בליינד דייט מוזר,

ארלה4

New member
בליינד דייט מוזר,

לא יודע אם הכותרת נכונה, אבל כך חשבתי. הכרתי מישהי עושה רושם נחמד בטלפון, תמונה נחמדה מאוד, ראש פתוח, נעימה, שעת שיחה ארוכה על כל מה שתעלו בראשכם. רצתה לראותיני, שלחתי תמונה, עברתי!!!!!!! אמרה נפגש? עניתי, כן למה לא? אמרה אני ב יורדת מהבית של אימי, אני מתארחת אצלה, הולכת ברגל, תצטרף, חשבתי בליבי, אנחנו במרכז העיר, נלך לקפה, שאלתי רוצה לשבת ב.... אמרה" לא! נלך ברגל", ברגל, ברגל השבתי, כן ענתה טוב, מכנסיים קצרים נעלי התעמלות והלכנו, הלכנו שעה, שיחות על כל העולם, צחוקים מתפרצים. לאחר שעה ורבע הגענו ליד בייתי שאלה אפשר כוס מים, בטח עניתי. עלינו שתתה, דיברנו שוב, מחשב, אה כן ומה אתה עושה איתו , סיפרתי על הפורום, נכנסנו, ישבה לידי כשעניתי, לרד וניצת בשרשור של דואלי, אח"כ הלכה, ליויתי אותה לרכב שלה, ביקשה להפגש שוב. לא מוזר?

ארלה4

New member
הייי רד

לא יודע, מה שבטוח מעניין, ישבה לידי כשכתבתי את ההודעה לדואלי, דיברנו על זה. המחשב נתקע לי, הציעה לי להעתיק לנייר וכשיסתדר להעביר את ההודעה, המשכנו לדבר, וליויתי אותה לאוטו, לא יודע אם יצא לי בכלל השבועלפגוש אותה. הבנות שלי מגיעות אלי בסופ"ש לנקות לי, מןטרדות שאביהם לא משקיע לקראת פסח. כך שממילא זה עובר לשבוע הבא, אבל כן חושב שאפגוש בה שוב

r e d head

New member
נחמד....שיהיה לך בהצלחה...../images/Emo140.gif

אגב....עכשיו היא גם יודעת. מצד אחד שיחקת אותה (יצאת גבר) מצד שני להיות יותר מידי פתוח לפעמים פוגע.

r e d head

New member
נולדת כזה......./images/Emo13.gif

בשרשור למטה....ענית שאין לך בעיה להחשף...וכך עשית. ביטוי ...למי שעומד מאחורי המילים שלו ...אומרים...."יצאת גבר".

ארלה4

New member
רד, חייב לך התייחסות

לזה שלהיות פתוח לפעמים פוגע. אני באמת משתדל, לא יכול לומר שתמיד מצליח, אבל באמת משתדל לא לפגוע, ומי שמכיר אותי אני מקווה שגם מאמין לי, ובד"כ לא נפגעים ממני. חוץ מיוצאים מן הכלל. סתם מתלוצץ

r e d head

New member
זה מאוד אישי

לא יודעת, במקומה של הבחורה אך היתי מרגישה אם היתי קוראת כאן בפורום את תאור הדייט שלי....

ארלה בוא נסחף קצת

רק קצת אכפת לך? נגיד שהדייט היה מסתיים אחרת במיטה למשל ומה אגיד לך היה חרא של זיון גם אז היית מרגיש נח לספר הכל???

september

New member
אהמממ...

מן הסתם היא גם יודעת את הניק שלך ובאיזה פורום אתה כותב... :)

ארלה4

New member
אז מה?

יש עוד שיודעים וקוראים, רד, אני לא מתחכם, ודרך אגב תודב על האיחולים. אבל באמת לא מבין מה הבעיה שתדע את הניק שלי, זה השם שלי. או שאני טמבל או לא יודע מה. מוכן לשמוע

michaly43

New member
לדעתי יופי של דייט

נישמע שהיה אחלה של זמן... והכל זרם כמו שצריך ואמרנו: עם פגישה ראשונה מביאה לשניה ולשלישית אז יש משהו שמתבשל...

*יערית

New member
ארל'ה....

את האמת וכל האמת ורק את האמת.......
לי זה נשמע אחלה של דייט!!!!!!! הכי טיבעי, הכי נכון לעשות, זרימה נעימה, גלישה למקומות שבו אתה נמצא וחווה דיעותייך, נתת לה לגעת במקומות הפרטיים שלך.. אותי זה היה מרשים! מעבר לזה מי מחפש לא להיות אמיתי? הכי אמיתי שיש כמו שניצל אמיתי ...משם לפעמים יוצאים הדברים הכי טובים ... ותחשוב על כך
נ.ב מניסיון..

ophra

New member
לא יודעת.... ../images/Emo4.gif

כנות אמינות יושר הכל נכון, חשוב אפילו הכרחי כדי להתחיל להכיר בנאדם חדש אבל האם לא לגיטימי להשאיר פינה לעצמינו? הרי אפשר לספר לאדם אחר, שאיתנו על הפורום, על מה שהוא נותן לנו בלי באמת להזמין אותו להשתתף בו. מר סיגריה למשל ידע על הפורום בהתחלה באופן מאד כללי אחר כך שאל פרטים (הסתקרן ואפילו קינא קצת בתשומת הלב שהפורום מקבל "על חשבונו"
) התלבטתי לשניה, ובסוף נתתי את הפרטים מודה שחששתי, שייכנס ויקרא למרות שהבטיח לי שלא יעשה כך (בעבר כבר היו שהבטיחו ולא כך עשו) היום אני יודעת שהוא לא נכנס שהוא מאפשר לי את המקום הזה רק עבורי אז אולי אפשר "את האמת, כל האמת, ודבר פרט לאמת" ובכל זאת להשאיר פינות קטנות עבור עצמינו? עבורי - הפינה הזו היא הפורום הרי הביתה כבר הכנסתי אותו...
עפ
(סתם מלהגת אסוציאציות שמתעוררות לי מהשרשור הזה)

למעלה