. המקום ריק. חם כמו בתוך חממה. לגופי גופייה לבנה ומכנסי ג`ינס רחבות. מטאטא את הרצפה. הדלת נפתחת והיא נכנסת בצעד קליל. בת 17, הרבה יותר מדי קטנה לבחור בן 26. עורה שחום. עיניה כשקד, חזה קטן, נמוכה ורזה. אני מוריד את הגופיה, משוויץ בשרירים. היא משוויצה בגופיה חושפנית וחצאית קצרה ממש. "בשביל מה הרצת אותי לפה?" היא שואלת, רטובה ודביקה מזיעה. אני מושיב אותה על שולחן הסנוקר. יד תופסת שד. היד השניה מלטפת את התחתונים. "רק בשביל זה אתה רוצה אותי" היא יודעת שזה נכון. מוריד אותה על ברכיה, היא מוצצת. היא גרועה. אני גומר לה בפה. היא בולעת הכל. אני שיכור מתחושת העליונות. מפשיט אותה, מזיין אותה על הרצפה המאובקת. היא מכורה אלי כפי שאני מכור לגוף שלה. מזדיינים שוב ושוב הכל היא תעשה בשבילי. אני מלך מלכי המלכים - שימעו אותי שואג -"אההההההההה!!!!!"

למעלה