בלחץ

חופית 4

New member
בלחץ

היי לכולם.... אני בעוד יומיים עושה בדיקת דם להריון. אני לא מרגישה משהוא מיוחד בגופי בחורות אומרות שהחזה נורא כואב.לי יש כאבים כמו של מחזור לא יותר מזה אן ממש הרגשה שאת בהריון, יש כאלה אומרות היתה לנו הרגשה של הריון. בקיצור זו הפריה ראשונה שלי. אשמח לשמוע על בנות שניקלטו בראשון, ולפני הבטא אזה הרגשה הרגישו בגוף. כאבים מוזרים ומשונים. בתודה חופית.

הי חופית,

אין סימנים שמצביעים לכאן או לכאו, הסימנים של מחזור מאוד מאוד דומים לסימני הריון, כך שהכי בטוחה זו בדיקת בטא חיכית עד עכשיו ונשארו עוד יומיים לבטא....חכי עוד קצת ומקווה לבשורות טובות......בהצלחה

פּוֹנְג

New member
בנות שנקלטו נמצאות בפורום הריון ../images/Emo13.gif

כל מה שאנחנו יודעות זה שאין שום סימן מיוחד שמצביע על הריון או מכשפה רק בטא...

חופית 4

New member
שאלה

עוד יומים לבטא נכנסתי היום לשירותים ולתדהמתי, אני מנגבת את השתן אני רואה על הנייר טואלט חוטים של דם מה זה אני לא יודעת. אני בדר"כ לפני מחזור יש לי הפרשות כהות אני מזה פוחדת שזה מחזור. קרה מיקרה כזה למשהיא ? אני כבר לא יודעת מה לעשות או שזה מחזור או שזה הריון אם דימום. יום שלישי אני רק אדע. אשמח לקבל תשובה בנושא. תודה חופית.

מם 1971

New member
חופית- צר לי אך אין דרך לדעת

עד לבדיקת הבטא. היו פה הרבה סיפורים על הריון שהתחיל בדימום מספר ימים לפני בדיקת הבטא וגם היו אין ספור סיפורים על דימום שסימן את כשלון הטיפול. מקווה שאת תצטרפי לקבוצה הראשונה. בהצלחה

dvoriz

New member
גם לי היו כאלה חוטים

אני מצטערת להגיד לך אבל גם לי היו חוטים אדומים-חומים יום לפני הבטא ובאותו יום, למרות שאני מקבלת את המחזור במכה אחת- ולא בחוטים, אבל לצערי הבטא יצאה שלילית , וצורת המחזור הזאת היתה בגלל התמיכה, המחזור בפראותו התחיל לאחר יום. מקווה שאצלך, החוטים הם חוטי דם בתחילת הריון. בהצלחה ובשורות טובות!!!

סיון01

New member
האם תמיכה דוחה מחזור?

אני יודעת שהתמיכות הלא-רציפות (כגון זריקות כוריגון או פרגניל) לא דוחות מחזור, אבל האם יש סיכוי שהמחזור יגיע בזמן שאני עדיין מקבלת זריקות גסטון 100? ההגיון אומר לי שלא, אבל אני רועדת כל פעם שאני נכנסת לשרותים...

פּוֹנְג

New member
התמיכה, אם היא עושה את העבודה כמו

שצריך היא תדחה מחזור. זאת אומרת שהיא תומכת ברירית. אם יש הריון, אז היא תומכת ברירית וההריון יכול להשתרשר, אם אין הריון אז היא עדיין תומכת ברירית. תמיכה לא רציפה, כמו שקראת לזה, תדחה את המחזור בכמה זמן (כל אחת ורמת הפרוגסטרון שלה) ובתמיכה רציפה, המחזור יגיע עם הפסקת התמיכה (גם כן רק אחרי שרמת הפרוגסטרון תרד)

חופית 4

New member
שאלה

שלום לכולם. אתם זוכרים שאתמול רשמתי שאני יומיים לפני הבטא,שניכנסתי לשירותיים ראיתי בניגוב חוטי דם ובנוסף והיה קצת דימום. אז היום כבר אין כלום מה זה יכול להיות? מחר בדיקת הבטא. יכול להיות בגלל התמיחה זה נעצר? או שזה בכלל מחזור? אני מזה מפחדת ולא יודעת מזה היה? אשמח אם תעזרו לי אם למשהיא היה את אותו מיקרה או דומה אשמח לשמוע. בתודה חופית.

חופית, אם הבנות לא עונות זה סימן

שהן לא ליד המחשב (את יודעת יש כאלה שעובדות מידי פעם או עוסקות גם בדברים אחרים פרט לפורום), או שהן לא יודעות או שפשוט כבר ענינו לך כמה פעמים .. רק בטא יכולה לענות לך על התשובה לה את מצפה אז, באמת חכי בסבלנות למרות הקושי הגדול הכרוך בכך.

