בלו ברדיו 1 עכשיו!

Dani Ryan

New member
בלו ברדיו 1 עכשיו!

עכשיו יהיה שעה על בלו ב-www.bbc.co.uk/radio1 זה blue Xmas special! לכו!!!!!!!! תלחצו על listen live

Dani Ryan

New member
יאאאא מדהיייים!

השיר של החג מולדדדד איזה יפההההה!!וואווו!!!!!!!!!אההההה!!! ולי בעט בדלת!!!חחחחחח חמודי!!!!!!!!!! כנסו מידדדדדדד

Dani Ryan

New member
אני מאושרת!!!!!!!!!לי פנוי!!!!!!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחח עאלק שאלו אותם:השאלה הכי נפוצה,אתם פנויים? בוטן:יש לי חברה... סיימון:פנוי דאנקי:פנוי.. לי:אני יוצא עם 6 בנות...ואז הוא צחק...ואמר לא לא.... ואז השדר אמר..:אז דאנקן וסיימון פנויים....ולי קפץ ואמר:וגם ליייי!!! כפרהההההה!!!!!!!!! איזה מתוקים!!!!השדר אמר שלי הכי מצחיק שם..
זה היה שהוא היה איתם מאחורי הקלעים בהופעהההההההה!!!

chicolico

New member
לא!!!!

אני לא שומע כלום חוץ מכריסטינה אגילרה המגעילה!!! איפה? אם פיספסתי גם את זה אני מתאבד!

Dani Ryan

New member
יהיה עוד אל תדאגג!!!!!

פספסת קטעים!! חחחחחחחח הרדיו נתן להם מתנות לחג מולד..בינתיים רק לדאנק ולי.. אז לדאנק:חולצה שכתוב עליה SEX MANIAC
וללי השדר אמר שהם גילו שהוא הכי אוהב את הבלדות של הלהקה..אז הביאו לו טישו שכתוב עליו לי כדי שייבכה מתי שהם שרים את זה חחחחח

Dani Ryan

New member
כן...

היה פלייביי... וONE LOVE.... חחח.... איזה חמודייייים! לסיימון הביאו דיסק של השוגאבייבס כי קישה בת דודה שלו
ולבוטן ספר של שייקספיר כי הוא רוצה להיות שחקן אחרי בלו....חמוד!!! ליייייי שר!!!!!!!!

chicolico

New member
אהההה... בסדר...

אז לא פיספסתי הרבה... אין... אני פשוט חולה כל פעם מחדש על sorry... את יודעת במקרה איך שולחים אימייל אליהם? כי הם כל הזמן שואלים שאלות ומבקשים ממאזינים לשלוח אימיילים... איכססססס! one true voice....

למעלה