בלייזר משנות ה-80

yishay63

New member
בלייזר משנות ה-80

שלום רב מעוניין לקנות שברולט בלייזר או דומה לו, מודל איפהשהו בשנות ה-80 רצוי בנזין (מעוניין להתקין מערכת גז) אבל אפשרי גם דיזל. מכנית במצב טוב ושמור. מחיר בסביבות 20K ש"ח תודה ישי 054-4733366 [email protected]

yishay63

New member
מה זה אומר?........

בכל זאת למישהוא יש מה להציע/למכור? אשמח לשמוע גם תגובות (חיוביות ושליליות) על הבלייזר (מחלות ודברים שאני צריך לדעת לפני שאני קונה את המפלצת). גם לצורך נסיעות ארוכות וגם לקניות במכולת השכונתית. תודה ישי

במבי15

New member
רכב מושלם...

עם מנועי הדיזל... רכב בעל יכולות אדירות יש כאלה למכירה אבל בסכומים מופרזים... אבל מושקעים בצורה בילתי רגילה מנועי הבנזין יותר חלשים אבל להיתחשב בזה שזה בנזין... והזמן תגובה שלו... אז הם פחות או יותר אותו הדבר... תגובות שליליות אין לי... אולי לשאר חברי הפורום יש? אוקצור רכב ב-ז&*%... עופר ד"א בלייזר זה ה-חלום שלי מגיל 9 ומתי שהוא יהיה לי אחד כזה!

אני מקבל את הערתך ,אין לי מושג לגבי

המודלים המותרים. אבל מאחר והיה לי שברולט בליזר אני רוצה לומר שזה לא משהוא. א. אוכל הרבה מאוד דלק , לטיולים במדבר היה צורך לקחת ג'ריקנים דלק רזרבי. ב. תקלות רבות בעיקר תפוחי הגה,צלבים,פלאגים,תיבת ההעברה. ועוד. ג. נסיעה בכביש נוחה מאוד ורכה ,יציבות לא משהוא,אינו נוסע מהר. ד. נסיעה בשטח בעליות קשות לא משהוא,בחולות גרוע. ה. חלקים יקרים קשה להשיג.מוסכים מעט יקרנים. לסיכום . אוטו זבל של העירייה יותר טוב מבליזר. אם רצונך להיות עני ובעלי המוסך יהיו עשירים על חשבונך ,קנה בליזר.

אפטרשוק

New member
מצטרף חלקית לדעה של מורי

לא בדיוק נכון שרכב הזבל של העירייה יותר טוב ממנו אבל בעיה רצינית מאוד בחלפים ובלאי מאוד גבוה. שבת שלום בקרוב אני העלה תמונות של המנוע המשופר החדש שלי ועוד כמה שיפורים שכרגע בשלבי תיכנון ובקרוב ביצוע.

למעלה