בליטה קטנה בחול

ariane

New member
בליטה קטנה בחול

שלשום הייתי בבית קברות על הקבר הקטן של דר. פעם ראשונה שאני ובעלי נסענו לשם. דמיינתי קבר קטן עם מצבת עבן קטנה אך זה ממש לא זה. כולה בליטה בחול... בית קברות הזה בנוי על חול... ובמקום הראש עבן מרובעת קטנה וזהו. הבאנו כמה עבנים שסידרנו על הקבר. בעלי רשם איתם "דר". היה גם שם צמוד לעבן המרובעת עבן שבה אחי חרט עליו דר והיא עוד שם. מצנו גם חתיכות עץ ושמנו אותם מסביב כל קבר. עכשיו יש לדר קבר יותר "אנושי". היינו שם עם עדן כי היה לי חשוב מאוד שתהיה איתנו גם אם היא עוד לא מבינה. היא בכתה המון וגם אני בכיתי הרבה. ניסיתי להדליק נר זיכרון אבל היה יותר מידי רוח, זה נדלק לכמה שניות ונכבה... כמו שדר חי לכמה ימים ונכבה גם הוא. זה היה יום הזכרון הקטן שלי ואתמול זה היה יום העצמאות של בלגיה... מוזר צירף מיקרים כנרא סתם רציתי לשתף אתכן

בנצ100

New member
../images/Emo16.gif

זה מזכיר לי. יש לנו את העץ ששתלנו לזכר נעמי. עץ אחד כבר מת, והחלפנו אותו אחרי כמעט שנה. נראה לי, שהשני בדרך למות גם כן. וזה העלה בי מחשבות, אם זה אף פעם לא יהיה עץ גדול, ופשוט כל שנה נתחיל מחדש, וכל פעם נחליף עץ, ומה זה אומר, שזה עץ של ילדה שלא זכתה לגדול אף פעם...

תולו

New member
../images/Emo16.gifלזכר דר

ולימים טובים יותר וזכרונות חדשים מהביקור

רונה 4

New member
../images/Emo16.gif

לנו אין מצבה ולא אבן, רק תמונות שצרובות עמוק בנשמתי. דר הקטן חי עמוק בתוך ליבך, לנצח. מדליקה איתך
קטן לזכרו.

נוריה

New member
לזכרו של דר../images/Emo16.gif

אריאן, בטוחה שחיבקת חזק חזק את עדן... דר הקטן שומר עליה ועליך.

../images/Emo16.gifאריאן, כמה כאב וצער

במשפט כל כך קצר "בליטה קטנה בחול". זה בטח מהמשפטים שישארו עימי לתמיד. דר איתך בלב, וגם בזכרון של כולנו, בלי קשר לגודל המצבה. ועדיין, זו מכה בבטן הכי רכה לראות במציאות כמה מעט מקום תופסים ילדינו בעולם האמיתי.

אריאן יקרה, עצוב מאוד לשמוע

אני יודעת שלמרות שאין לו "מקום מכובד" שם, יש לו מקום אצלכם ונרו תמיד יאיר בתוככם. קשה היה לי לקרוא על הניסיונות של החצי לסדר לו משהו אנושי,קשה. אני בוכה איתך.

ברבי28

New member
../images/Emo16.gif יקירתי ... ../images/Emo16.gif

המילים שלך קשות אבל נוגעות כל כך עמוק ... חשוב שעשית את הביקור הזה כי זה בעצם נסיון לסגור מעגל (שכנראה לעולם לא יסגר) אבל לגורל יש דרכים משלו, ותראי ... במקום שמייצג עבורך אבדן כל כך גדול, את עומדת עם המשפחה שלך ... עם דור ההמשך, עם עדן המקסימה ... זה לא סתם צירוף מקרים ... זה הגורל רק אושר לכולכם ...

תמי ס

New member
בליטה קטנה בחול...

בליטה קטנה בחול... וזה הכל. נורא שזה כל מה שנשאר מילד, ילד אהוב ורצוי. לנו אפילו זה אין. אבל הילדים האלה, האהובים האלה, יחיו בליבנו לנצח.

ariane

New member
../images/Emo24.gif

התגובות שלכן מאוד ריגשו אותי. בינתיים סגרתי עוד מעגלון קטן שם. הלכתי עם עדן לבית החולים שבו ילדתי את דר. שם מנהלת הפגיה מאוד התרגשה שבאתי אליה. וגם אחות בחדר לידה זכרה אותי בשמחה לראות אותנו. שוב ראיתי את המזדרון הזה שחציתי במשך שלושה ימים כשדר היה בפגיה מול החדר שלי. נזכרתי בכל מיני דברים... כבר עברו כמעט שלוש שנים מאז. אז אמא שלי הייתה עם מתפחת על הראש בגלל טיפולי סרטן, אז היינו עצובות וכואבות שאבדנו את היקר מכל... אז אז אז... והיום חזרתי עם האוצר בידיים והיה לי טוב. נכנסנו לפגיה ועדן ראתה את המקום שבו אחיה הגדול היה. בעלי לא בא איתי, לא רצה לבוא. זה נורמאלי הצורך והרצון הזה לעשות את כל הדרך הזאת לכיוון השני או שמשהו קצת דפוק בי?? שוב תודה שהייתן איתי גם שם בחול...

קובולט

New member
בטח שזה נורמלי יקירתי

על מנת לפתוח מעגל צריך להשלים עם המעגל שנסגר שום דבר לא דפוק בך רק בלי שרצית קיבלת ב"מתנה" רגישות יתר בגלל מה שעברת. מקווה שבסוף המסע תוכלי לחזור מלאה יותר.

למעלה