בליינד דייט מוזר,

*יערית

New member
תמיד אמרו לי

את מה שאת טוענת.... כי הרבה פעמים אכן השתמשו באמת שלי נשק כנגדי...אבל אולי אני לא אלמד לעולם[ זה משהו באופי..לא מתשנה..באמת שלא כי אני לא חוששת מדברים..לא חוששת שיקראו אותי שירגישו אותי...שידעו מה עובר לי בראש אולי אני אתבגר יום אחד ואראה דברים אחרת? יכול להיות! לבינתיים זה ככה....הכל הכל אצלי פתוח! מי שמתאים לו שיהנה..ומי שלא....טוב זה ברור שזה לא מתאים לסוג אנשים שהם קנאים לפרטיותם....נפרדו ממני לשלום
וגם זה בסדר ומקובל עליי....החיים שלי הובילו אותי להיות כזו.. ואני...יש דברים שחושפת כאן ויש שלא...אבל כלפי בן הזוג שלי הכל מהכל

אז נתת את התשובה בעצמך יעריתוש

"ואני...יש דברים שחושפת כאן ויש שלא...אבל כלפי בן הזוג שלי הכל מהכל" את מדברת על בן הזוג שלך ובפניו זה אכן נכון אבל אנחנו לא מדברים כאן על בן הזוג...

*יערית

New member
בטח כן ניצתי...

הוא שאל על הדייט..על השיתוף שלו איתה בפורום...נו מה רע בכך? שאחר כך היא תכנס ותקרא זאת? אז? לא יודעת משום מה כאן אני לא אשתף אתכם במה שעובר עליי ועל בן זוגי בדברים שקשה לו איתם...אך המקום הזה פתוח לפני לדברמ על כל הדברים שנראים לי בעולם עליי באופן אישי גם אם זה לא נשמע באוזני בן הזוג שלי. כל מי שאני מכירה אני מספרת על השתתפותי בפורומים זה ואחר...עד היום....מי שקרא התפעל ואהב את הרעיון
חוץ מחברה שלי טובה שלא מוצאת את עצמה בעולם הזה... אין שום רע בכך מצטערת!

להשאיר פינה רק לעצמנו...

לא רק לגיטימי, אפילו רצוי לדעתי. זה גם לא בא על חשבון כנות, אמינות ויושר. את מה שאנחנו בוחרים לחשוף בפני האדם החדש שאנו מכירים, צריך לעשות עם מקסימום של כנות אמינות ויושר. לא נראה לי שאפשר או אפילו רצוי לחשוף הכל ישר מההתחלה. להתקלף לאט לאט, שיהיה מעניין
בקשר לעניין הספציצי שבו ארלה חשף בפניה את הפורום.... זה כבר עניין שלו, איזו פינה הוא רוצה להשאיר לעצמו. בחירה שלו אם לחשוף אם לאו. ארלה, נשמע לי אחלה דייט, נשמע זורם, מעניין. בהצלחה

*יערית

New member
בבדאי

כשמכירים מישהו ההתקלפות שלנו בפניו צריכה לבוא במקצבים שמתאים לזרימה של הקשר.... לכן אמרתי בן זוגי...בן זוג זה מישהו שכבר עברתי איתו כיברת דרך בכדי לבטוח בו ואני לא מרגישה שיש צורך להסתיר מפניו דבר... ופינה לעצמי יש לי בדברים אחרים.. פינה לעצמי לא קשורה לפתיחות ולכך שהוא יודע עלי כל דבר הכי קטן שיש...ד"א זה דו צדדי כך שזה מאזן את הקשר.

ארלה4

New member
עופרה- חשוב, אפילו

חשוב מאוד לשמור פינה לעצמנו, ולכולנו יש, גם לי, אבל היא פינתי שלי היא גם לא כאן, היא שלי, לא נגלית, אבל דיעות שלי, הרהורי על איך צריך לעשות מה, לבטים שניתן לגלות לכולם, נראה לי אחלה, שיראו. מה שלא רוצה לדבר עליו "לגלות אותו" , אני לא מגיע לשם גם אם יהיה שירשור הכי מעניין שיהיה מבחינתי

רק מציצה כאן אבל לא יכולה

להבין בכלל את השאלה. ארלה - נשמע כמו אחלה דייט שבעולם. הולכים מדברים צוחקים במקום לשבת ולבהות בכוס קפה.... הבחורה באה טבעית זורמת - לא מתיפייפת, לא משחקת, לא משווקת את עצמה -זורמת.... צמאה - מבקשת מים... מה מוזר, מה? תשמח לך. ועוד בקשה לחזור ולהפגש. שמחה כפולה.

למעלה