בלינק שולטים

• פותח הנושא gluvi
  • פורסם בתאריך

gluvi

New member
בלינק שולטים

אני חולה על בלינק 182 sum 41 p.o.d לינקין פארק ועוד כול מיני. מישהו מרגיש כמוני? מישהו רוצה לדבר על כול נושא שבעולם האי מייל שלי הוא: [email protected]

stevo32

New member
כמה אתה צודק

מטאליקה שלוטים.. בלינק סבבה לשמוע אותם אבל אני עברתי את התקופה של בלינק וסאם 41 תתחיל לשמוע מוסיקה אמיתית של סולואים וביצועים ולא של פאוור קורדס לי לקח ללמוד את adam´s song משהו כמו 15 דקות..נשבע לך אם אתם (הפורום הזה) רוצים להתחיל לשמוע מוסיקה אמיתית תתחילו לשמוע להקות כמו: manowar metallica iced earth slayer זה לא חזק מידי..זה מצויין

HelloweeN

New member
עזוב אותך !!!!!!!!

תשמע את לינקין כמה פעמים, תנסה להתחבר למוזיקה חזק! ואז תבין... מזה כוחו של הניו מאטל !!!! תאסוף כמה חברייה ותעשו פיגו או פוגו (דחיפות משחררות)... איזה כיף !!!!!! Horror Show ????? לא בשיבילנו nyu meatl rulies !!!!!!!!!! blinkin pork rulies !!!!

punk girl

New member
ואם אנחנו לא עברנו?

אז הבנו שאתה כזה מגניב שלא שומע בלינק אבל יש פה חוץ ממני עוד כמה אנשים שחושבים שבלינק וסאם 41 הם אחלה להקות והם נהנים לשמוע אותם, אז יופי לך שעברת את התקופה של בלינק... אנחנו עוד לא ובנתיים אנחנו נהנים ממנה! אתה לא רוצה לשמוע אותם? תעשה מה שאתה רוצה אבל מה אכפת לך מה אנחנו עושים?!

stevo32

New member
טוב....

לידעיתך אני שומע את בלינק וסאם 41...הם אחלה והכל...ממש טובים..אבל לא מבחינה מוסיקאלית... אין להם מורכבות בשירים אלמלא השיר pain 4 pleasure שהוא ממש איירון מייידן כזה..וכמובן שזה ברור...סאם41 מושפעים מאיירון מיידן והמוסיקה שלהם יותר מסובכת משל בלינק אישית אני מת על בלינק...עם בלינק היו עושים מוסיקה מורכבת ויצרתית היא הייתה הלהקה המועדפת עליי אך משום שפשוט אין להם מורכבות משירים הם לא מצויינים...טובים אך לא מצויינים. רוצה להקשיב לי?...רוצה מוסיקה יפה ?...אייכותית?... תוריד את השיר ..זה לא שיר זה יותר נכון יצירה...Bethoven - 6th Symphony תשמע מה זה מוסיקה... טוב אין לי כוח להתווכח..רוצה לדבר?...אייסיקיו שלי 132270358 בכיף אני ידבר איתך

ּpine appleּ

New member
טוב אז הנה עוד כמה המלצות

Bach- perlude no. 3 Tschaikowsky- the nutcracker תגיד לי מה אתה עושה צחוק? נכון שמוסיקה צריכה להיות איכותית, ובטהובן כתב מוסיקה יותר איכותית מכל הלהקות פאנק שקיימות ביחד, אבל יש גם את הקטע של היופי של המוסיקה- אני לא אשב בזמני הפנוי ואשמע יצירות של מוצרט (למרות שזה מפתח את המוח ולא יזיק לי קצת) בכל מקרה מה שאני מנסה להגיד זה שאני מניחה שמי שבא לפורום בלינק, רובם לא ממש מכירים מוסיקה קלאסית ולא ממש אוהבים אותה (תכלס- אין לי בעיה עם זה, ההפך זה נחמד לנגן מוסיקה קלאסית, אבל אני לא אשמע אותה בזמני הפנוי.....) ואני לא אתווכח איתך על האיכות- אבל צריך לנסות לשלב קצת בין האיכות ליופי של המוסיקה........ הקצב והאדרנלין שמושקע במוסיקה קלאסית שונה לגמרי מפאנק רוק (או כל סגנון רוק אחר), ומצטערת לאכזב, לא כיף לשמוע את שניהם באותה מידה אבל יאללה תעשה מה שאתה רוצה אבל אל תבוא ותשחק אותה כזה גדול ומבין, כי...... כי ככה ההודעה הזאת ארוכה מדי ואין לי כוח לפרט זהו

