בלי ידיים!
נכנסתי למקלחת אחרי עוד שיעור זומבה סוחט סוחף ואנרגטי...
לוהטת ומיוזעת...
פתחתי את זרם המים החמים, מניחה לו ללטף את גופי... מתמסרת לו....
חופפת את שיערי השופע עם השמפו הריחני שלי, סגרתי את ברז המים ומרחתי עליו מסיכה...
לקחתי את ירחון הנשים האהוב עליי, אשר מעביר לי את זמן ההמתנה עם המסיכה והתחלתי לעיין בו...
פתאום באלי משהו...
משהו אחר...
כופפתי את ברכיי והתחלתי להזיז אותן פנימה והחוצה בצורה שתפסק לי את שפתיי הכוס...
ממממ....זה היה לי נעיםםםם...
הרגשתי שמשהו למטה... מתחיל להתעורר בי...
המשכתי את תנועות רגליי בו זמנית משלבת סיבובי אגן... מיישמת את הנילמד בחוג הריקוד...
מזמן איבדתי ענין בעיתון, זנחתי אותו בצד...
הופתעתי עד מאד מהתחושה המענגת שאני יכולה לגרום לגופי בלי ידיים...
המשכתי במשחק האינטימי שלי עם הרגליים והשפתיים שמתגרות לי בדגדגן... נהנית מהאפקט של גירוי ללא מגע ישיר...אוחחח זה מהמם!!!
משלבת גם כיווץ שרירי הבטן התחתונה ורוקדת עם האגן לכל הכיוונים... עוצמת את עיניי, מניחה לגופי להשתחרר להנאתו ומטפסת אט אט למעלה...
עוד ועוד...
הרגשתי את כל ה"קרומים" שם נידבקים אחד לשני ומשתחררים חליפות ואת הכוס שלי בוער ורטוב...
אוטוטו מתקרבת לנקודת האל-חזור, מכווצת את שרירי הישבן שלי ומזיזה את האגן לכל הכיוונים, בסיבובים וגם קדימה ואחורה...
הכל, על מנת לגרות ולהתגרות בצ'ופצ'יק ההוא הרגיש...
התחלתי להגביר את קצב הריקוד... מאבדת שליטה...
חייבת לגמור!
עכשיו!
בלי ידיים!
נכנסתי למקלחת אחרי עוד שיעור זומבה סוחט סוחף ואנרגטי...
לוהטת ומיוזעת...
פתחתי את זרם המים החמים, מניחה לו ללטף את גופי... מתמסרת לו....
חופפת את שיערי השופע עם השמפו הריחני שלי, סגרתי את ברז המים ומרחתי עליו מסיכה...
לקחתי את ירחון הנשים האהוב עליי, אשר מעביר לי את זמן ההמתנה עם המסיכה והתחלתי לעיין בו...
פתאום באלי משהו...
משהו אחר...
כופפתי את ברכיי והתחלתי להזיז אותן פנימה והחוצה בצורה שתפסק לי את שפתיי הכוס...
ממממ....זה היה לי נעיםםםם...
הרגשתי שמשהו למטה... מתחיל להתעורר בי...
המשכתי את תנועות רגליי בו זמנית משלבת סיבובי אגן... מיישמת את הנילמד בחוג הריקוד...
מזמן איבדתי ענין בעיתון, זנחתי אותו בצד...
הופתעתי עד מאד מהתחושה המענגת שאני יכולה לגרום לגופי בלי ידיים...
המשכתי במשחק האינטימי שלי עם הרגליים והשפתיים שמתגרות לי בדגדגן... נהנית מהאפקט של גירוי ללא מגע ישיר...אוחחח זה מהמם!!!
משלבת גם כיווץ שרירי הבטן התחתונה ורוקדת עם האגן לכל הכיוונים... עוצמת את עיניי, מניחה לגופי להשתחרר להנאתו ומטפסת אט אט למעלה...
עוד ועוד...
הרגשתי את כל ה"קרומים" שם נידבקים אחד לשני ומשתחררים חליפות ואת הכוס שלי בוער ורטוב...
אוטוטו מתקרבת לנקודת האל-חזור, מכווצת את שרירי הישבן שלי ומזיזה את האגן לכל הכיוונים, בסיבובים וגם קדימה ואחורה...
הכל, על מנת לגרות ולהתגרות בצ'ופצ'יק ההוא הרגיש...
התחלתי להגביר את קצב הריקוד... מאבדת שליטה...
חייבת לגמור!
עכשיו!
בלי ידיים!