בלינק 182!!!!!!!!!!

Alinush182*

New member
בלינק 182!!!!!!!!!!../images/Emo9.gif

אוקיי אז ככה.......... כל אחד יכתוב פה את כל מה שהוא יודע על בלינק וכך נוכל לרכז הרבה מאוד חומר..... מה שיעזור להרבה מאיתנו ואולי גם לרן שבונה אתר על בלינק..... ול- את יכולה בבקשה בבקשה בבקשה לתרגם לנו קצת מהספר שלך???? אנחנו ובמיוחד אני מאוד מאוד ישמח...... יום טוב לכולם!!!!!! ותזכרו: טום דלונג מארק הופוס וטרוויס פארק שולטים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בתודה מראש..............
אלינה

~BLINK182_gurl~

New member
טרוויס ב-א-ר-ק-ר....

וככה.... יש המון דברים שאני יודעת.... אז תגידי ספציפית מה את רוצה שנכתוב... והנה כמה עובדות משעשעות... -מארק אוכל את הסירייל (קורנפלקס לישראלים שביננו...) עם מים במקום חלב...חחח.... תנסו זה דווקא די טעים... -טום הועף מהביצפר בתיכון לשנה כי הוא שתה אלכוהול באמצע משחק כדורסל או משהו.... אל תנסו... -טום שם לק שחור בעזרת ידו הימנית על ידו השמאלית... (כמוני!...) טום לא מעשן!!! (יתרון גדול על מארק וטרוויס כי אני שונאת אנשים שמעשנים...) -מארק שונא להופיע באירופה.... ובכלל בלינק שונאים גרמנים.... חחח... טוב נמאס לי לכתוב... אז... בהביי שירה

Alinush182*

New member
קורנפלקס עם מים?!

אני ינסה רק מה...זה לא נשמע מעדן..... וגם אני שמה לקה כמו טום..... גם אני שונאת מעשנים...... רציתי עובדות בעיקר על הילדות שלהם...... תיכון, יסודי וכאלה.... תודה על המידע
אלינה

~BLINK182_gurl~

New member
בתוכנית the road home

יש דברים בסגנון.... אז אם אין לך אותה... אז חבל!... ודר"א יש לי גם ספר של בלינק על העבר ותאריכים וכאלה של אנמה אוף דה סטייט והאלבומים שלפניו... ואביטל יש לך את urethra chronicals??? ומאיפה כל הכסף לעזאזל? מה את מליינית?...

לא...

נראה לך אני מליונרית?!?! אז ממש לאאאאא..... אבל אנשים בחנות שהיו וראו איך אני רוצה את הכסף תרמו לי והיה לי די הרבה כסף ולחברים שלי ויחד השגנו את הכסף.....

את מדברת איתי?

אז דבר ראשון קוראים לי אביטל..... דבר שני אני עכשיו קיבלתי חבילה ענקית עם מלא חומר ופוסטרים של בלינק.... החלק השני היה מתנה מהם כי אני נתתי הכי הרבה כסף לספר כי זה היה בכל ארהב ההימורים האלה ואני נתתי הכי הרבה אז הם כתבו לי הקדשה... אני ינסה לסרוק בשבילכם ולהראות לכם.... הם כתבו TO OUR BIGGEST FAN, AVITAL TNX FOR PAYING ALL THAT MONEY... WE NOW NOW WHAT WE MEAN TO YOU.... TNX FOR THAT.... AND.... WE WOULD LOVE TO MEET YOU ONE DAY AND WE HOPE TO SEE YOU IN OUR CONCERTS.... SO ENJOY THE BOOK.... ואז יש חתימות וכתוב LUV U 4 EVAAAA והם פשוט נשמות טהורות שירדו לעולם.... אז בקיצור.... היה כתוב עובדה על STAY TOGETHER FOR THE KIDS שדרך אגב הקליפ יצא.... היה כתוב שזה הם כתבו על זה שההורים של מארק התגרשו כשהיה בן 8 של טום כשהיה בן 18 ואמא של טראוויס נפטרה וזה ממש עשה להם צרות בחיים וזה סיבך להם את החיים והיה להם קשה... אם אתה רוצים לדעת עוד תשאלו ואני יענה... :)