craper

New member
ברור שמטאליקה זה יותר מורכב

אבל מה זה קשור??? לי באופן אישי יש משהו נגד הקול של הסולן שלהם (זה יותר קשור לאיך הוא שר...) אבל גם אני שומע אותם (חוץ מדברים כמו S&M שאני פשוט לא יכול לסבול...) וגם למטאליקה יש שירים שמזכירים PUNK כמו FULE ואחרים... אבל כל מי שאומר "תעברו למוסיקה רצינית יותר..." מפספס את כל הקטע... אני לא אוהב מוסיקה רצינית... אני לא בן אדם רציני... אני שונא מוסיקה רצינית... אני מוצא הרבה יותר תוכן במוסיקה לא רצינית כיביכול.. למשל אני מתחבר הרבה יותר לגרין דיי מאשר לMASTER OF PUPPETS(שבו אני בכלל לא מבין ממה כל ההתלהבות...) אין... אני בן אדם "רדוד"... ככה אני אוהב את המוסיקה שלי!!!

Ernie C

New member
מזה..?

מורכבת ויצירתית? זין... שומעים מה שמתחבר טוב בראש ולא מה שנחשב ליותר איכותי מבחינה מוזיקלית...... בלינק הם להקה טובה ואני אגיד לך למה, לא בגלל שהם יצרו זרם חדש או המציאו מחדש את הפאנק. בגלל שיש להם אחלה שירים שכיף לשמוע ואפשר להנות מהם, ובעצם אתה יכול להנות מכל דבר הקטע הוא מה אתה מעדיף אישית בנאדם. בסך הכל מוזיקה זה הכל העדפות אישיות. אז תשמעו מה שבראש שלכם ואל תתווכחו מה יותר טוב כי בתחלאס זה הכל בראש.!.

xero1

New member
תגיד אח´שלי

מכיר את הערוץ הפצצה הזה קוראים אותו MTV? אין לי מושג במוזיקה, ומישהו אצלנו בבצפר מכיתה ג´ אמר לי שיש שם אחלה של להקות אם אני רוצה להכיר, הוא אמר לי שמות של להקות שאתה הזכרת כרגע. יכול להיות שאתה מכיר את הלהקות האלה מMTV?

Charlotte

New member
אחייייייי

וואי חולה על לינקין פארק הכוסונים האלו.. איזה חתיך הסולן שלהם! *drools* טוב זהו. הבנתם ת´קטע

stevo32

New member
מה?!?!??1

linkin park? what da fuck?!?!??! הם זבל בקסטריט בויז על תופים וגיטרות...כל הרוק של היום סתם ממוסחר וזבל לימפ ביזקיט...מה זה החרא הזה???? לינקין פארק???עוד יותר גרוע... אין רוק טוב בימינו אין מה לעשות כל מה שנותר זה להוריד מטאל ישן וטוב מקאזה ולהקשיב לו... מתי כל הדור הזה של האמ טי וי יקלוט שהיום אין להקות טובות?!?! POD...מה שיש לי להגיד עליהם...חברות של הומואים... יש לי הודעה מקודם תסתכל בה...תתחיל להוריד את מה שאמרתי שם..ותחזור אליי

Den182

New member
בלינק שולטים אבל...

P.O.D ו-Linkin Park לא, זאת אומרת יש להם משהו כמו שיר אחד טוב והשאר לא.

craper

New member
זאת ההגדרה של לינקין פארק...

שיר אחד טוב... יפה אמר, חברי לפורום... CRAWLING זה באמת שיר שיש לו איזה רצף הגיוני של מילים (לא רעות בכלל) ומוסיקה טובה.... חוץ מזה... אף פעם לא שמתם לב שהסולן שלהם נראה כמו איזה הומו... (לא בקליפ של CRAWLING, שם הוא עוד בסדר...)

Den182

New member
למה התקבנתה

התקבנתה לזה שאמרתי לא נכון או לזה שזה נכון?

למעלה