בלט בזמן הצבא...

בלט בזמן הצבא...

היי אני חיילת ורקדתי בערך 11 שנים בלט קלאסי- מגיל 3 עד גיל 14. הפסקתי לרקוד על היום ואני ממש מתגעגעת לזה. יש המלצה לסטודיו למחול שיש בו חוג לבלט - אבל רק ביום חמישי בערב או שישי כי מיום ראשון עד חמישי אני בצבא? ועדיף שהחוג יהיה חד שבועי אבל ארוך- זאת אומרת שיעור שאורכו שעתיים שלוש כי אני יכולה להגיע רק פעם אחת... תודה :)

ballet20

New member
סטודיו בי

יש שיעורים ביום שישי (של יורם כרמי, מעולים) וביום ה של מורים אחרים (אני לא יודעת של מי אני לא הולכת לזה...). האתר: www.studiob.co.il

TheBlackFairy

New member
אני חושבת שבאמת יהיה../images/Emo60.gif

לך הכי נוח בסטודיו בי, במיוחד כי את חיילת ואת לא חייבת להתחייב להגיע לשיעורים שם במקרה ואת לא יכולה
.

בסמוך לנושא...

לא כ"כ משנה באיזה יום בשבוע.. אבל אני צריכה המלצות על מקום שאני אוכל ללכת אליו פעם בשבוע... באזור אילת.... עקרונית אני מאזור המרכז אבל עוברת לשרת שם בקרוב מאוד...

Mr GK

New member
נדמה לי שעבר

מישהו כבר שאל בפורום שאלה דומה (על מקומות ריקוד באילת). נסי להריץ חיפוש בפורום, ונקווה שמישהו שיודע יענה לך בהמשך.

TheBlackFairy

New member
תבדקי אולי בפורום אילת../images/Emo60.gif

יכולים יותר לדעת פרטים על מקומות ריקוד שם
.

maholnikit

New member
טינקרבלוש,תאמת................

שאנחנו בדיוק מנסים לארגן שיעור פעם בשבוע בערך שעתיים וחצי ככה כנראה ביום שישי בשביל הבנות שחוזרות מהצבא...ברעננה....עם שירה גנור-רקדנית לשעבר בענבל פינטו........ אם נשמע לך תפני אלי במסרים...אני ישמח אם תצטרפי...

למעלה