בלחץ !!!!ומבקשת את עזרתכן

Love1210

New member
בלחץ !!!!ומבקשת את עזרתכן

שלום , אני בת 31 נמצאת כרגע בטיפולי פוריות ומטופלת ביותרוקס ( ויש לי נוגדנים ).
בטיפול הקודם שעברתי ( הזרעות ) במהלך הטיפול יצאתי לגמרי מאיזון והגעתי לערך של 19.5 , הסתבר שכנראה עברתי איזשהיא דלקת והייתי צריכה לחכות שהערכים של הבלוטה יתאזנו לפני שאני ממשיכה הלאה בטיפולים.
ביתיים עליתי כיתה ( והתחלתי טיפולי ivf) , ערכי ה tsh ירדו מאוד מתחת ל 1, בגלל מה שקרה לי בפעם הקודמת אני דואגת לעשות בדיקת דם כל שבוע .
שבוע שעבר ביום ראשון עשיתי בדיקה והtsh עמד על 1.06 , כמו כן ביום שני החזירו לי 2 עוברים ( ואני מקבלת תמיכה של פרוגרסטרון ואסטרוגן) , היום החלטתי שאני עושה שוב בדיקת דם ושוב יצאתי מאיזון ה tsh קפץ ל 5.16 ( תוך שבוע אחד ) , עכשיו אני שוב בלחץ , והאם זה הרס לי את הטיפול שעשיתי ? האם זה אומר שבערכים כאלו העוברים לא ישתרשו ?
יש לציין שאני לוקחת יותרוקס 950 בשבוע ( כל השבוע 150 חוץ משישי שבת 100) , הרופא שמטפל בי נמצא רק בימי חמישי .
מה אני אמורה לעשות כרגע , אני חוששת שאם לא אטפל בזה בזמן הקרוב זה ימשיך לעלות .
מבקשת את עזרתכן .
תודה רבה .
 
האם קיבלת זריקת אוביטרל?

בכל מקרה הייתי מעלה קצת את המינון, לא הייתי עושה בדיקות מידי שבוע כי קשה לראות את ההשפעה של הטיפול וזה יגרום לשינויים שלא לצורך. אניל א חושבת שאת צריכה להיות מודאגת בשל ערכי TSH אלה, לא מדובר בתת פעילות משמעותית.
 

Love1210

New member
תודה על התשובה

כן קיבלתי זריקת אוביטרל .
השאלה שלי האם זה יכול להשפיע על השתרשות העוברים ?
אני צריכה לעשות בדיקת בטא ביום ראשון הקרוב .
תודה
 
למעלה