בלו בלו בלו

AshkA_

New member
בלו בלו בלו

קרה לי היום משהו שניסיתי להמנע ממנו כבר הרבה ימים. מאז ומתמיד לא היה אהבה אמיתית למוסד או שמא נקרא לו מוהג `מקלחת`. אל תתחילו לי עכשיו עם ``איכס, איזה מגעילה``. אין לי בעיה אישיתי איתה, פשוט אני שונאת את כל התהליך הזה של להיכנס למקלחת. אני מוצאת אותו מעיק ומשעמם. כשאני שם אז זה כיף, במיוחד כשקר והמים חמים חמים (אמבטיות אני לא עושה כי יש לי טראומות מהתשדירים של הכנרת וגם פרי חינוך / שטיפת מוח של אבא שלי על לחסוך במים). בקיצור, היום אני נכנסת לי כהרגלי הלא נעים, מתבעסת שוב על הדרך הרוטינית הזו ופתאום רואה. נגמר הסבון. צריך סבון חדש. אני לא יודעת איך זה אצלכם, אבל זה ממש נורא להתחיל סבון חדש. הוא עדיין לא מותאם לגוף שלכם, ובהתחלה הוא אפילו קצת מחוספס (אצלי כבר לא, עברתי לדאב). מה גם שהוא פתאום מגושם יותר, והתמרון איתו מסורבל פתאום. טוב, לפחות התנחמתי שיש לי את הוואי הירוק, שהוא המרכך הכי טוב שקיים. לילה נפלא לכולם

AshkA_

New member
ראסטות אדומות

אפרופו ראסטות יש לנו אחד ג`ינג`י בשכבה, חזר מביקור מולדת בגרמניה כולו ראסטות. אני לא יודעת אם יצא למישהו לראות ראסטות ג`ינג`יות, אבל זה ממש יוצא יפה.

ראסטות כחולות

זה מה שיהייה לי בקיץ- מה שעומד ביני לבין זה זה רק טיול לקינג ג`ורג`, וציונים נורמליים בשליש הבא, אני אעשה מאמץ. ובקשר לג`ינג`ים- מספיק לפתוח טלויזיה כדי למצוא איזה ג`ינג`י מהבי``ס של הלנה מפרסם בטימטום איזה פלאפון. וראסטות וג`ינג`ים זה באמת מתאים.

??????

טוב, אז אמרו לי שיש אצלכם [בביג טאון], בקינג ג`ורג` מספרה שסביר להניח שתעשה לי ראסטות נורמליות אם אני אבקש- כי ההום מייד שלי לא עומד בקצב החפיפות.. -אבל מי שאמר לי את זה הוא לא בדיוק מקור מהימן ככה שאם את רוצה לאשר אני אשמח. ואם זיכרוני אינו מטעני- את היית שכנה של היהודים?

טעות,

החברה הכי טובה שלי היא השכנה של היהודים - הם גרו בשלמה המלך 9 והיא ב8. אני הייתי השכנה של ענבל פרלמוטר - היא בהמכבי 7, ואני ב5 וגם של עמוס שוב, הוא גר בהמכבי 7א בזמנו וגם התימניה ההיא מ``שמש`` נו איך קוראים לה. קיצור, רחוב של סלבריטיז. גם שלמה המלך וגם המכבי אלה רחובות שחוצים את קינג ג`ורג`, ואני גרה בחלק שיש *הרבה* מספרות, ולא ידוע לי על אף מספרה שם שעושה רסטות... אני מניחה שיותר קל בשינקין למצוא מספרה שעושה רסטות. ד``א חברה שלי עשתה רסטות וזה עלה לה מלאן כסף - 500 ש``ח. יכול להיות בעצם שבקינג ג`ורג` יש מספרה שעושים בה רסטות, נראה לי יותר בכיוון של שלמה המלך פשוט, אני גרה לקראת ההתחלה של קינג ג`ורג`, והחברה הכי טובה שלי גרה לקראת הסוף של קינג ג`ורג`... וזה לא רח` גדול ממש, ככה שזה 10 דקות מהבית של פרלמוטר לבית של היהודים... :) ובאמצע יש את המקום לעליה לרגל הקדוש לכולנו - *ה-ס-נ-ט-ר* - מקום ההתנחלות התמידי :)

N0

New member
לא לחפוף...

חבר של N0 עשה ראסטות (בערך) הוא לא חפף איזה חצי שנה ואז הלך לאיזושהי מספרה בתל אביב (שלקחה 450 ש``ח ) בשביל הראסטות ואחרי שהוא לא חפף כל כך הרבה זמן מסתבר שזה לא עוזר בכלום והוא היה צריך אחרי זה למרוח דבש על השיער למשך חודשיים אבל לא היה לו כבר כח והוא הוריד הכל אחרי איזה חודש ! הקיצר תזהרי את תיהיה חייבת לשים דבש על השיער !!! N0 (שתרם דם ומאז הוא לא מפסיק לרעוד)

flowr..

New member
אמממ... לקויה ע``י הירח,

יש אנשים שלא אוהבים את זה... את יודעת, העניין של לפרסם כתובות אישיות שלהם (במיוחד כשהם מפורסמים...)

גם לנו יש אחד ג`ינג`י עם רסטות

דיי יפה לו והוא שביעיסט וכל הבנות השישיסטיות שלנו מטורפות עליו ומיודדות איתו ורוצות אותו. אוה מה אכפת לי, אני כבר ניצלתי אותו :) בעקרון אנחנו כבר לא מדברים :)

אוה, גם אני שונאת להכנס למקלחת

להתפשט, ואז קר לי... אבל, ברגע שנכנסים למים הרותחים זה כבר סיפור אחר חוצמזה כל הרעיונות הכי גאוניים עולים לי בשירותים/מקלחת..

Sprite

New member
גם אני שונאת!

אני ממש לא אוהבת להכנס למקלחת אבל שנכנסים קשה לצאת.... כל התהליך הזה הוא נורא מעיק...להוריד את הבגדים ואז לצאת מהמקלחת וקר ולא נעים!! וגם במקלחת הכל יפה ונחמד וגם השיער חלק! טוב, זהו אני באמת צריכה ללכת להתקלח! רונה

אני לא מבינה את זה

אני מאוד אוהבת להיתקלח. אני כל כך מיתגעגעת ללצאת מהמיקלחת עם השיער מפוזר והרכות בידיים של דאב- ואיך אפשר לישכוח? הריח המופלא של השמפו הכחול עם העשר עליו... רק שעכשיו אני מיתקלחת בבוקר כדי להעיר את עצמי, וחופפת פעמים בשבוע [מה שרוצח לי את השיער, אבל אני לא יכולה פחות]- ואני כל כך רוצה לחפוף כמו בנאדם..

למעלה