בלינק שולטים

• פותח הנושא gluvi
  • פורסם בתאריך

Nikita2002

New member
למה????

אני דווקא לא רואה הרבה mtv פשוט יש לי דיסקים... ואם אני רואה mtv.......אז מה??????

xero1

New member
אני מדבר על mtve

mtv של אירופה, מה שאנחנו קולטים פה בארץ. את פשוט נחספת למוזיקה מסוג נורא נורא גרוע, אבל החסיפה הזאת גם תלויה בך, את יכולה לראות MTV ולא לעשות כלום עם זה, או (שזה מה שניראה לי שאת עושה) את יכולה לראות MTV ולהתלהב מכל מה שנימצא בטופ20 ושיש בו גיטרה חשמלית, או לפחות סאונד של אחת כזאת.

ּpine appleּ

New member
mtv, mtve

תכלס אין שום הבדל הכל מין פוזה, משחק כזה מי שלא נראה טוב עף מי שנראה אקסטרה טוב מקבל כרטיס כניסה חינם כשרון זה בכלל לא העניין פה, הכל עניין של מזל בדיוק הפוך ממה שזה צריך להיות וחבל

כן הן להקות איכותיות..

אל תהרגו אותי בלינק להקה טובה והכל אבל יש להקות הרבה יותר טובות...:) ולינקין פארק זאת לא להקה מפותחת מבחינת מוזיקה אני ממש לא אוהבת את השירים שלהם... יש להם די.גיי בלהקה...לאן הגענו?!

plomphy

New member
היי לכם, אני חדשה!

אני אוהבת כל מיני להקות אבל אני ממש לא בטוחה שזה פאנק.... מאיה

Xtezi

New member
לכו יא לא מבינים

נכון שלינקין פארק לא מבריקים,אבל גם בלינק לא משהו!!!אז בבקשה!!!

HelloweeN

New member
כן, בדיוק !!!!!! להקת טובה!! מאוד!!

גם ניראים טוב, וגם שרים מעולה !!!!! שירים בעלי משמעות עמוקה !!!! לא כולם טורחים לשמוע אותם כמה פעמים.. אבל אח"כ זה בא !!!!!!!!!!!! גו לינקין !!!! nyu matelle rulies!!!!!!!!!! linkin pork rulies !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gou linkin, gou linkun !!!!!!

craper

New member
כמו שאתה אומר... הכל פוזות

המוזיקה שלהם ממוסחרת, והם פשוט עלובים, (ויזואלית
) אני מביא לך לדוגמא... איזה קליפ ישן שראיתי עם אחד מהם... ה-MC הזה... קיצור רואים אותו מרפרפ עם עוד שני חברה: גיטריסט ומתופף... עכשיו כל השיר עלוב.. ואח"כ גם נכנסים מלא HOMIES כאלה ומתחילים לתקלט.. וב-MC הזה.. כזה בא אליהם בפוזה, ולוחץ להם תיד במין כזה "אני מגניב... יש לי חברים שחורים" וכל השיר התלהבות אחת גדולה, גם המוזיקה, לא משהו... קיצור הכי גבר יוצא משם הגיטריסט , שיש לו זקן מגניב כזה, עם שתי צמות ענקיות... (זה יפה!!!)

shiepki

New member
אין לי מושג

איך קוראים לסגנון שלהם, אבל לי אישית זה נשמע הרבה יותר קרוב לראפ והיפהופ מאשר לאיזשהו סוג של רוק. They Suck!!! נ.ב. הקטע הזה ב-in the end (שאגב, יצא כבר מכל החורים) שהוא אומר i put my trust in you או משהו כזה זה הקטע הכי בויבנדי ששמעתי בחיים שלי!

plomphy

New member
כל אחד...

אני גם לא אוהבת את לינקין פארק אבל כל אחד והטעם שלו?

z O e i

New member
די כבר../images/Emo70.gif לא מיצינו את הנושא../images/Emo35.gif

נמאס לי לכתוב את אותו דבר 100 פעם. יש לפחות 300 שירשורים לנושא הזה

HandsomeDevil

New member
או.קיי

לינקין פארק: להקת רוק אלטרנטיבי/ניו מטאל. ממוסחרת. צסטר כוסון לא נורמלי. לשירים אין שמץ של משמעות. הם לא כותבים את השירים. הם נמצאים באמ טי וי. הם מכתיבים להרבה ילדות בנות 12 מה לעשות ואיך להתלבש מכיוון שזה גם באמ טי וי וגם עם גיטרה (שיא המאגניבות כאילו..). הם הומואים?! יש האומרים כך ויש האומרים אחרת. הם מתלהבים מעצמם. הם נשמעים טוב. הרוב אוהבים את המוזיקה, שונאים את הלהקה. אין די אנד יצא כבר מכל החורים. בזה, לדעתי מיצינו את כל נושא לינקין פארק. next.... (עכשיו, מה אתם חושבים על סטיינד פי.או.די?- סתאאאם..)

למעלה