בלינקין פארק 182

pikitup

New member
ילדה מהכיתה שלי באה אלי ואומרת לי -

וואי.. איך אני אוהב לינקין פארק. למילים שלהם יש כזאת משמעות - הוא ניסה כל כך חזק אבל בסוף זה בכלל לא משנה (It tried so hard bla bla) רק לרקע. זאת הילדה הכי מעפנה שיש בעולם. גידי גוב וביל קלינטון הם הדמויות הנערצות עליה ובכלל היא מעפנה בטירוף! אחרי זה הסברתי לה, שלליריקס שלהם אין שום משמעות והם סתם אומרים דברים בשביל לקבל כסף. זה קצת ביאס אותה, אבל זאת מלאכת קודש.

HelloweeN

New member
כן !!! זה מה שמיוחד בלינקין !!!!!!

הם להקת אשכולות!! גם כוסונים אחד אחד (הצהבהב מטריף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), וגם מוזיקאים רציניים מאוד מאוד, שיודעים בדיוק מה הם עושים !!!! בדיוק! Linkingg veri kool nyu metal roks !!!!!!!!

HandsomeDevil

New member
הצהבהב באמת מטריף..

ושיו זה עם השחור שעושה את הראפ- כשהוא עושה את המבט הכוסוני הזה שלו, נו אתם יודעים- כזה כוסון וואווי וגם אשירים שלאם (ה-א בכוונה) זה כל-כך משמעותי כזה.. כאילו הוא מדבר כאילו כזה שמשו זוחל לו בגוף ושאפצעים לעולם לא יחלימו -שיו גם חמוד גם חתיך גם יפה גם כוסון גם רגיש וגם שנון- שיו כאילו סו פרפקט כזה....! והוא כזה שווה בקליפ של אין די אנד- שיו החולצה הבג´ כזאת מדאימה- וואי אני חולה עליו ומנשקת כל יום בבוקר את הפוסטר שלהם שקיבלתח מראש 1 זאת הייתה ירידה על כמה אנשים (אנשות) שאמרו שלינקין כוסונים, שווים, כותבים לבד את השירים שלהםוכו´.. תפסיקו עם זה! שיהיה לכם יום ורוד..

BlinkDude

New member
בחילה ../images/Emo5.gif

תקשיבו, ישבתי וקראתי את כל ההודעות האלה ואשכרה יש לי בחילה, במיוחד ההודעה של handsome devil זה פשוט מחליא, לכי תעריצי את בקסטריט בויז, לא מתאים בפורום הזה, ממש לא

HandsomeDevil

New member
ההודעה של handsome devil

הייתה בצחוק, כדי לרדת על כמה בנות ששומעות לינקין פארק בגלל שצ´סטר "כוסון".

shiepki

New member
רגע, שאני אבין

יש שם מישהו שקואים לו צ´סטר??? חה חה חה חה חה חה חה חה חה!!!!! זה יותר גרוע מדקסטר (אופספרינג)

craper

New member
היי! דקסטר זה אחלה שם!!!

ודרך אגב, בניגוד לצ´סטר הוא באמת בלונדיני ובאמת כוסון!!!!
OFFSPRING ROCKS, PUNK ROCKS, YOU SUCK...

HelloweeN

New member
רגע, שאני אבין

את יורד על לינקין פארק ????????????????? nyu park rulies!

punktx

New member
LP2002 !!!!!!!!|מתושלח|

ווא- לינקין פארק שולטים. אני גם רוצה להיות פריקית מגניבה כמוך אבל הילדים בכיתה שלי (אני בכיתה ו´) אומרים עלי שאני חנונית. אולי תתני לי עצה מה לעשות כדי להיראות פריקית? בכלל, אני רוצה כזה לשמוע בלינק ולינקין פארק אבל אני לא כל כך אוהבת את זה. אני שומעת יותר דברים כמו סטיינד וג´נט ג´קסון. זה ניראה לך מספיק פריקי? אני גם רוצה לשים שחור בעיינים וקוצים כאלה על הצוואר והידים וסרטי הזעה כאלה. אבל אמא לא מרשה. ): אולי תעזרו לי ? אני ממש רוצה להיות פריקית מגניבה ולא לשים בולבול על כולם ולהיות חוצפנית למורים. אבל לא נורא- אני אנסה להסתדר וללבוש מחרתיים לבית ספר מכנס שחור וחולצה לבנה (אמא אומרת ששחור זה השטן) טוב ביי! נ.ב. -LOL! ההודעה של הפוסטמה הייתה באמת קורעת. אה, כן- עופי מכאן. סהר

punktx

New member
LOL!!!!!!!!|חרא|

אי אפשר לכתוב אפילו הודעות ציניות בפורום הזה? רובכם באמת לא מבינים צחוק. סהר

PunkBunny

New member
וווווואי אחותי !!!!!!!!! ../images/Emo23.gif../images/Emo116.gif

גם אני חולה על רוק !!!!!!!! יאללה אחות שלי בואי נעשה פורום ללינקין פארק כי תפוז האלה סגרו אותו כי הוא היה מצליח מדי בשבילם! לינקין פארק הכלים! מוזיקה עם משמעות! צ´סטר הוא האמן הכי גדול במוזיקה! אשכרה~! שימי בולבול על כולם ותעשי מה שבראש שלך ! תשמעי רק לינקין פארק כי זה המוזיקה הכי טובה שיש !!!!!!!!!!!!!!!! ואם תעיזי גם ללבוש שחור, את תהיי פריקית! כן כן !!!!! פריקית מאגניבה. איזה קול,נכון??! "לינקין פארק עולה"...........מפגרת.! ואם לא הבנת (ואני משערת שבאמת לא קלטת את זה) זה היה בציניות דפוקה. ועל זה נאמר : מוכיות.
Vered
With Stitches
(אנטי ילדים מפגרים שלא מבינים כלום...כמו למשל...אמממ....נחשו..)

Nikita2002

New member
מצטערת אבל....../images/Emo9.gif

עוד כמה ימים (או שבועות)....יצא פורום לינקין פארק חדש...ואני וחברה שלי ניהיה המנהלות (אני מקווה).....ושם תוכלו לדבר על לינקין פארק כמה שתירצו!!!!!!! אז חכו קצת......טוב? ביי שירן

HandsomeDevil

New member
הערה:

אני לא יורד על לינקין פארק (הם דווקא דיי טובים) אלא על ילדות ששומעות אותם בגלל שהם כוסונים/יש משמעות לשירים. אממ.. וההודעה שלי, שהייתי כאילו איזה ילדה בת 12 שחושקת בצ´סטר- ציניות

Nikita2002

New member
אני כן......./images/Emo13.gif

אני דווקא כן!!! :)))))))))))))))))))))))) אם את אוהבת את לינקין נשמח אם תבואי לפורום:) (אני רק מקווה שהוא יצא)...... ביייי שירן

למעלה