בליינד פולד-חלק א'

בליינד פולד-חלק א'

לא פגשתי אותו אף פעם, כמעט ולא דיברנו, היה משהו מהפנט בקולו, מושך. בואי נשחק משחק, אמר. נגדיר לנו גבולות, נעשה הסכם: הפגישה תערך במקום שאקבע, למשך שעה בדיוק, את לא תראי אותי, עינייך יהיו קשורות, עד הסוף, ורק אז תוכלי להסיר את כיסוי העיניים. את תבצעי כל מה שאצווה, אני מבטיח שיהיה לך מאד נעים, מסעיר, הפגישה לא תמשך יותר משעה גם אם תבקשי, רגע לפני שאכנס, אגלה לך את שמי ואת תזהי אותי מיד. בגלל היותי איש ידוע מאד, תקראי עלי הרבה בעיתונות, לא אסתיר ממך את זהותי . כדי שתרגישי בטוחה, כדי שתלמדי לסמוך. נסיעה לירושלים ארכה לא יותר מ-45 דקות, לא לקחתי צ'אנס להסתובב עם הרכב בעיר המדכא והכבדה הזאת. מלון אמריקאן קולוני שוכן במזרח העיר, נהג המונית, ערבי חביב , ניסה לדובב אותי, מה יש לי שם, פגישת עסקים? בראנץ? לא ממש שיתפתי פעולה והוא השתתק. נכנסתי , חדר 204 בקומה השניה, דלת פתוחה, כמו שאמר, אפלולית נעימה, קריר, הסטתי את וילון ההצללה, נוף מהדים לפטיו פנימי, גינה, שולחן עגול, ושקט… תתפשטי, שבי מול המראה, ידיים מאחורי העורף, פיסוק קל ברגליים, שימי על העיניים את הכיסוי שעל השידה, תשתי בקבור מים, מונח על השולחן, תחכי לי כך, זו לשון ההודעה. ישבתי עירומה ורועדת על המיטה. תחילה הסתכלתי על עצמי במראה הענקית שמול המיטה, מכף רגל עד הראש, לאט, אוהבת את מה שאני רואה, גוף חלק, שחום, פטמות זקורות, מגורות, מתרגשת כל כך… הטלפון צלצל, בקולו הנעים, הקטיפתי, שאל ברכות, את בסדר? כי אין דרך חזרה. שמי…. , אין צורך להוסיף, עכשיו את יודעת מי אני. זה לא ריגש אותי באופן מיוחד, לכל אדם מותר להיות שונה, גם אם אתה איש ציבור, גם אם אתה אוהב סקס אחר, רק החשיפה והסיכון שהוא לקח הדהימו אותי.

בליינד פולד- חלק ב'

