בלי כח................

• פותח הנושא silo
  • פורסם בתאריך

silo

New member
בלי כח................

קורים כרגע בחיי הרבה דברים קטנים ומעצבנים שמשבשים לי את איכות החיים לא שאיכות החיים שלי משהו רק שעכשיו זה מחמיר, הטיפול לא משהו אין שום שיפור וכרגע הכל נראה שחור. אמא אמא כמה שאת חסרה עכשיו.................................. אין לי כח.............................................

silo

New member
תודה סקאלי

אבל אני ממש מיואשת אין לי כח אני בוכה כבר כמה ימים שופ דבר לא מסתדר, אני ממש מותשת רוצה לצרוח............................................... או פשוט להפסיק וזהו! מצטערת שאני כזו דיכאונית, אבל אלה חיי.

silo

New member
קינגית יקרה

אני מנסה להחזיק מעמד לא ממש הולך לי, מקווה לימים טובים יותר.

silo

New member
לא קורה כלום

אז זהו שלא קורה לי כלום, אני נורא מיואשת העברתי סוף שבוע לבד בבית במיטה עם כדורי שינה. כך שחוץ מלישון לא עשיתי כלום, אני לא זוכרת אם סיפרתי בעבר אבל הפסקתי את הטיפול הנפשי באופן פרטי והתחלתי במרפאה ציבורית שזה בסדר רק שבשעות הערב שאני זקוקה לדבר עם המטפלת אני לא יכולה, כי במרפאה ציבורית לא מוסרים טלפון פרטי. המחשב שלי בבית לא ממש בסדר כך שאני יכולה רק לקרוא אין לי דרך לכתוב, שזה נורא מתסכל ואני תלויה באח שלי שיבוא לקחת את המחשב לתיקון. יש גם דברים משמחים חגגנו בר מצווה לאחיין שלי ארוע ראשון באולם מאז שאימי נפטרה, היה בסדר למרות כל החששות שהיו לי לפני הבר מצווה. תודה שאתן פה בשבילי לא קל לי לכתוב, אני כל הזמן בפורום וקוראת מה שאתן כותבות לאחרות ומנסה דרך זה לעזור לעצמי, סליחה שאני לא בין התומכות בפורום אני פשוט לא יודעת איך.

סילו,

שמחתי לשמוע שיש גם אירועים משחמים, ושאת מסוגלת לת גם להם מקום. מזל טוב לרגל בר המצווה של האחיין. אשר לתמיכה בפורום - את בהחלט יכולה רק להיתמך, אל תרגישי לא נוח עם זה, ממש אין לך שום מחוייבות להשתתף בצורה סימטרית. יש כאלה יותר נוח להן לתמוך, יש כאלה שממש זקוקות כרגע לתמיכה בלבד, ויש שגם וגם. הכל הולך והכל מתקבל. אז אל תטרידי את עצמך בשל כך.

למעלה