מם 1971

New member
חופית ../images/Emo70.gif

אני מבינה את המצוקה ואת הלחץ שלך תאמיני לי כולנו היינו שם. אך כמו שכבר נאמר, אין דרך לדעת עד לבדיקת הבטא (אלא אם כן התברכת בחוש נבואה מפותח). צר לי, אך זו האמת. כמו שכבר הוסבר לך יש תופעות מתופעות שונות - תופעה שאצל האחת מסמנת הצלחה, אצל השנייה מסמנת דווקא כשלון . ולכן ניסיון של האחת לא בהכרח מסמן את הדרך. שיהיה בהצלחה מחר

חופית 4

New member
אזה דכאון.

היום עשיתי בדיקת דם ל הריון וכמובן תוצאה שלילית. ivf ראשון ניכשל, התקשרתי בצהריים האחות אמרה לי שלילי חמודה. את צריכה להפסיק את התמיחה ולדווח על מחזור עוד החודש שיכינו תוכנית. לחודש הבא. הכוונה חודש הבא עוד טיפול נכון? אן אפשרות לעבור חודש אחרי חודש אזה בעאסה. אני ובעלי מזה התבעסנו. ניראה לכם שהמחזור יאחר בגלל התמיחה ? תאמת יש לי קצת דימום בניגוב וגם כאבי בטן. שיבוא כבר. יש מישהיא שניקלטה בהפריה שניה עים בעיית זרע גבולית? אשמח לשמוע מכם מילות עידוד, וחיזוק,לקחתי את זה מזה קשה,אן לי כוח לעבור את כל התהליך שוב וגם לא תהיה תוצאה זה משגע אותי. בתודה חופית.

dvoriz

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo7.gifמצטערת לשמוע

גם אני לפני כמה ימים קיבלתי את המכשפה,
לאחר IVF ראשון שנכשל, קיבלתי את המכשפה בהדרגה, באותו יום של הבדיקה, התחילו חוטי דם, ולאט לאט טיפות, יום למחרת פרצה המכשפה החוצה בפראותה.
יש לך מוקפאים? לי אין ולכן אני בחודש חופש, באמת מבאס, אבל אין מה לעשות, חייבים להמשיך? מקווה עבורך שהחודש תהרי, ולא תצטרכי לבצע שוב שאיבה. אמן!!!

שינובו

New member
../images/Emo24.gif

חופית, אני לא יודעת לענות לך על השאלות, אבל אני יכולה לעודד אותך שגם זוגות עם בעית זרע קשה נכנסו להריון. צריך המון כוחות לעבור את התהליך הזה. אבל תכניסי לך לראש שזה יגיע. בנתיים תחזיקי מעמד!

מם 1971

New member
צר לי על כשלון הטיפול../images/Emo24.gif

לגבי שאלתך- עליך להתקשר למחלקה ישר עם קבלת הוסת (כאשר מתחיל הדימום החזק) בד"כ עניין של יום יומיים מרגע הפסקת התמיכה. ברגע שתתקשרי ינחו אותך במחלקה לגבי המשך הטיפול. לגבי חודש הפסקה בין הטיפולים או עשיית טיפולים ברצף זה תלוי במדיניות המחלקה וגם ברצונותיך. בבלינסון ניתן לעשות טיפלים ברצף. אומנם אינני ממחלקת הזרע אך אני מניחה שגם פה מדובר על סיכויים של כ-25% למחזור טיפולים. שוב, מצטערת על כשלון הטיפול, מכירה את הכאב העצום בו את נמצאת מקווה ומאחלת לך שזהו הכשלון האחרון
.

עינת ב6

New member
חופית../images/Emo24.gif../images/Emo142.gif

אני מאוד מאוד מצטערת לשמוע
... ושולחת לך חיבוק של עידוד
יש מצבים בהם ניתן לבצע טיפול אחרי טיפול ויש מצבים שלא ניתן...
לכן חשוב שתקבעי בהקדם פגישה עם הרופא שלך ותסכמו על המשך הדרך...
מאחלת לך שהפעם השנייה תהיה הפעם לה כ"כ ציפית!
בהצלחה!

אוי כמה עצוב ../images/Emo7.gif אני בטוחה שקשה לך

אבל... תחשבי חיובי, אולי בפעם הבאה זה יצליח. מחזיקה לך אצבעות, ומחבקת אותך חזק חזק. יהי טוב! את חייבת להאמין!!!

פּוֹנְג

New member
צר לי על השלילי, זה ידוע שהשלילי

אחרי ה IVF הראשון הוא הכי קשה. מציעה לך לא להתרגל לשליליים ולהצליח ב IVF השני. וכן, התמיכה יכולה לעקב את המחזור.

למעלה