בלינק שולטים

• פותח הנושא gluvi
  • פורסם בתאריך

craper

New member
רק רציתי להגיד...

לינקין פארק חרא!!! ולכל אוהבי הלינקין פארק אני מאחל שתמצאו חיים, (ורצוי גם פורום אחר) איך אפשר לאהוב כזאת להקה של הומואים?!?! חרא!!!

HandsomeDevil

New member
...

זה נורא קל. אני פשוט מת עלייה. זה לא הופך אותי ללא מבין בכל מה שקשור בניו טאל או משהו.. פשוט אחלה של להקה... אחרי כל הפוזה וההתמסחרות, אם תקשיב טוב לאלבום שלהם, אני בטוח שגם אתה תמצא משהו שאתה אוהב...

Nikita2002

New member
זהו הם להקה.....

טובה!!!!!!!! יש להם שירים יפים!!!!!!! הלהקה הכי טובה שאני מכירה (אחת מהן......) אבל על טעם וריח אין להתווכח! שירן

stevo32

New member
אז זהו שלא

ניו מטאל?לינקין פארק? מה הקשר?... זה אפילו לא מתקרב למטאל..זה מתקרב רק לחירייה איפה שכל הפסולת והאשפה. זה חרא אמיתי..איך אני התלהבי מהם בהתחלה שזה לא יאמן..יש לי אפילו את הדיסק שלהם(מקורי)..הייתם9 מאמינים...אני מוכן למכור אותו בחינם. אם אולי היית שומעת שירי מטאל היית מבחינה בין משו אמיתי לבין זבל... אבל כל אחד ודעתו..אבל זה שלינקין פארק הם חרא ממוסחרים זה עובדה על פני השטח.. מה שאני יכול להגיד לך זה...תתחילי לשמוע מטאל אמיתי..ואם לא אז לפחות את שומעת לינקין פארק ולא ליאור נרקיס בהצלחה

HandsomeDevil

New member
ניו מטאל:

ניו מטאל: גל חדש, ניו בריד, ניו-וואיב, פאנק מטאל, אלטרנטיב מטאל, אלטרנטיב רוק... הכל נכלל תחת המושג ניו-מטאל, שאפילו, באמת, לא מתקרב למטאל (שזו מוזיקה קקה!) ל"פ הם רוק אלטרנטיבי. זה גם תחת ניו-מטאל. כמו ש-פאנק רוק זה גם סוג של פאנק.... וכן, שמעתי בחיי מטאל אמיתי, וכמו שציינתי- זה קקה. (למה בלשון נקבה?!)

z O e i

New member
אתה לא יכול למכור בחינם...

חוצמזה, לדעתי הם אחלה להקה. ניו מטאל לא ניו מטאל, הו קארז? כל עוד הם להקה טובה.

בלי להעליב או משו ..אבל הייתי חייבת

שירן זה מזה שם של פרחה.. ולעינינו : לינקין פארק באמת גרועים .. בשלב מסויים ימאס לכם ותכירו בעובדות.. יום טוב שיהיה לכם :)

Nikita2002

New member
בלי להעליב או משהו....

גם שרון זה לא שיא היופי!!! ואם שירן לדעתך זה שם פרחי....אז כל העולם פרחות?!? אני מכירה 1000000 שירן והם ממש (!) לא פרחות. אז....אולי כדי שקודם תכירי אותי ורק אחר כך תגידי מה שאת רוצה! אז בלי קללות טוב???. לא עשיתי לך כלום...

מי קילל?!

תירגעי זה לא היה כדי להעליב אותך.. אאממ זאת בדיחה פרטית :) מישו שומע חוץ מבלינק עוד משהו שנוגע לקטגוריה של פאנק?..

Nikita2002

New member
אה.......אוקיי../images/Emo13.gif

כן אני, אני שומעת גם מטאליקה....(לפעמים)...למרות שאני מעדיפה להקות כמו: Linkin park Blink 182 Sum 41 ועוד........ ביי שירן

הוא רן

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

את רוצה להגיד שלינקין פארק לא להקה איכותית
בווווווווווווווששששהההההההההה LOL

Nikita2002

New member
הן לא איכותיות?????

לדעתי כן, את אומרת שלינקין ובלינק לא להקה איכותית????

למעלה