בלי חוכמות

בלי חוכמות

בלי חוכמות נגעת בי כלכך עמוק בפנים בלי שום תחושה ללא מגע פיזי כלל כמה מוזר לגלות שאת לא הדמות שבניתי שנים וגם אני לא בדיוק מה שחשבת זה כל-כך משחרר כמו בכי ללא רסן רק שבמקום נייר טואלט אנחנו פשוט נושמים את אוויר המזגן של האוטו את אוויר החופש להגיד הכל חיבקת אותי ולא רציתי להפסיק כמו חיבוק של פרבול ידידי זה מזכיר רק שאיתו אני מדבר בהתכתבות ואיתך זה כאן פנים מול פנים מה שעברת ומה שאני כל הימים מדידות מדידות של אורכים של איברים של מידת אינטליגנציה של התקדמות בחיים נראה שזה חשוב לכולם וגם לנו אך כאן בין ארבע הדלתות שוכנת הקירבה והתקווה האמיתית לאושרנו

סוטים מאלנבי

סוטים מאלנבי גברים מזדיינים נשבר להם הלב ונשבר להם הזין מהמוח שמטריד אותם גברים אוהבים לקבל אהבה ופינוק מגברים אחרים שגם רוצים גברים משוויצים בנכסים וכלים ומשהו מעיק בלי מילים גברים שצריכים טיפה להוכיח שהם כאלו לאלה שיודעים שהם לא כדי שירצו אותם הרבה גברים אחרים כשהם נכנסים למקום הומה ומביטים בעיניים של אחד שקט על הבר

l e g o

New member
תגיד לי ...

אתה בכוונה מסבך ? גם ככה התקשורת האנושית מאוד מוגבלת ותלויה בכל כך הרבה גורמים ואתה עוד מנסה בכח להקשות? נראה לי שזה מן מבחן כזה שאתה עושה.. כמו הנסיכה והעדשה... מי שיצליח להבין את החידה.. יזכה באמונך ואולי גם בלבך...

../images/Emo6.gif

אני? נסיכה?
תשמע אני חושב שיש משהו יפה בזה שלא הכל גלוי, שיש איזה רעיון שאולי משתמע או כמה רעיונות.. כי ככה גם הראש שלי עובד ליותר מדי כיוונים (במיוחד תחת השפעת אלכוהול או חוסר בשינה..) ויש בזה משהו.. כל אחד שמח למצוא אנשים שיבינו אותו.. ובמקרה שלי יש ממש מעט שבאמת מבינים אז זה כיף למצוא כאלה :) ואני אמצא בחור כזה הוא יהיה בר מזל.. חח נסחפתי קצת. בכל מקרה למה כלכך הסתבכת? על מה השיר לדעתך?

l e g o

New member
ממש אהבתי!!

אתה יכול להסביר? אני אגיד לך על מה אני חושב.. חברה ממש טובה שסיפרת לה שאתה הומו וקיבלה את זה באהבה וכל החומות ביניכם נופלות. בבית האחרון הפניה היא עדיין אל אותה בחורה או כולל גם אותנו הקוראים? כי אולי בכלל לא התכוונת לזה אבל משהו בשתי השורות האחרונות נשמע קצת מחנך וזה קצת מפריע.

זה די נכון..

חח אתה תמיד מכריח אותי לפרש :) מה שאמרת שנפלו החומות נכון.. אבל לא רק כי סיפרתי לה שאני הומו .. למרות שאולי זה חלק מהעניין באמת.. והשורות האחרונות הכוונה לא להטיף אלא שדרך שיחות כאלה אפשר להשתחרר מהדברים שעוצרים אותנו והתכוונתי אליי ואליה בעיקר.. למרות ש.. קח את זה לאן שבא לך

למעלה