Ran-182

New member
הינה קצת

קצת עובדות מהעמוד "עובדות" שיהיה באתר שלי השם של הבחור בתמונה מאחור בדיסק Chesire Cat הוא בריין. אם תגבירו את הרמקולים ותקשיבו טוב לשניה הראשונה בשיר The Party Song תשמעו את מארק לוחש "Here we go motherfuckers". בפזמון של השיר The Party Song טום מלווה את מארק במילים "Vagina Vagina Vagina". לפני שטראויס הצתרף לבלינק182-, הוא היה בלהקה הניקראת "The Aquabats". אם תקשיבו טוב, בסוף השיר "Degenerate" טום מפליץ ואומר "excuse me". בסרט אמריקן-פאי (1999) יש שיר של בלינק (Mutt). ובכתוביות של הסרט (הקרדיט) כתוב את שמות חברי הלהקה: "Mark Hoppus, Tom DeLonge, Scott Raynor", טעות, לא סקוט אמור להיות שם, אלא טראוויס כמו שאמרתי, קצת.
אני אשמח מאוד אם תיכתבו פה עובדות מעניינות ולא מעניינות על בלינק-182, אם תסכימו, בבקשה, שנשים את זה באתר.
ועוד משהו, האתר, יהיה גם כמו מין עמוד בית כזה לפורום/קהילה שלנו כאן בתפוז תודה :)

Alinush182*

New member
תגובות......

מה שרציתי זה כל מיני שטויות שבלינק עשו בהיותם קטנים... וגם כל מיני עובדות חשובות על הלהקה תאריכים חשובים וכאלה...... אביטל-> את המעריצה הכי גדולה של בלינק שאיי פעם הכרתי!!!אני באמת מעריצה אותך על זה.....וובקשה תסרקי!!! מקסימום עם זה יהיה יותר מידי גדול תשלחי לי למייל....
תודה לכם על המידע.....
אלינה

tnx אלינה....

תודה על מה שאמרת..... ורק שתדעו שאני גם כן מעריצה אותכם... כל האנשים פה.. כי מי שמעריץ של בלינק182 זה מראה על האישיות..... WHATEVAAA ואת רוצה תאריכים חשובים אז את בטח כבר יודעת את מה שאני יכתוב עכשיו ואני מקווה שאת יודעת אבל הנה לך ימי הולדת... MARCH 15 1972 מארק NOVEMBER 14 1975 טראוויס DECEMBER 13 1975 טום...... וכמה עובדות חשובות... אז אני יספר לך בקצרה איך קמה הלהקה.. אבל נראה לי שכבר סיפרתי- לא חשוב צ´מעו שוב.... ב1993 כשטום היה בתיכון הוא רצה להקים להקה... הוא רצה לקרוא לה בלינק כי הוא אוהב פעלים קצרים (נראה לי שVERB זה פעל...) אז הוא כתב על ככככככככככל השולחנות בביס שלו BLINK-TOM DELONGE 1993. עכשיו, אחד החברים הטובים של טום יצא באותו זמן עם אחות של מארק ANNE. השניים "שידכו" בין מארק וטום ויחד הם וסקוט (שגם היה חבר של טום...) הקימו להקה.. חתמו על דפסים.... אחרי קצת זמן העו"ד שלהם קיבל הודעה שאם בלינק לא משנים את השם אז הם תובעים אותם. למה? כי יש להקה אירית לא מוכרת שכבר תפסו את השם בלינק.... אז בלינק שלנו לא רצו ממש לשנות את השם ולכן הם הוסיפו 182 למספרים אין שום משמעות... ועכשיו- איך טראוויס הגיע? בלינק היו בסיבוב הופעות ואחת הלהקות הפותחות היו THE AQUABETS איפה שטראוויס היה... באמצע ההופעות הפותחות סקוט היה צריך לעזוב למקרה חרום... אז הם יצאו וקנו מקלות שלא ממש מרעישות ולימדו את טראוויס לנגן את כל השירים. הוא למד הכל תוך 45 דקות וניגן ממש ממש טוב. אחר כך הוא הופיע איתם גם ב2 הופעות הבאות שלהם כי סקוט לא יכל להגיע ואז סקוט כבר היה צריך לעזוב את הלהקה. אז היו 3 אנשים שהם חשבו עליהם אבל טראוויס במיוחד. הם שאלו אותו- הוא הסכים- הוא חתם- ועכשיו הם הלהקה #1 בעולם.....

Chot

New member
לה לה לה

פעם ידעתי עליהם מללאאאאןןןן דברים הייתי גרופית אדוקה ממה שאני זוכרת- אבא של מארק היה איש צבא, והוא היה במסגרת העבודה שלו לעבוד ברחבי הסטייטס, ומארק, ילד גירושים שמנמן היה צריך לעבור איתו ממקום למקום, ואבא שלו היה עושה פצצות או משו. ואני זוכרת קטע בובה כזה שמארק סיפר שהוא היה מתגעגע לאמא שלו בלילה הוא היה מתחיל לבכות. למרות שאני לא בטוחה שזה היה בכלל. סנילית סנילית. ושאת הבאס הראשון הוא קנה מלצבוע בתים או משו אני סתם ממציאה אני חושבת.

למעלה