בלייזר עוד פעם מפתיע.

בלייזר עוד פעם מפתיע.

בעיתון המגדיר את עצמו כ"עיתון לגברים" (או יותר נכון, לנערים חרמנים) מופיעה מדי פעם כתבה רצינית, שהסגנון ה"קולי" שלה מסתיר עומק שלא היה מבייש את הארץ בימיו הטובים. כתבה כזו, בנושא כלבים מתפראים, מצאתי היום. הכתבה הטובה ביותר בנושא שקראתי עד עכשיו, במקום בלתי צפוי מאד.

ג רפאל

New member
מה איתך ? הרי זה ברור שקונים וקוראים את

העיתונות הזו [בלייזר פלייבוי ושות'] רק בגלל הכתבות ה איכותיות.
מה יש שם גם תמונות? ממש ממש לא הבחנתי.

ג רפאל

New member
מצטער - לא הבנתי.

אבל 'קאלט' הוא כסת"ח יעני אינטלקטואלי. למציצים בחומר זול שמטרתו גירוי בתואנה למצוא שם פניני תרבות.

כפי שכתבתי כבר בפורום אחר

יש לי ספר גדול ועבה של סיפורי מדע בדיוני שפורסמו בפלייבוי על ידי כותבים מהשורה הראשונה. האכסניה אולי גרועה אבל יש בה גם מציאות משובחות, כפי שהבחין כבר הסופר קורט וונגוט.

הבדיחה הצינית הישנה על אנשים שקונים פלייבוי

בשביל הכתבות ואל בשביל התמונות מעידה בעיני בעיקר על טפשות.

שום בר דעת לא קנה אף פעם פלייבוי בשביל תמונות עירום של ציצים בלבד: תמיד היו חוברות אחרות וזולות יותר, עם תמונות חושפות יותר, לחובבי הז'אנר. במשך שנתיים או שלוש הייתי מנוי בעצמי על פלייבוי ומעבר לכתבות ולמאמרים המשובחים היו כמה מדורים שאני זוכר מאוד לטובה (עמוד הבדיחות שאחרי הסנטר פולד, סיפור החודש, הקריקטורות של ציירים שונים וציורי הפין-אפ של ורגאס הוותיק ועוד).

רק לעתים רחוקות מצאתי צילומים באמת מושכים, ולמיטב זכרוני הם היו דווקא מהז'אנר האמנותי, בשחור-לבן.

קניתי כמה פעמים פנטהאוז, שגם הוא היה מעניין לקריאה, לא פעם אפילו יותר מפלייבוי, ושם באמת כבר היו צילומים עסיסיים.

אני חושב שדווקא צילומי העירום שלהם היו החלק החלש בפלייבוי.

למרות שאני לא קונה פלייבוי, איני רואה סיבה להוציא כסף על גליון כרומו כשאפשר לקנות במקום זה את הלקט שמישהו אחר אסף וערך.

וגם ב NRG למדו לייצר משאבות טוקבקים

שוב מאמר דעה, הפעם אפילו לא חתום שמסביר לקוראים שאם מצביעים נגד ערביה ברור שאנחנו גזענים, אם מצביעים בעד ערביה אז בודאי שאנחנו גזענים. קצת מזכיר את עבודת המאסטר המפורסמת שהסבירה שחיילי צה"ל לא אונסים פלשתינאיות כי הם גזענים?

ברור לי שהמאמר הזה לא מייצג את דעת המערכת או אפילו את דעת הכותב שהתבייש לחתום עליו ובצדק, המאמר כולו פרובוקציה מתחילתו ועד סופו. כל תפקידו הוא לגרום לקורא להתעצבן ולכתוב טוקבקים.

ואני חשבתי שמעריב מנסה לבדל את עצמו מטמקא.

http://www.nrg.co.il/online/47/ART2/455/200.html?hp=47&cat=307&loc=88

לינה מחול מנצחת ב"דה ווייס": אנחנו כבר לא גזענים?
איך אפשר להסביר את הניצחון של ערביה נוצריה ב"דה ווייס", בזמן שיאיר לפיד לא מקים קואליציה עם "זועביז" ואוהדי בית"ר מקללים מוסלמים? האם ישראל הפכה לפתע מדינה נאורה, או שהריאליטי בסך הכל מצטרף לשילוש הקדוש חומוס-צ'יפס-סלט?

nrg מעריב | 24/3/2013 15:41

כמה שאנחנו נאורים, הא? מצביעים ללינה מחול בגמר "דה ווייס", מעדיפים אותה על פני היהודיה הכשרה בעלת קול המלאך, אופי בן שטרית, ומעניקים למיעוט הערבי במדינת ישראל זכייה בתוכנית הכי פופולרית בטלוויזיה. ולינה היא לא הראשונה שמנצחת: נידאל קראנתג'י ניצחה ב"הדוגמניות" (אף שבמקרה הזה מדובר בכבוד מפוקפק למדי), פיראס חורי גבר על כולם בריאליטי הראשון בישראל, "פרויקט Y" וגם סלמה פיומי, מרים טוקאן ופותנה ג'אבר הגיעו רחוק בתוכניות מאותו ז'אנר. לאחרונה אפילו נתנו תוכנית בישול. אז מי אמר שישראל מדינה גזענית?

רגע, אז אם אנחנו כל כך אוהבים ערבים, איך זה שאף אחד לא שוקל אפילו לצרף אותם לקואליציה – כמעט כל קואליציה?

seelinewoman

New member
כשניסיתי ללמוד ערבית

הייתה לי מורה נהדרת שצחקנו איתה על כל הפוליטיקלי קורקט הזה.
היא הציגה את עצמה כערבייה מ"אלה שהם בסדר".
באיזשהו שלב, כשדיברנו על זה באמת, אמרתי לה שזאת אשמתם לא פחות מאשר אשמתנו,
כי הם ממשיכים להתבדל ולא מכריחים אותנו להכיר בנוכחותם.
זה נראה שהם לא רוצים להתערות ממש, אז גם אנחנו לא מתאמצים.
לא בריא לאף צד, אני אומרת.

seelinewoman

New member
רמת גן מוצפת תנים

ולדעתי שמעתי אותם קרוב אליי בשבוע שעבר, במרכז העיר וכבר לא ליד הירקון בלבד.

שמעתי תנים פעמים רבות

מעולם לא הצלחתי להתקרב אליהם מספיק כדי לצלם אותם. מתן אין מה לפחד, מכלב מתפרא כן.

מתי שמעת בפעם האחרונה על כלבת באיזור

עירוני?

וטרינרים עירוניים מפזרים פתיונות עם חיסון נגד כלבת באיזורים שחיים בהם שועלים.

ובכל אופן, גם הכלבה שלי מחוסנת.

seelinewoman

New member
אני שמחה לשמוע

אתה רואה?
לא ידעתי.
הייתי בטוחה שהמחלה לא בשליטה.

שאלוהים ישמור. זו מחלה איומה

ולמראה הסימן החשוד הראשון נעמדים כולם על הרגלים האחוריות.

למעלה