כשנכנס, שמעתי את סיבוב המפתח במנעול, צעדים, ריח חדש, נעים, קולו היה מאד קרוב אל פני, -תרגעי, לחש, -את רוצה לבקש משהו? -מילת בטחון, אמרתי בשקט. -מה היא? -שמי. -בסדר גמור. דקות ארוכות לא קרה כלום, רק גופי התחיל לרעוד חזק יותר. -יש לך גוף מדהים, נשי ורך, צבע שוקולד -שכבי על הגב, תפסקי רגליים. ניסיתי לפשק , רק הרגליים לא נשמעו לי, הרגשתי את השדיים מתפקעים וטיפות חמות מפלסות את דרכן בין שפתי הכוס. -עוד, יותר רחב, הרימי את רגלייך על המיטה, אני רוצה רק להסתכל על הכוס היפה שלך. הנשימות שלי, הנשימות שלו, זה הדבר היחיד שנשמע בחדר. הבל פיו בין רגלי , האוויר החם על השפתיים, הוא הריח אותי, קרוב כל כך, אבל לא נוגע. לפתע נשען עם הידיים על המיטה, מעלי, לשונו נוגעת נגיעה עדינה על הפטמה. צעקה נפלטה מפי… שפתיו עטפו את הפטמה, במציצה הולכת ומתחזקת, ואני נדחקת אל פיו, -הפטמה שלך… פטל, פטל מתוק, אמר בפה מלא, עובר מפטמה אחת לשניה, נושך נשיכות קטנות, אבל מכאיבות, מלקק אותם , מוצץ אותם בעונג עצום. האנחות שלי , הצעקות, גופי נעשה רטוב, כל מה שאמרתי היה עוד, עוד, עוד… ניסיתי לגעת בראשו, בידיו, אך הוא אמר בקול תקיף, -ידיים למעלה! מתפתלת , שיכורה מעונג, לשונו על הבטן, על המותן, מסובב אותי לצד, מלקק ומנשק את גופי, כל נקודה שלו,יורד אל שיפולי הבטן, ידיו בכל מקום, מלטף את הישבן, כשאני שוכבת על הצד, מעביר רגל אחת שלי מעל פניו וטובע בתוך הכוס שלי, עם הלשון, על הדגדגן, למטה, שותה אותי, מנסה להחזיק את גופי המשתולל, בשתי ידיו, מחדיר אצבע אחת, עוד אחת, לא יודעת כמה… כשלשונו ואצבעותיו בתוכי , מרגישה שאני מתנתקת, עפה, כאב חזק, מתוק, מתחזק, הוא מפסיק. -את לא הולכת לקבל את מה שאת רוצה. מתרוממת לישיבה, רוצה להיצמד לגופו, בלבוש מלא, אך הוא דוחף אותי בחוזקה, מסובב אותי על הבטן, מרים את הישבן שלי אל פניו, מלטף אותו עם הלשון, מתקרב יותר ויותר אל החריץ. צועקת, לאאאא, לא זה, לא יכולה…. -מי שואל אותך?, ענה בשלווה. ניסיתי להחליק למטה, להשתחרר מידיו, אך הוא החזיק אותי חזק, גופי חסר האונים מפרפר בין ידיו ללשונו, קרובה לאיבוד שליטה מוחלט. ולמרות ההתנגדות, פי ממלמל "כן, כו, כן". -אוהב את החור המתוק שלך, את כל כך טעימה.

בליינד פולד- חלק ג'

כשהרגשתי אצבע אחת מחליקה בתוכי, בתוך החור של התחת, התכווצתי ונסגרתי מיד, השליטה חזרה אלי תוך שניה, -את זה אני לא רוצה, ביקשתי. -לא אעשה לך שום דבר שלא תרצי. המשיך ללטף אותי מסביב, מחליק עם האצבע , בתוך הרטיבות שלי, בתוך הכוס, על הדגדגן, מטריף אותי, מחזיק את גופי על ברכיו, עם הישבן למעלה, נועל אותי בידו השניה. החום שהתפשט בגופי, גלים ענקיים של תענוג, אצבעות שלו בתוכי… -תזייני את האצבעות שלי, אמר דחפתי את הישבן אל הידיים שלו, משפדת את עצמי על האצבעות, עולה ויורדת, מרגישה גם אצבע אחת חודרת לי בתחת, תוך כדי ששאר האצבעות בתוך הכוס, ניסיתי להתנגד, לכווץ, אך רציתי את האצבעות בתוכי, נלכדתי בין התעבה שלי לאצבעות שבכוס ופחד מהאצבע שבתחת. -אני לא עושה כלום, זו רק את, את עושה את זה בעצמך, לחש ממש בתוך אוזני. -זה נעים לך? צלילים של נהמות חייתיות יצאו מגרוני, לא עניתי. הרפיתי את השרירים ואפשרתי לאצבעות שלו לזיין אותי עמוק וחזק , כשכל גופי מתמכר לכאב, לעונג, לעילפון, עד שהרגשתי איך גל ענק מציף אותי וצעקתי, -קח אתי! קח את גופי! תרגיש את זה!!!!!!! התפוצצתי בידיים שלי, כשהוא מחזיק אותי חזק, בקושי מצליח להשתלט עלי, מנשק אותי נשיקות קטנות -מתוקה, מתוקה, מתוקה…, מגיע אלי כאילו מרחוק.

