בלילות לבנים.......

בלילות לבנים.......

שבת הזויה. שינה ללא סוף. אנשים, מי ער? (יורי חביבי, אל תגיד אני לא דואגת לך לתעסוקה)

הדילמה הקבועה

להחזיק ער עד הערב ולהתחיל את השבוע כמו שצריך או להרדם עכשיו ולדפוק לעצמי את השבוע ובחרת בחיים אני נשאר ער.

מי שהמציא את:

"שינה בשבת תענוג", לא היה ער לעובדה שבתי קפה וקולנוע נסגרים בשתיים בלילה. גם במוצ"ש. מסקנה: סוף מעשה במחשבה תחילה. מאלוהים אפשר היה לצפות ליותר. (בעיני רוחי אני רואה את אלוהים מחמם ברגע זה את התנור במאה מעלות נוספות ומחכך את ידיו בהנאה, מחכה לרגע שאפול לידיים שלו. עוד מישהו חושב על דברים כאלו כשהוא מתחצף לאלוהים או שאני לבד? טמבלית! לכי לישון!)

גם כן חב"דניקית...

השבוע בשנת 94'. 12.06.94. פספסתי בכמה ימים, אז מה. ושלא תביני לא נכון, לדעתי הוא היה גבר נאה.

מה סה התאריך הגורגיאני הלזה?

הלגוים נדמנו? שמא אף חגגת את יום השטן שחל לפני 11 יום? אנו עבריים ואיננו מציינים יומא אחרא מלבד ג` תמוז היום הרע והנמהר או שמא יום הניסיון או יום שינוי מצב הצבירה של מלכא משיחא או וואט אוור. חוצמזה גבר נאה גבר נאה אך סובל מבעיות פוריות קלות (אין לי לב לכתוב ``הרבי אימפוטנט)

uri80

New member
הרעיון לקחת נעלי בית כרבי דווקא

יכול להיות משעשע. מה אתם אומרים, שווה לנסות?

מה פתאום !!!

ביום ג' תמוז הרבי לא מת ח"ו זה יום גאולה ושמחה על זה שהרבי שליט"א יצא סוף סוף מבית הרפואה.

גם לאלוהים וגם לרבי!!

את מתחצפת?? מה אומר לך, לכי לישון ותתרחקי מהשקע, תשתדלי בהמשך גם לא לחצות כבישים או לעבוד תחת מנופים נושאי בלוקים. במקומך גם על רכבת לא הייתי עולה.

רעיון טוב.

הולכת לישון. אם כי מי שראה את "השדים של אמילי" כמוני, יודע שהם תופסים אותך הכי טוב כשאתה ישן ולא משגיח. שיהיה. מסקנה: אל תראו את השדים של אמילי בחיים שלכם. גם אם השותף הביא את הסרט על חשבונו. אני מלאה בהמון מסקנות נפלאות היום.

מחממנוע

New member
אפרופו אני רואה עכשיו את

האיש שתבע את אלוהים" נראה נחמד. ואפילו הכופר הגיע להפריע

חלומות פז

איזה מגניב יהיה אם באמת אמות מחר

מבעיטת גמל או שמישהו עם איידס יתעטש עליי או שחץ קופידוני יבתר את ליבי. השירשור הזה עוד יופיע בפורום חדרי חרדים ויחזק המונים. רבים ורבות ישובו האלה בזכות מותי המשונה.

למעלה