בלינקין פארק 182

LOL!!!!

אם אף אחד לא היה מגיב על ההודעה הזאת הייתי מוחק אותה, אבל כל התגובות האלה... אני כבר שעה קורא את השירשור הזה, פשוט ניקרעתי
אז אני לא אמחוק את השירשור הזה, כל זה יהיה עונש קטן לכל מי שכתב פה על לינקין פארק והזהרה גדולה לכל מי שהולך לכתוב עליהם. חכו רגע, אני אוסיף את זה לטאג ליינס. דרך אגב, זה רן. שוב, LOL!!!

ּpine appleּ

New member
כן

נראה לי שהם הבינו שאתה רן כי בדרך כלל אני לא מדברת בלשון זכר ותשמעו הוא צודק לא נמחק, אבל הייתי מציעה לאלה שעוד כותבים כאן ברצינות להפסיק חבל על המאמץ הכל כאן בציניות גמורה אז..... זהו חוצמזה שנראה לי שהשרשור די מיצה את עצמו לינקין שולטיייייים! NOT יאללה ביי

z O e i

New member
נו באאאאמממממת!!!!!!!!

אתם נשמעים בדיוק כמו ה"ילדות בנות ה-12 ששומעות לינקין פארק רק בגלל שהם כוסונים". דבר ראשון- הם לא כוסונים. דבר שני: " יואו, איזה קול אני, אני שומע רק פאנק, ואני ארד על כל מי שאוהב מוזיקה שונה" בעעעע... נו באמת... אתם אשקרה נשמעים כמו מי ששומע רוק או פאנק רק בשביל הקטע. למה כל כך קשה להבין שיש אנשים שכן אוהבים לינקין ולא רק כי הם "כוסונים" (מה שלדעתי הם לא
) נקודה
.
אדוני חושב שהוא ליצן החצר? כל טוב לאדוני

eb182

New member
../images/Emo46.gif

אין לי משהו נגד סוגי מוסיקה אחרים רק את לינקין פארק אני אישית לא סובלת וחוץ מזה זה לא פורום לינקין פארק אז לא צריך לדבר עליהם

למעלה