בליינד פולד- חלק ד' ואחרון

כיסוי העיניים החליק והיה מונח על צווארי, הוא סידר אותו, השכיב אותי על הגב, -את רוצה לבקש משהו? -לראות אותך -תראי אותי רק בסוף. שתקתי, מנסה להסדיר נשימה. -עוד משהו? -לגעת בגוף העירום שלך -תפרטי, איפה בדיוק את רוצה לגעת, איך -רוצה להריח את הגוף שלך, לדעת אם אתה שעיר? חלק?, לטעום את הפטמות שלך, להרגיש את הזין שלך, ללקק את האצבעות שלך, לעטוף את הזיו שלך עם השפתיים, לשאוב אותו בתוכי, להרגיש את העוצמה שלו, את התשוקה, לשתות אותך… עד הסוף. רשרוש הבגדים , אבזם חגורה, אני מבינה שהוא מתפשט, ממתינה בציפייה, מתרוממת לכיוון שנדמה לי ששם הוא עומד, אך הוא לא שם. שומעת את המים זורמים במקלחת, ושקט. גופי דרוך, מצפה. טיפות המים הראשונות , טיפה, אחר טיפה, אחר טיפה, הקפיצו אותי בבהלה, בין השדיים, על הבטן, על הכוס הרותח שלי, קור המים המטפטפים על גופי, המים ששתיתי קודם, כמו שביקש בהודעה שהשאיר לי בנייד, גרמו לי לרצות להשתין, הרגשתי לחץ חזק בשלפוחית השתן. -יש לי פיפי, אמרתי בהיסוס, כל כך לא במקום, הצורך הזה עכשיו… -אני יודע. -יכולה לקום? ביקשתי. -לא. -אני מאד רוצה… -תעשי כאן. -לאאאאא, קפצתי בבהלה, רק לא זה… הוא דחף אותי חזק אל המיטה, נשכב מעלי, גופו החם, העירום, נלחץ אלי ואני נשמתי אותו, עוטפת את גבו בידי, מלטפת, מנשקת, רוצה. קובית קרח שבידו החליקה על הפטמות, מקפיאה אותם, אך לא מצליחה לכבות את הלהט שלי להרגיש אותו, להתחבר אליו, להיכנס בתוכו. לאט העביר את כף ידו ובתוכה קובית קרח על הבטן, בתוך הפופיק, בקיפול של הרגל, על שפתי הכוס. לחץ הפיפי היה בלתי נסבל, הקור, הרטיבות, הקוביה שהחליקה בין שפתי הכוס, ונבלעה בפנים. ואצבע אחת שלו בתוכי מלטפת בעדינות את הנקודה שכל כך אוהבת, מקפיצה את הקוביה שבפנים יותר ויותר עמוק. -תתמכרי לי, לתחושות שלך, לידיים שלי, אל תחשבי על כלום, תני לעצמך ללכת לאיבוד, לעוף… תחילה רגשתי טיפות קטנות יוצאות ממני, על הידיים שלו, הרגשתי שאני נופלת לתהום, לא יכולה להחזיק יותר,זרם חם בין רגלי מגיע תוך כדי גמירה אדירה, והוא עומד בתחתית הבאר העמוקה, רואה אותי נופלת וקורא לי , בואי , בואי אלי, אני מחזיק אותך… לא יודעת כמה זמן עבר… שכבתי על הגב, כשראשי נופל מהמיטה מטה, כיפת הזין על שפתי, מציירת את קו השפתיים, פישקתי קצת, ליקקתי עם הלשון, לכל האורך, על הביצים, מרימה אותם עם הלשון, מתענגת על הטעם החדש, הראשוני, של הזין הרועד, המתוח, החזק. שואבת אותו בתוך פי, עמוק, מוצצת בתעבה, דוחפת גם אצבע אחת בפי, לגעת בו, הוא נדחק בי, הזין שלי מזיין את פי, כל כך עמוק שאני נחנקת, אין לי אוויר. -אני יודע שאת נחנקת, אומר, אל תתנגדי, תני לי… הזין שלו מתקשה כל כך שנדמה כאלו הוא עטוף בקונדום, במרקם חלק , לא אנושי כמעט. הלשון שלי מרגישה את הוריד ואת צינורית הזרע מתמלאת מלמטה, מבסיס הזין, יודעת בדיוק מה יקרה עכשיו, רוצה את זה, מחכה לזה… בצעקה נוראית הוא ממלא את פי בנוזל חם, טעים, רותח, ואני מנסה לא לבלוע, להחזיק עוד רגע בפה, אך הכמות גדולה כל כך שאינסטינקט הבליעה מופעל מעצמו ואני בולעת את הכל, בלי לפספס אף טיפה אחת, אוספת בלשוני את מה שנשאר בזוית הפה ומשחררת אותך. -יודעת כמה זמן עבר? שעה וחמש דקות. יודעת מה זה אומר? -רוצה עוד, אל תלך, מבקשת. -הפגישה שלנו הסתיימה, את יכולה להוריד את כיסוי העיניים. דקות ארוכות הסתכלתי עליו. מחייכת. כל כך מוכר וכל כך חדש. אם מישהו היה יודע…

