בליץ על סינית

chaomian

New member
בליץ על סינית

!大家好 אני כותב פה היום פעם ראשונה. וכבר אני מבקש את עזרתכם... בעקבות הצעת עבודה אני צריך לשפר את הסינית שלי מרמה בינונית משהו לרמה מתקדמת תוך זמן קצר מאוד (בערך חודשיים - שלושה), לא צריך ללמוד לקרוא ולכתוב רק 口头. אני יודע שזו משימה עצומה אבל כל הזמן שלי (באמת כולו) בחודשיים הקרובים יהיה מוקדש לזה וגם משאבים כספיים לא קטנים ( קצת פחות מטיסה + קורס מרוכז בסין). אני יודע ש"איך ללמוד סינית" זה נושא שנטחן בפורום אבל אני צריך משהו קצת יותר מלינק לצ'יניס פוד... אשמח גם לרעיונות כלליים וגם אם משהו רוצה בעצמו/מכיר מישהו שיכול ללמד שיעורים פרטיים על בסיס של "משרה חלקית", כמה שעות ביום, חמש ימים בשבוע. ושוב כל רעיון יעזור. אני גם בskarlinski@ גימייל.קום. 谢谢!

guanyin

New member
באמת באמת

שנראה לי שעדיף ליסוע לסין, וגם מבחינה כלכלית. אפשר למצוא טיסות די זולות, ובמע' סין המחייה עולה גרושים. אם תשקיע ב5 שעות שיעורים פרטיים ביום, זה יעלה 300-600 ש"ח (תלוי במורה), מה שהופך את זה לעסק מאד לא משתלם.

chaomian

New member
כבר אחרי מגורים בסין

תודה על התגובה המהירה, אולי הייתי צריך להגיד, אני כבר אחרי שנה וחצי בסין (צ'נגדו המקסימה) והאפשרות של לחזור לשם כרגע ממש לא מסתדרת לי, בעיקר כי רק חזרתי.. בקשר למורה פרטי - הכוונה הייתה למשהו כמו סטודנט סיני שרוצה לעשות עוד בערך 2500 -3000 שקל לחודש בתמורה לכמה שעות גמישות ביום . מה שאני צריך זה בעיקר אנגלית טובה ו - 普通话 אה, והרבה סבלנות. את רוב הלמידה אני מתכוון לעשות בעצמי. עוד רעיונות?

milindapanna

New member
נסה לפנות למורי השפה באוניברסיטאות

יש סיכוי לא רע שהם מכירים מישהו שיכול ורוצה לעשות זאת, אולי אפילו אחד/אחת המורים/מורות הזוטרים יותר. בהצלחה.

guanyin

New member
ועדיין

ברב המוחלט של המקרים, מדובר על מחירים של 100+ לשעה. מצד שני - אני מבינה את הרתיעה מלחזור שוב לסין אחרי כ"כ הרבה זמן.

milindapanna

New member
הבחור מוכן לשלם 2500-3000 שח לחודש

יש סיכוי שימצא מישהו שמוכן ללמד אותו בשביל זה. 5 שעות כל יום - לא נראה לי, זה כבר יותר מחצי משרה, אבל אולי שעתיים-שלוש. אם הוא מוכן לשלם, ומבין יפה את האלטרנטיבה - שיהיה לו טוב עם זה.

BenBaryo

New member
20 יואן לשעה

מסטודנטים שלומדים להיות מורים לסינית. אלו המחירים כאן. המורות המקצועיות שמלמדות באוניברסיטאות לוקחות 60-100 לשעה.

milindapanna

New member
ו...?

הבחור לא בסין, לא מתכוון לחזור לסין, ומוכן לשלם. אז מה הבעייה?

guanyin

New member
כנראה שתקפו אותי געגועים עזים

ואני משליכה הכל על הבחור... 'צטערת. עצה אחת טובה וחסכונית שאני יכולה לתת היא להתנדב בתור מתורגמן באחד מארגוני הסיוע לעובדים הזרים. אולי לא תלמד חוקים חדשים, אבל תוכל לגלגל את השפה על הלשון, ועל הדרך גם לעזור לעניי עירך.

chaomian

New member
מה שיורד סופו לעלות

מילא לחזור לסין, לחזור שוב ארצה יהיה הרבה יותר קשה. הנאחס של לעלות שוב ארצה,המקום שהלב רוצה אליו והראש מתנגד בתוקף, עוד לא נגמר לי מהטיול הקודם. בשבילי מזרח אסיה זה כמו מיטה חמה ביום קר, חייבים לצאת ממנה בסוף אבל אחרי שכבר יצאתי והתרגלתי לקור, לחזור למתחת לפוך? מפתה מאוד אבל לא ריאלי

למעלה