בלימה מאוחרת עם קטנוע

בלימה מאוחרת עם קטנוע

צילמתי דוגמא לכמה מאוחר אפשר לבלום לתוך פניה עם קטנוע (אפילו כשיש לו גג ווישרים). אפשר לשמוע את רגע סגירת הגז ותחילת הבלימה, שמתחילה למעשה קצת לאחר תחילת ההטיה, ונמשכת למעשה עד לרגע בו שומעים את המצערת נפתחת - גם בשל אופי הפניה הספציפית שמאפשר את זה איכשהו. תהנו. http://www.youtube.com/watch?v=6FX6S1s0sic&feature=youtu.be

Ayokin

New member
תודה

היא פשוט בדרך הביתה, ויש

מספיק זמן על כביש 1 כדי להיזכר, ולהכין את המצלמה בטל' הנייד
.

אני לא רואה שום בלימה מאוחרת ,אני רואה קטנוע

מוזר שמגיע מהר לסיבוב ומשכיב. אני גם רואה שהצלם בסך הכל מחפש סיבות להעלות לפורום סרטונים שלו בהשכבה כדי שכולם יריעו לו בקול תרועה רמה איזה רוכב דגול הוא. יכולת פשוט לכתוב אני בהשכבה קרחניסטית בסיבוב מוכר ובזה נגמר הסיפור , היית מקבל קצת ליטופים לאגו וממשיך הלאה בחייך.

Mr. Pooh

New member
וגם אם המצב הוא בדיוק כמו שתיארת...

מה אכפת לך שהוא עושה את זה? כואב לך? גוזל לך מרחבי פורום לטרול בהם? הרי גם אתה כתבת את ההודעה שלך מאותה סיבה: "הנה, תראו איזה חריף וחד עין אני, איך לא נפלתי בבור החמקמק ששמו אל מול עיניכם ועוד טרחתי לעקוץ אותו במגניבות. יו יו." הנה, קיבלת ליטוף, אתה יכול להמשיך הלאה לפורום אחר.

סליחה, אני מתקן את ההודעה:

אני מחפש סיבות להעלות לפורום סרטונים שלי בהשכבה כדי שכולם יריעו לי בקול תרועה רמה איזה רוכב דגול אני, ולכן העליתי סרטון זה. שימו לב שאני בהשכבה קרחניסטית בסיבוב מוכר. אנא תנו לי קצת ליטופים לאגו כדי שאוכל להמשיך הלאה בחיי. בתודה מראש ע"ש

בטח שאני יכול

כלומר, אם השאלה שלך אם אני יכול להירדם על כורסה ולחלום שאני עושה את כל הדברים האלה? אז כן, אני יכול. לחלום כלומר. בנוגע ליכולת הרכיבה שלי, כתבתי כבר לא פעם שהיא כשל ילדה בת עשרה. אתה רואה רק את השרידים שנשארו ממה שהיה פעם רוכב.

למעלה