בלחץ היסטרי-ראקוטן

bireut

New member
בלחץ היסטרי-ראקוטן

התחלתי לפני כחודש ראקוטן למשך שבוע וחצי,אני ובן זוגי שכבנו בזמן הביוץ ללא הגנה אני יודעת שזה גורם למומים וזה אסור. מישהו יודע אם גם לשבוע וחצי שימוש יש השפעה? באותו יום הפסקתי את השימוש בכדורים. שמישהו יעודד ויגיד שהסיכונים קלושים לעומת שימוש ממושך.

תשובה

לצורך ענינים שכאלו המציאו את הפוסטינור ... לצערי זה לא ממש משנה שלקחת את זה רק שבוע וחצי. הסכנה לעובר קיימת. לפיכך במידה ואת בהריון - פני לגינקולוג המטפל לקבלת ייעוץ בהקדם .

bireut

New member
אך האם הסכנה וודאית?או שזה אינדיבידואלי?

בכדי לדעת היריון אצטרך לחכות עוד שבוע וחצי,קיימנו יחסים רק ביום שישי האחרון.

תשובה

גם אם נשאל 100 פעם התשובה לא תשתנה - אין פה שום דבר אינדיבידואלי. במידה ויש עובר בבטן - הוא "לא אוהב" רואקיוטן. אבל אני חייב להודות שלא ברור מהשאלה שלך - אולי משום שאת בלחץ ולא כותבת בצורה ברורה... ממתי עד מתי לקחת רואקוטן מתי קיימת יחסי מין לאחר שתכתבי בצורה ברורה את הפרטים הללו אפשר יהיה יותר בקלות להעריך את הסכנה לעובר.

לסיכום

אוקי. הרואקיוטן מתפנה מהגוף תוך שבועיים - חודש. לפיכך בשעה שהעובר מתחיל להבנות (כעת) (באופן פוטנציאלי שכן איננו יודעים שאמנם התעברת ) יש רואקיוטן בגוף וכאמור הוא אינו טוב לעובר. מציע שתפני לרופא נשים שכן פוסטינור כבר מאוחר לקחת (עברו 72 שעות) ישנם תרופות אחרות שיכולות לעזור במקרים כאלו . כמובן שכרגע תפסיקי את הרואקיוטן עד שיתברר סופית שאינך בהריון

bireut

New member
יש לי תור לרופא נשים רק יום

שני,מה יהיה אם זה יהיה מאוחר??

למעלה