בליטה לא מזוהה בפין

Makover

New member
בליטה לא מזוהה בפין

שלום, מצורפת תמונה בה נראית הבליטה בצידו השמאלי של איבר המין. "סוחב" את זה איתי כבר 4 שנים ורק עכשיו מייחס לזה חשיבות. מרגיש כמו רקמה שומנית מתחת לעור. אין הפרשות, אבל אם תסתכלו טוב (תמונות קשות, אני יודע) תראו שישנה נקודה חדשה למטה. קצת מדאיג. זה נראה לעין רק במקרה של זקפה. לא כואב, שורף או צורב ולא מפריע ביחסי מין. הפרטנריות לא דיווחו מעולם על איזו מחלה שבאה עליהן בעקבות מגע מיני איתי, למעט מספר מקרים של דלקת בדרכי השתן (נדמה לי שהבליטה הזו היא לא הסיבה). מתבייש קצת להיוועץ עם רופא מומחה כיוון שהבליטה נחשפית כאמור רק במקרה של זקפה, לכן אני בא ושואל כאן. תודה.

liran12345678

New member
בליטה בפין

שלום, יש לי בליטה בפין שפעם היה אפשר להבחין בה כמעט רק בזקפה... הלכתי כבר 3 פעמים לרופאים והם אמרו לי שזה נקודת שומן ואין מה לעשות... עכשיו זה כבר החמיר.. יש חור קטן מעל וזה נראה מאד לבן ושאם אני אמתח את העור זה פשוט ייצא החוצה.. זה גם התנפח... הרופא שהלכתי אליו סיפרתי לו שכשהייתי ילד זה היה מידי פעם יוצא החוצא.. וזה נכון. הוא לא ממש האמין לי ואמר לי שאני יכול רק לעשות ניתוח באופן פרטי כי זה רק עניין של אסטטיקה... ושהוא לא היה עושה ניתוח באיזור הזה במקומי כי זה מסוכן. לי זה כבר שלושה ימים כואב ומציק ומרתיע.. האם זה באמת עניין רק של אסטטיקה? כי לי זה כואה ונראה מסוכן. יש סיכוי שזה משהו אחר שהם פשוט לא מזהים נכון?

למעלה