בלינקין פארק 182

בלינקין פארק 182

אני מתה על בלינק 182 וגם על לינקין פארק!!!!!!!!1 חולה על רוק!!!!!!!! לינקין פארק עולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם בלינק אני מתה עליהם!!!!!!!!

HelloweeN

New member
אהההההההההההההה !!!!!!!!

שיואו גם אני !! כאילו דההה....!!
רוק שולט!

z O e i

New member
בלינקין פארק 41../images/Emo70.gif

למרות שיש פה הרבה אנשים ש"לא מתים" על לינקין פארק (בלשון המעטה...) מה יש לא לאהוב
טוב נו, איש איש וטעמו עמו.... (
)

HelloweeN

New member
כן, זהו !!|

מה יש באמת לא לאהוב בלינקין פארק ??????!! הא ?? סוף הדרך אחותי !!!!! אבל על טעם ועל ריח אין להתווכח !
NYU MATEL ROLES !!~!

../images/Emo13.gif בוגד!! אמרת אותו דבר על

לימפ ביזקיט! ואתה בכלל לא פריק מגניב אמיתי! אתה מזויף! אין לך טעם אמיתי במוסיקה :) !! חברי הפריקים הצטרפו אלי למהפכה לעולם נו מטאל טוב יותר!

HelloweeN

New member
לא.....!!! לא !!!

אתה לא מבין !!! הקטע בלהיות פריק, זה להיות קול... לעשות מה בראש שלך, ולא לשים זין על אחרים..... מה שאביב גפן אמר (אל תדאג, אני כבר לא שומע אותו...). nyu meatl rulies!!!

אביב גפן המלך!!

הוא כזה פריק מגניב! הוא שטניסט כזה אתה יודע.. נו יש לו את הסמל של הפיס והוא לובש אותו הפוך! אני חייב להשיג אחד כזה ! אחרי שאני אשיג את הסמל של הפיס אני אקעקע את כל השירים שלו על הידיים ואצייר סמל של כת השטן על המצח! מגניב הא ?

ּpine appleּ

New member
חחח

טוב שמעו אותי אישית אתם מצחיקים אבל די מיציתם את עצמכם...... סורי לאכזב

HelloweeN

New member
לא !!!!!!!!!!! לינקין פארק יותר טוב

ים מאביב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יותר טובים !!!!!!!!! ויותר כוסונים !!! אתה לא מבין במוזיקה !!!!!!! aveev = note kool linkin = yes kool !!!!!!
(קשוח מאוד)

HandsomeDevil

New member
וואל דההה

וולכום טו דה כלאב כאילו! שיו מי יותר כוסון?! מארק או צ´סטר?! יו רוק זה כזה אלוהי! שיהיה לכם יום ורוד ומתוק!

offspringer

New member
לינקין פארק.....

הם מוזיקה חרא! חוץ מזה שהם התחילו ממוסחרים שזה כבר נורא, יש להם מוזיקה ומילים חרא... אני בספק אם ההודעה הזאת לא תשב למישהו בלב.

HelloweeN

New member
לא, לא , לא !! את לא מבינה במוזיקה

בגרוש !!!!!! לינקין, כאילו דהה.. הם ה-להקה !! עזבי אותך משטויות !! תשמעי לעומק את המוזיקה של לינקין, ותביני!!!!!!!! Linkin rulies !!!!!! nyu matel rulies !!

HandsomeDevil

New member
.....

למה nyu?! אמורים, אם אתה מתכוון לניו-מטאל, לכתוב פשוט מאוד nu.

Nikita2002

New member
זהו!!!!!

תתחילי לשמוע אותם ותביני!!!! (בתקווה שלא התכוונת אליי.........לא התכוונת אלי נכון??) בכל מקרה תתחילי לשמוע ותיראי שהם להקה מצויינת!!!!

ּpine appleּ

New member
חחחח

כוסונים אחד אחד כבר ביקשנו פעם לא לדבר בפורום בלינק על לינקין פארק נכון? אז אני מבקשת שוב או ש...... לא יודעת נחמק את זה וזהו....

HelloweeN

New member
אבל.., אבל...,

סגרו לנו את פורום לינקין
סניף, סניף ועוד פאקינג סניף ! איפה איפוא נדבר על לינקין פארק ???????????????????????????????? Linking parke rulies !! אל תחמקי בבקשה !!!!!! pleeze not limhok

ּpine appleּ

New member
חחחח אהם.....

אמאמאמאממממממ אין לי מה לכתוב טוב אנשים שכתבו למעלה תדברו, מכפת לי? אבל... שימו
..... אתם די גורמים לאנשים לרדת עליכם אזז..... זהו אני הזהרתי ומה שיהיה לא טוב בעיננו יימחק מיד

z O e i

New member
רק הערה אחת אחרונה

טוב נו, שתיים... 1. צודקת, זה פורום בלינק
אז לא נדבר יותר על ל"פ 2. די עם ה"שיואו-איזה-כוסון-בולשיט". יש להם אחלה מוזיקה, אל תנסו להוציא שם שיטחי לאנשים.

למעלה