בלי כותרת

בלי כותרת

אני יותר כותבת בישביל עצמי ולא מצפה מיכם לחוות דעה בנושא עצם הידיעה שיש פה ולא מישהו אחד שיכול להזדהות עם הרגשות אותם אני חווה מקלה עליי במעט. אז הנה אני כאן בשעה כה מאוחרת כפי שאתם רואים בבית לבד לילה אחרי לילה ככה כבר 11 שנה שבעלי מסיים לעבוד וחוזר הביתה בדרך כלל מיואש עצבני אף פעם לא מרוצה בדרך כלל נירדם על הספה וכך חוזר חלילה - איך אני נישארת במציאות המסוייטת הזאת אתם בוודאי שואלים ואף אני את עצמי כל לילה ובכן כנראה שאני בן אדם מאד חלש בביתי שלי ולא שחיללה אני מחפשת רחמים- זה המצב כרגע. הקושי שלי הגדול יותר שהוא בהכרח ניגזרת של המצב בו אני בוחרת לחיות הוא הצורך בלהיות נאהבת , להרגיש שמישהו חושק בך, רוצה להרגיש אותך, אוהב את הריח שלך את הקירבה החיבוק הליטופים את המגע שלךאפילו להרגשה הזאת של הציפייה שיש אחרי המקלחת לפני המיטה והידיעה שמיתקרבת לה אותה תחושה חמימה של הביחד, המגע והריחות, זה מעבר למטריף אותי כרגע זה פשוט מאד מעציב אותי שבחורה בת 33 חיה ומרגישה כמו אישה בת 80 שוויתרה על הנשיות שלה ושבמקום ליפרוח אני פשוט שוקעת אני כל כך צריכה את הכוח הגברי הזה שירים אותי, היום שמעתי מישפט יפה שחתן= נחת (בהיפוך אותיות ) וכלה= הכל , אם תיתן לה נחת היא תיתן לך הכל וזה כל כך נכון. אבל מה לעשות שהחתן שלי ( בעלי מזה 11 שנים ) אף פעם לא מרוצה מימני וכבר הרבה מאד זמן לא חושק בי ולא רואה בי אישה שלא לדבר על נחת אלא על שיברון או חמלה ושבמקומם באים תמיד תלונות ומענות לא מוצדקות ונכונות ושברון לב.

chenby

New member
שאלה

האם את מרוצה ממך? האם את חושקת בך? האם את רואה בך אישה שלא לדבר על חמלה כלפייך? או שבמקום זה את באה לעצמך בתלונות ומענות לא מוצדקות? אם הייתי קוראת קצת חיות בדברים שלך, לא הייתי שואלת הוא פחות חשוב בעיני כרגע. את כבויה. כשאת מתהלכת כבת 80 שויתרה על הנשיות שלה ומצפה ממישהו אחר שיוציא אותך מזה.. רק ישאיר אותך בזה. ממליצה לך ללכת לטיפול אישי. יש המון שיטות שיכולות להתאים לך. פסיכולוג שהוא גם מאמן - תוכלי גם ללפתוח את זה לעומק וגם להציב מטרות להמשך. ולא רק להתמקד בעבר - אלא להיות אפקטיבית להגשמה שלך , להצלחות שעתידות לבוא. שיטת המסע מצויינת, דמיון מודרך.. תבררי , יש לך שפע של הסברים באינטרנט על טיפולים ומטפלים. אגב, אם בסמנטיקה עסקינן תהפכי את הפחד לדחף את הבלבול ללבלוב ואת היותך אישה - ל"השיא" :)

גארוטה

New member
אני יותר ממאמינה

שאם בעלך היה כותב את הפוסט הזה במקומך היה יוצא לו משהו די דומה. "אני חוזר הביתה עייף מהעבודה וכל מה שאני רואה זו אשה מיואשת ועצבנית שאף פעם לא מרוצה מכלום." "לפני 11 שנה היתה לי אשה שמחה וכייפית ועכשיו האשה הזו נעלמה ובמקומה יש לי אשה צעירה בגוף אך מבוגרת בנפש, שויתרה על הנשיות שלה ומיום ליום שוקעת מול עיני. כמה הייתי רוצה לחזור הביתה ולדעת שמישהי חושקת בי, מחכה לי ורוצה אותי, אני מתגעגע לחיבוק ולליטוף שלה, לריח שלה, לביחד שלנו ובמקום זה מחכה לי אשה שלא מרוצה ממני וכל מה שיש לה כלפי זה רק תלונות." את המראה שלו והוא המראה שלך ורק שאחד מכם יקום ויחליט לנפץ את המראה, יחליט לעשות את הצעד הראשון ולא לחכות שהשני יעשה שום דבר לא ישתנה. את יודעת, את המשפט היפה ששמעת היום אפשר לומר גם הפוך "תיתני לו הכל ויהיה לך נחת ממנו", הביצה והתרנגולת, תקבלי אותו פעם בחיוך, בפנים מאירות, תתענייני בו, תיגעי בו, ביום למחרת הוא יגיע טיפה יותר מוקדם כדי לבדוק אם זה היה חד פעמי, אם הוא חלם, ואת תמשיכי, תתני לו להרגיש שחיכית לו והתגעגעת אליו, והוא יכנס הביתה עם חיוך, ויחבק וילטף ויריח אותך, ולאט לאט, ביחד, תשנו את מה שניבט מהמראה שלכם, ממשהו עכור ודהוי לצלול ובהיר.

