בלו בלו...

shanikoo

New member
בלו בלו...

זה שאני לא עונה,זה בכלל בכלל לא אומר שאני לא אוהבת... אני פשוט הייתי בצ`אט,ולא כל כך ידעתי אם להמשיך את השרשור. עכשיו נכנסת לבעיה,כי אני הולכת להמשיך כל שרשור,ולענות לך על כל הודעה, בשביל שלא תחשוב חלילה שאני לא אוהבת אותך... אז... אמנם לקח לי קצת זמן לזהות,אבל אני כן אוהבת...ואוף,אתה צריך להיות יותר בצ`אט...:) עכשיו אני קמה מפה,חולצת עצמות,והולכת לטייל עם הכלב שלי. ואם אני מקדישה לך את הדקות האחרונות ליד המחשב(טוב,לא ממש אחרונות,כי אחרי זה אני אחזור ואשב כאן כל הלילה,אבל תעשה כאילו..),אז זה אומר שאני כן אוהבת.. לילה טוב:) שניקו

blue love

New member
שניקו...

ואת בטח חושבת לעצמך שאני אסכים ליצור שירשור מעוות וטיפשי כזה כאן? אז את צודקת חומד.. (-:

shanikoo

New member
בלו דארלינג

אני שמחה שאתה מסכים.. לא שזה משנה,כי אם לא אז היתי מכריחה אותך... ולא כדאי לך שאני אכריח. אני מסוכלת להיות די מאיימת אם אני רוצה.. חוצ`מזה,שיהיה טיפשי ומעוות.. הוא שלנו,וזה מה שחשוב,לא? וחוץ מזה,אני מוחה על זה שאתה לא נכנס לצ`אט. נראה לי שאני אפתח בשביתה. טוב שאתה כאן בפורום,כמובן,אבל...אני רוצה אותך בצ`אט!!! (וכן,זה רמז...)

blue love

New member
צט...מהיר...דורסני...לא אינטימי..

שניקו...אולי בניגוד לאחרים אני חושב שהצט הוא מקום מבולגן ומאוד לא אינטימי..אני מחפש שקט...אני מחפש שורות שנכתבות אחרי מחשבה.. כדי ליצור שיחה כמו בצט...אפשר להרים טלפון ולדבר.. אבל מדי פעם אני קופץ לראות מי שם ואומר שלום.. כמו שעשיתי היום... וחוץ מזה ...אנחנו כאן..ואנחנו לא מחמיצים את כל הכייף נכון? blue

shanikoo

New member
אמרתי לך כבר...

אתה כאן,אני כאן,זה כבר כיף,אנחנו לא מפסידים כלום. הצ`אט לא חייב להיות מהיר,דורסני,ולא אינטימי.. אפשר להיכנס לחדר צדדי,ולנהל שיחה אינטימית,ובכלל לא דורסנית.. לא כל הצ`אט מהיר כמו חדר 20 פלוס... אבל לא משנה,איך שטוב לך. אם לך טוב,לי טוב. >מבטלת את השביתה< מסתפקת בך כאן...

blue love

New member
הבנה מושלמת!

אם כך...אנחנו משדרים על אותו גל פיצפונת.. שיהיה לך לילה מדהים.. אני ארחף לי למיטה.. C U DEAR blue

shanikoo

New member
בטח אותו גל..

שיהיה לך לילה נפלא חלומות נוצצים... וכן,אני כבר אראה אותך.. מחכה לשרשור הבא.. :) שני

למעלה