בליינד דייט

בליינד דייט

הבחור אמר לי בטלפון שהוא זוכר אותי מהצבא. אמרתי לו שאני לו זוכרת מישהו בשם שלו. כבר מחשיד
שלח לי תמונה שלו. מגיל 15, כנראה. מותק של בחור. עם שיער על הראש, בייבי פייס. נראה מבטיח... פגישה. אני רואה מישהו מחכה לי. אבל הוא לא נראה כמו הבחור מהתמונה. יש לו זקן צרפתי, קרחת, הוא בגובה שלי (הוסיף לעצמו 7 ס"מ) והוא ממש מכוער. עכשיו אין בעיה. הייתי עם מכוערים מושכים בטירוף ויפים שעשו לי turn off. אבל בואנה, תן לי להחליט
. לפחות שעשעתי את עצמי... מזל שחברים שלי התקשרו אליי כל שניה. איפה פוגשים מסוקסים? אני צריכה חוויה מתקנת

אה, כן ו-

זה אחרי סינון קפדני
אני כמעט ולא יוצאת לבלינד דייטים. לא אוהבת את הקונספט.

תותים5

New member
מקוה שפעם הבאה יהיה יותר טוב../images/Emo8.gif

לפחות את מקבלת הכל ברוח טובה

רק שיר

New member
נו טוב

זה עוד טוב - 7 ס"מ פעם מזמן מזמן..אחד אמר לי שהוא 193 והגיע אחד בגובה שלי.

רק שיר

New member
עקבים של 10 ס"מ?

תגידי שאת הולכת כך, רק באירועים מיוחדים
בפעם האחרונה שנעלתי עקבים של 10 ס"מ -לא זזתי כל החתונה, אלא ישבתי ובלסתי בטוענה שהאוכל טעים...לא יכולתי לזוז מרוב כאבים

tunalover

New member
טוב נו, לא תמיד 10 ס"מ

לפעמים רק 8 ס"מ. אני הולכת עם פלטפורמות, לא העקבים הדקים. זה כבר הרגל. קניתי לי זוג נעליים נמוכות, שיהיה, והם מקסימות ואני מתה לנעול אותם אבל... כוחו של הרגל.
גם בטיולים, אלא אם כן זה באמת טיול רגלי ארוך וקשה ואז נעלי הספורט שלי מתעוררות לאירוע השנתי...

רק שיר

New member
אז זה כן! גם אני ,,

עם פלטפורמה לא בעייתי - עקבים דקים ממש בעייתי לי..כאלו גבוהים. שתדעי לך, רק בארץ נשים נועלות פלט' ולא עקבים דקים שהם הרבה יותר יפים ונשיים.
באירופה למשל, רוב הנשים עם עקבים דקים.. מי תלך שם עם כפכפי אצבע או פלטפורמה .

איפה חוייה מתקנת?

יוצאים יוצאים יוצאים... ואז הוא יבוא... במכולת... בשיטפת המכוניות ... בתור לדואר ליד המכונית כותב לך מכתב יפה .. (ואז הוא מסתבר עובד של העריה וכותב לך דוח) אין חוקים אין גבולות ומי מעיז לא מתיז ובהצלחה...

../images/Emo6.gif

יש לי מעט מאד נסיון עם בליינד דייטים. לא נתקלתי ב"רמאות", אבל הבנתי שה"שיטה" לא מתאימה לי. לא מספיק לי לראות תמונה. צריכה להפעיל את כל החושים. כולל מישוש
.

../images/Emo6.gif צודקת

מזל לפחות שאני אמיתית. הוא ישר הבין שאני לא בעניין. אם הוא היה רוצה לעבור למישושים, זה יכול היה להמשיך ולהידרדר

תתחילי לצאת איתנו... ../images/Emo8.gif|שיעול|רמז|שיעול|

וברצינות? אני גם לא סובלת בליינדייטס, האחרון שהיה לי היה לפני כמה שנים (טוב, באמצע הייתי נשואה, אז זה לא נחשב
), ואחריו נשבעתי שזה לא יכול להיות טוב...

תזמיני תזמיני../images/Emo3.gif|שיעול|רמז|שיעול||דגל פולניה|

מצד אחד, זו עוד דרך להכיר... מצד שני,... אחרי כזו חוויה, אני אתחפר בקונכיה הרבה זמן
חבל שהוא לא הדביק לפנים את התמונה מגיל 15.

למעלה