השאלה שמטרידה

שלום ידידי מאז הימים, שאלת מציאות או דמיון תשאר פתוחה לנצח. כל אחד רשאי לקחת את הסיפור ולדמיין אותו כמציאות או כדמיון. אני משתעשעת במחשבה שכל מי שקורה את זה , מי שמכיר אותי ומי שלא, מי שיודע את התשובה לשאלה שלך ומי שלא, לוקח אותו למחוזות אפלים שבמוחו, יחד איתי או עם אישה אחרת, ומרגיש את מה שתיארתי עמוק בבטן.

אוהד 30

New member
את יקירתי ללא כל ספק....

יודעת איך להגיד ומה להגיד... קטונתי מכל האמת שאת מציגה,,, מה שאין כן ,,לגבי העונג,,,שהוא עילאי , לוקח איתי את החוויה הזאת הלאה בתקווה למצוא את האחת שמוכנה לחוויה שכזו.

ואני תוהה

האם גם בחיים את כזו מיוחדת, כל כך מינית , האם מי שמסתכל עליך יכול לנחש מה עובר בראשך, האם אי פעם מישהו זכה לממש איתך את הפנטזיות שלך. שואל את עצמי, מי עומדת מאחורי המילים האלה? מדמיין אותך , מתחבר אליך. איך אפשר לכתוב ככה רק מהראש?

אפתור לך את התהייה

לא, בחיים אני ביישנית, צנועה, שמנה ודי מכוערת, ואיש לא מעלה על דעתו לממש איתי את הפנטזיות.

חחחחח. את משו את.

ביישנית- תכונה סקסית. צנועה- תכונה סקסית. שמנה- תלוי מה את משדרת, ועם כאלה פנטזיות אין ספק שאת יכולה לשדר מיניות. די מכוערת- היופי בעיני המתחרמן. בקיצור , אם לא אמרת את מה שאמרת כדי להוריד מהגב את עדר המעריצים בפוטנציה או לגרום להם לאימפוטנציה הרי שלא תצליחי לגרום לנו לחשוב שאת לא סקסית.

הפעם לא דייקת.....

בכלום. נכנס לעיתים רחוקות לכאן רק כדי לראות אם כתבת משהו. פשוט אוהב את כתיבתך.(ומכיר מישהו שכן מעלה על דעתו)

למעלה