שתיכן כתבתן מאד יפה

ואני באמת מוצאת אמתן בדברים שכתבתן הבעייה היא שאני כרגע כל כך מרוקנת שאין לי מהיכן לישאוף את הכוחות נתתי את כולי ולא השארתי כלום לעצמי אני יודעת שזה נישמע כמו - אוי אוי אוי אבל כך אני מרגישה אני חייה עם בן אדם שלא מוצא אושר במה שיש לו והמשפט איזה העשיר השמח בחלקו מתאר אותו במדוייק , הוא אף פעם לא מרוצה ממה שיש אז כך שמאד קשה לרצות אותו.

restart2

New member
איך יוצרים שינוי?

היי דניאלה 105 תקשורת ואינטימיות הם מרכיבים בסיביים בחיי זוגיות, התחושות שלך הם מתוך האשמה לבנזוג. יצירת מציאות חדשה - היא שינוי הקיימת. איך יוצרים? מבינים תחילה שרוצים. מוותרים על תחושת הקורבנות ולוקחים אחריות ב מ ע ש י ם. יוצרים , מתקשרים, יוזמים, נעזרים... גם אם הפנייה שלך הייתה לונטילציה, הרי ניתן ליצור איתה מחשבה חדשה. חשבי על חג החירות- צרי לך חיי אהבה. בהצלחה אירית

chenby

New member
אז שוב אני מעמידה בפנייך מראה

אני אדם שלא מוצא אושר במה שיש לו. המשפט איזה עשיר השמח בחלקו מתאר אותי במדוייק אני אף פעם לא מרוצה כך שקשה לרצות אותי. (אני כותבת את זה על סתם המשפט - נתתי את כולי ולא השארתי כלום לעצמי) הסיבה שאני אומרת שאת היחידה שיכולה למצוא את האושר אצלך הוא קודם כל כי זה נכון, ודבר שני, אם את מצפה ממנו שידע איך לעשות את זה, זה אומר לי שאת יודעת לעשות את זה בעצמך אם זה כל כך קל. את מצפה ממנו שירים את עצמו כשאת לא יודעת להרים את עצמך קוראים לזה אינטגריטי - אני מצפה מהאחר שיגיב או יעשה דברים שאני עושה אותם בעצמי. אני לעולם לא אתן עצה אלא אם אני מיישמת אותה בעצמי. כי תמיד כל אחד הוא מראה עבורי. משקף לי משהו על עצמי. ואם אני מצפה שהצד השני יתגמש, זה רק מכיוון שברור לי שאני מתגמשת לצד השני. בכל מקרה כמו שכבר אמרתי, את רוצה להיות מרוצה מסופקת ושמחה בחיים שלך? את צריכה למצוא את זה אצלך מבפנים. זה לא בעלך שמחזיק במפתח לאושר שלך. ממליצה לך לקרוא את הספר להעיר את הענק שבפנים של אנתוני רובינס - 2 חלקים.

