בלי כיבודים

billy milligan

New member
בלי כיבודים

נחשו מה אכלתי לארוחת בוקר היום נו תנחשו כבר עוד לא ניחשתם? טוב אז אני אגלה או שאולי לא, להשאיר אותכם במתח...... טוב נו בסדר קרמבו וניל וכמו שאמרתי בלי כיבודים

איכס !!!

אני די אוהב קרמבו וניל, אבל אני הרבה יותר מעדיף קרמבו מוקה...

sirpad

New member
קרמבו מוקה?

זה בכלל לא קרמבו זה גוש חסר טעם בעליל. איזה ילד אוהב מוקה?

עדי או ליילה, להוריד את ההודעה מיד!

זו ממש התגרות בזולת!!! אסור לתת לבילי לזרוק ככה פצצה בפורום!!! או שמכבדים את כולם או שלא מספרים!!! מקווה שנהנית ממנו

billy milligan

New member
אבל, אבל ../images/Emo8.gif

כתבתי בלי כיבודים אז שלא יהיו תלונות, פשוט לא לפתוח הודעות כאלה. ולמה בכלל אין אייקון של קרמבו? הא? ואם כבר קיטורים אז למה אין אפ'חד בצ'ט? והפעם זה ממש אפ'חד, אפילו לא @#$%^* למיניהם, איפה כולם???? לאן נעלמתם? טוב אם תבואו אז אולי, רק אולי תקבלו קרמבו. נו איפה אתם????? טוב לא באים, אז אין קרמבו - לא צריך

greeneyes3

New member
חייב לספר לכם סיפור על "קרמבו"!

טוב הייתי בתיכון.... תיכון ברנר בפתח תקוה,בזמני עוד הייה התיכון ממוקם ליד כפר סירקין בכפר גנים. שמוליק(אני) הייה ידוע ל"שימצה" במנהגו(כמו כולכם!)בפרינציפ ה:"תן לי ביס" או "תן ביס,אל תהייה כזה קמצן"כשהייתי רואה מישהו אוכל ארטיק או קרמבו בהנאה מעוררת קנאה... אז הייה לי חבר רומני בכיתה,קוראים לבחור: ארייה פנטצ'ר(היום הוא אדריכל העיר בפירנצה איטלייה)... מי שמכיר את אריה יכול לשאול אותו מה הוא חושב על קרמבו וניל? אריה במנהגיו אתי.... תמיד אהב ל"עבוד עלי"..... אז "פעם": אריה קנה קרמבו בקיוסק בפינה הרחוקה מאחורי התיכון ..... והתחיל לקלף העטיפה באיטיות ועונג....כאשר פתאום!...הוא הבחין בי מתקרב לעברו
מרחוק לקיוסק.... אריה ידע שהוא חייב לעשות משהו מההההר!!!!!!!!!(עם הקרמבו) ב"ביס" אחד ענק...הוא דחף את הקרמבו לפיו(כי ידע בבטיחות שאבקש ממנו ביס!)....אבל ה"טרגדייה" שלו הייתה שהוא התחיל לצחוק באופן היסטרי(כי הצליח ל"עבוד עלי")...לפתע...התחלתי לראות את נוזל הקרמבו הלבן מתחיל לצאת לו מהאף.... הקיצר.....לבחור יש "סיוטים" מקרמבו עד היום!!!!!! כי יש לו טעם של קרמבו באף עד היום........ שמוליק

judyr

New member
../images/Emo5.gifבעעעעעעעעעעע../images/Emo5.gif

אם אף פעם לא אהבתי קרמבו (להרגע כולם יש גם כאלה) עכשיו אני בטוח לא אוהב

DJNYC

New member
אוקי אם התחלת..

קוראים לי דניאל, וגם אני לא אוהב קרמבו.

למעלה