בלינק182-ישראל!!

GC Lego

New member
זה ניב יפה..

דוגמא נגיד אחד מהסופרים יכתוב ספר חשוב ומכובד אז הוא יכתוב "איש אשכולות" במקום איש חכם מאוד.. בעע.. לכי תביני.. או תלכי לספריה ותחפשי את הניב "איש אשכולות" והנה פרוש על פי "ניבון אריאל" ההוראה: אדם רב כשרונות, חכם, משכיל ורחב אופקים, הבקי בענפי מדע רבים ומגוונים. דוגמה: ליאונרדו דה וינצ'י היה ברוך כשרונות, ועליו ייאמר כי היה איש אשכולות. הוא עסק בתחומי יצירה רבים: ציור, פיסול, מתמטיקה, הנדסה, אסטרונומיה ועוד. מקור: משמת יוסי בן יועזר איש צרידה ויוסי בן יוחנן איש ירושלים- בטל האשכולות. מאי האשכולות? אמר רב יהודה אמר שמואל: איש שהכל בו (סוטה מז, ע"ב) ועכשיו תסגדו לי

EleVaTioN

New member
כמו שלמה המלך!../images/Emo129.gif

כה דפנטלי הוא היה חכם מאוד משום מה תמיד שאומרים איש אשכולות אני חושבת עליו

EleVaTioN

New member
כי זו מילה גבוהה?../images/Emo8.gif../images/Emo129.gif

חחחחחחחחח זה לא מילה שמשתמשים בה בשפת היום-יום בדרך כלל

נצל"ש. ../images/Emo11.gif [והפעם באמת] ../images/Emo136.gif[גרב!]

אני מצטט את מה שאמרו [איימו, תחת איומים קשים ו.. קשים.
] לי להגיד. אהמ. "מממ תגיב באחת מההודעות תכתוב בנושא "נצל"ש" ואז תרשום שחזרת עקב שכנועים אדירים של נטלי (GC LEGO) ושאתה לא עוזב עוד לעולם כי אחרת נטלי תעלה עלייך ותמחץ אותך!" [פה רק ציינתי שנטלי היא אזרחית טובה, שדואגת שלא יציפו ת'פורום. GO נטלי!
[יו, שוב גרב. זה מגניב.]] ולא אילצו אותי, רציתי לחזור. יאי. o_0 אולי הקצת יותר ותיקים יזכרו אותי, ואם לא- נעים מאוד. אני רועי.
נעים!

GC Lego

New member
רועייייייייייייי

הנה עוד אליל מין שלי
ואני לא אזרחית טובה אני משחיטה בלטות בעזריאלע בכתוביות "שלאלא המאמם היה פה!" "קומונה 3212 שולתת!" ולי יש גרבי כפפה ולך אין וגנבו לי את הדרקון שלי
הודעה מצערת ביותר, הוא לא יוכל לבוא למפגש הבא כי חטפו לי אותו! *בוכה* (זה עקב השאלה שטלי שאלה אותי במפגש אם הבאתי את הדרקון ואמרתי לה ששכחתי, ואז יום למחרת הבאתי אותו ותום [מקומונע משחק תפקידים ה"פ] חטפה לי אותו)

אני? אליל מין? ../images/Emo12.gif../images/Emo136.gif[גרב!]

הוחמאתי.
אני מכריז על דקת דומייה לזכר ה.. אמ, גרבי כפפה של נטלי, אלילת הנוער
אשר נחטף בטרם עת. *מכריז*

GC Lego

New member
לא הגרב נחטפה

הדרקון הקטן והחמוד שלי נחטף! שחלק ראו אותו במצלמה ואנטון ראה באמת ואפילו שיחק איתו! ותכריז על דקה דומיה על הזבוב המסומם שלי, שנצח בדם קר ע"י נטלי *בוכה*

GC Lego

New member
מרגש ביותר, עושים הזכרה לזבוב

והדרקון שלי *פורצת שוב בבכי*

EleVaTioN

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif

*לא מאמינה למראה עיניים ולמקרא עיניי* רועיצ'י?! is that really you?!?! חחחחחחחחחחחח ברוך החוזר חבוב
אתה תמיד אומר שלא תעזוב ונעלם אחרי יום

GC Lego

New member
להרביץ זה כיף

אז למה לא? כבר משעמם להרביץ לאח שלי כל הזמן

למעלה