בלילה חם , מלא תשוקה.

אiרין

New member
בלילה חם , מלא תשוקה.

כבר לא יכולה יותר. מתפוצצת בקרבי. אשה עם בעל , שאינו מכיר בהיותה אשת בעל שאיפות ורצון עז לחוש אשה והופך אותה ליתומת מגע. אבל לא עוד. כבר לא יכולה יותר. הכל מתפוצץ לי כבר ואיני יכולה לעצור את פרץ התשוקה. ואז בלילה אחד, ברחתי מהבית. עליתי לאוטו שלקח אותי רחוק, כמה רחוק, לא ידעתי. נסעתי אל תוך הלילה, אל תוככי הגבר שיגע בי, אל הנשיקה הכי מתוקה שגרמה לי לחוש שוב. להבין שיש בי את אותם גחלים כבויים. נכנסתי אל חדרו , אור הנרות שטף את החדר בגוון דלוח ומיסתורי. הוא היה לבוש בשרוול וגופיה , אשר חשפה את ידיו וזרועותיו, המוכנות לקראתי. נגענו לא נגענו ונצמדנו לאותה נשיקה שכה כמהתי וערגתי. נשכבנו על המיטה וריח הקטורת רק הוסיף לריח התאווה. ליטפנו ומצצנו, שאבנו ונצמדנו. ורק במגע ראשון שלו, קפצתי וכל גופי רעד . התמסרתי מחדש למחול התשוקה. נתתי ושיחררתי. מצאתי מחדש את כנפיי האבודות. בכל מעוף מחודש , השפרצתי את כל מיצי. עם כל חדירה , צרחתי . דאבתי ושמחתי. לקחתי ונתתי . מצצתי בחוזקה וליטפתי את הכל. ועכשיו אני אשה. לא רק להינשא ידעתי. לא רק ללדת. לא רק לנחם כשכואב ולהיות לאחות רחמניה. כי שכחו שאני כולי אשה והנה ללילה אחד חם מלא תשוקה. הוא נתן לי לחזור למחוזות האושר. אל אותם מחוזות מוכרים של שיחרור. ואם לא אתבשם בשריריו , שפתיו וידיו בקרוב שוב, אטול לי צעצוע ואשחרר את חושיי ומיצי לבלי פחד. העיקר להחזיר את כנפיי אל מעוף האשה שבי ולא להניח להם להיות שוב יתומים. אחחחחחח כמה טוב הוא הלילה.

bugbuster

New member
../images/Emo39.gif שלום לך אורין

וברוכה הבאה.
ישנו משפט יפה כבר בפתיחה, "... והופך אותה ליתומת מגע ..." יתומת מגע, זה חודר. זה מכניס מיד לאוירת התיסכול הקשה. כתיבה יפה.

ferdinand

New member
בזמן האחרון....

כמעט בכל כניסה שלי כאן לפורום, קופץ לי לראש השיר של סטינג - "S.O.S to the world" שורה/שתיים מותר לצטט - נכון באגי? Woke up this morning don't believe what I saw" Hundred millions bottles washed up on the shore Seems I'm not the only one being alone Hundred millions cast away Washed up on the shore…." ואם אנחנו רק מעיזים, מרימים בקבוק אחד עונים למסר הסחוף, ונענים, ניתן להפיג, ולו ללילה את הבדידות הנוראה הזו. אכן - כמה טוב הוא הלילה!

bugbuster

New member
ממממ... פרדנאנד, למען הרקורד,

שתי שורות. כלומר גלשת בשלוש.
העיגון לאורך הציטוט הוא מודל "המוטו" שאתה רואה בספרות. "אני דופק את הנכדה של לייברסון!" (מ. שליו / רומאן רוסי,) ועוד שורה יכולה להתנוסס על כל כתיבה שלי, כולל החתימה מבלי לאפשר למאיר שליו (הסופר האהוב עלי,) לתבוע אותי על זכויות יוצרים. אני יכל את ההמשך לתאר בשפתי אני, ובדרגת פרוט ואריכות כאשר אחפוןץ, כפובלציסטיקה, מלל או קשוגבבה, כיצד נשמעה בלילה קייצי קריאה מראש מגדל המים, וכוליי, אבל לא לצטט ממש.

אiרין

New member
ferdinand

אני תמיד אהבתי את סטינג. החשש מהלא נודע והתעוזה. הפחד רק לשלוח יד ולטעום את ריחו ומגעו של האחר. אך המחשבה והפחד שאשאר יתומת מגע. אשה לא אשה, שיתקה אותי יותר. הבנתי שאם אני לא אתרפק על ריחו ומגעו של הגבר שרצה אותי ואני אותו לא אוכל להמשיך עוד. הכל נראה לי הבל הבלים. מגעו במגעי, ריחות הגוף הטבעיים הנטמעים אל תוך האקט ,העונג. כל מגע שלו , מעורר ומרטיט בי חוטי אושר כבויים. כולי משוחררת, כולי רצויה, כולי חושנית וכבר ממש לא כבויה. לאחר ליל סוער , אני מסתובבת וכולי מדושנת עונג וכולי חשה את מגעו בעורי. אני מבחינה בעוברי האורח וגברים בעיקר , עם מבטיהם " וואו , ליטפו ואהבו אותה , היא סקסית" סליחה על הצניעות , אבל כנראה שאני משדרת את רגעי העונג ואני חשה במשיכה , בהתמגנטות. זה נעים לי. אולי אני הולכת לאט , עם שיער פזור ויש בי רוגע שרק אשה שאהבו אותה , משדרת. תודה לכולם על הכל. אני מדברת מהבטן וכנראה ששם חבויים הרגשות הכי אמיתיים והמילים הן רק צינור מהקישקע שלי. שבת נפלאה ומלאת תשוקה, אורין

ferdinand

New member
'פסדר -

גם קופת אקספרס בסופר זה "רק" עשרה מוצרים! (זה בבחינת - "בתוך עמי אני גר")
אשריך, אוֹרין, שזכית! אין כמו התחושה של לאהוב ולהיות נאהב עד לפרטי הפרטים של מיצי הגוף וניחוחות האהבה.

וואוו אוריןןןן....

עוצמות נשפכות מהמילים... שמח שמצאת את האחד שהחזיר את הזכרונות המעוררים... תהנו לכם ביחד..שובבים
פירסס

אiרין

New member
פירס היי

כן כן , מילים תמוד היו הצד הכי חזק שלי . וכן , תמיד נחמד למצוא לי פרטנר טוב למימוש כל הפנטזיות. היה לנו טוב יחד והכי יפה ..... שגם היום, כמה ימים מאוחר יותר , נותרו שאריות התאווה, פתאום צצים במהלך היום, זכרונות , המהווים שובל אל הליל מטריף החושים. זה נעים. שובבים. כמה טוב להשתובב. שבת קסומה

למעלה