I C E M A N 7

New member
גם אני שמעתי משהו יפה

חתן = חשבתי תישאר נגישה כלה = כלו לנצח המציצות

מלודי6

New member
הבעיה המרכזית שלך

בכלל לא קשורה בו, אלא באיך שאת מעריכה את עצמך. בהרבה מהדברים שאת כותבת משתמע שאת מעריכה את עצמך עפ"י יחס הסביבה. לא בנית לעצמך חוזק נפשי של ביטחון עצמי, הביטחון שלך מבוסס דרך עיני החברה, ולכן, כל עוד הסביבה לא מביעה כלפיך ביטחון וחיזוק, אזי את נופלת. תראי מה את כותבת: "אתם בוודאי שואלים ואף אני את עצמי כל לילה ובכן כנראה שאני בן אדם מאד חלש בביתי שלי ולא שחיללה אני מחפשת רחמים- זה המצב כרגע" מראש את מסיקה מסקנות איך אנשים חושבים עלייך ואיך זה מתפרש וכבר מתייגת את עצמך. "הקושי שלי הגדול יותר שהוא בהכרח ניגזרת של המצב בו אני בוחרת לחיות הוא הצורך בלהיות נאהבת" תאהבי את עצמך בלי שום קשר לאהבתם של אחרים כלפייך. "שבחורה בת 33 חיה ומרגישה כמו אישה בת 80 שוויתרה על הנשיות שלה ושבמקום ליפרוח אני פשוט שוקעת. אני כל כך צריכה את הכוח הגברי הזה שירים אותי" רוצה נשיות? תהיי נשית. אם את מוותרת על הנשיות שלך אל תצפי שגבר ירים לך אותו. הוא הרי גבר, לא אישה. "נתתי את כולי ולא השארתי כלום לעצמי אני יודעת שזה נישמע כמו - אוי אוי אוי אבל כך אני מרגישה" תתחילי לתת לעצמך? את לא צריכה לתת בשביל שיתנו לך. נשמע לא נשמע – כמה את מסתובבת תחת עץ הנשמע ונראה. "בעלי מסיים לעבוד וחוזר הביתה בדרך כלל מיואש עצבני אף פעם לא מרוצה" "אני חייה עם בן אדם שלא מוצא אושר ...הוא אף פעם לא מרוצה ממה שיש אז כך שמאד קשה לרצות אותו" למה את כל הזמן צריכה לרצות אותו? תתחילי לרצות את עצמך. ואם הוא חוזר עצבני באופן קבוע, תצאי לך לבלות באחד מהפעמים שהוא חוזר עצבני. את מדברת עליו שהוא לא מאושר, אבל את בעצמך לא מאושרת. תתחילי לעשות דברים שעושים לך טוב.

חסרים פרטים

מצבך ברור, ואיני מקלה ראש בכך. עם זאת: בעלך עובד בשביל לפרנס אתכם. הוא חוזר הביתה עייף ונרגן כי? כי מה? כי רע לו בעבודה? כי קשה לו? כי לא בא לו לחזור הביתה? כי לא בא עליך? אולי יש משהו שביכולתך לשנות במצב רוח שלו? האם את עובדת?

מראש ציינתי

שאני לא מצפה לתגובה מאף אחד ולכן לא עייפתי אתכם בפרטים אני מידי פעם ניכנסת לפורום ופשוט שופכת. עם זאת אני מערכיה את הדעות והעצות שנותנים לי כאן. כרגע אני לא עובדת ,אני אחרי לידה שלישית ( לידה מאד קשה ) והחלטתי לא לחזור השנה לעבוד, במיקצועי אני מטפלת בילדים ואי אפשר לחזור לעבוד אם את לא בשיא היכולות והכוחות שלך שהרי מדובר בתינוקות. אבל גם בזמנים שעבדתי ותמיד עבדתי לא ממש חיינו , אין לנו חיי חברה שלא לדבר על זוגיות כבר המון זמן אני תמיד מנסה ליזום לשפר לפנק ולהבין ובעיקר לסלוח פעם אחרי פעם כדאי שיהיה טוב בבית. בקיצור היחסים שלנו מורכבים ומסובכים ובעיקר צריכים להסתיים.

נומלה

New member
אם זה המצב

כדאי שתחליטי מה לעשות לפני שאת מכניסה עוד ילד למשוואה כי נראה לי שזה אצלך משתנה בלתי תלוי בשאלה האם הנישואין טובים או לא.

seeyou

New member
על מנת להרגיש שמישהו חושק בך את צריכה

להתנהג בצורה נשית בת 33 חיה ומרגישה כמו אישה בת 80 צריכה ללמוד איך מתנהגים על מנת להיות נאהבת (בימינו בנות 15 כבר יודעות את זה) יוסי If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.-- Maya Angelou

SEE YOU

תמיד שווה לחכות לתגובות שלך...הן תמיד מעלות לי חיוך על השפתיים

אייבורי

New member
תשמעי

אף אחד לא חושק בסמרטוט וגבר הוא לא תוכנית שעשועון לבדר את נשמתך החלושה כדאי שתמצאי עניין בחיים, תהפכי לאדם מעניין בוגר נחמד ואז סביר להניח שבעלך ימצא בך עניין

למעלה