בליינדייט

baqlawa

New member
בליינדייט

מה אתם אומרים על זה שיותר מקובל היום להכיר באינטרנט מאשר פשוט לצאת החוצה ולהכיר אנשים חדשים??.

אני אומרת

ששורה תחתונה זה הוסיף יותר אופציות אני לא מתעלמת מהחסרונות, אבל מצד שני כל זוג שני שאני פוגשת הכירו דרך האינטרנט.. אנחנו כאן (בפורום הזה) מן הסתם רוב של פנויים , אז אנחנו לא אינדיקציה נכונה לבדוק .. וכאן כל פעם כשנפתח שרשור על כמה רע הנושא הזה, אתה תקבל מליון תגובות נגד העניין, והסברים מפורטים למה זה רע, גם ממני :) בכל מקרה, העולם משתנה כל הזמן, ולנו כנראה נותר לקבל את זה, ועדיין מי שלא מתאים לו יכול למצוא את הדרכים החלופיות שלא ייעלמו רק בגלל שנכנסה עוד אופציה גם אם היא נעשתה מאוד פופולארית. אגב, יפה לך בקלאווה

latino1302

New member
ואם הייתי אומר משהו אז שהיה...

אני כבר שאלתי לפני מספר ימים מה חושבים על אתרי היכרויות ו.. בעבר יצא לי להכיר דרך אתר ג'ידייט. כן,כן פעם היה אחרת אני חושב. היכרתי וביליתי אפילו פגישה על קפה והיה לי מוי כיף למרות הכול אפילו לצאת לפגישה ולהכיר אנשים מן הסתם זה היה סבבה. ולמרות שבשני מיקרי התאכזבתי לאחר חודש שיצאתי המשחתי הלעה עד שאמרתי כבר די חאלס! לכן היום הגעתי להחלטה שזה לא עושה לי את זה. אם יצא לי להכיר אז אני אתקוף בדיפלומטיות אבל בנתיים תליתי ת'כפפות..למרות חורף ובלה,בלה ..מה שאני יכול לומר זה שאם היו לי קשרים ארוכים וטובים זה קרה בגלל היכרות מן האצפונטניות..

night mistress

New member
בוא נאמר שזה יותר נוח..אבל..

הרבה יותר כיף לדפוק הופעה ולקבל פירגונים ומספר טלפון מאנשים זרים ולא משוחדים..

latino1302

New member
תאכלס את צודק.

אבל לא תמיד יותאים עם המטרה הזאת...אני חושב..

למעלה