בלוק שוקולד...

• פותח הנושא ST
  • פורסם בתאריך

ST

New member
בלוק שוקולד...

חדשה בפורום (והכל נראה פה מאוד טעים... אני די מכורה לשוקולד.
) ברוכים הנמצאים!
רציתי לשאול האם אתם יודעים היכן ניתן לקנות בלוק שוקולד, או אולי כמות שוקולד גדול - במחיר זול יותר מאשר לקנות עשרות חבילות שוקולד. אני צריכה כ-4 ק"ג שוקולד. השוקולד צריך להיות מריר (פרווה), איכותי (למרות שמספיק לי משהו באיכות של שוקולד פרה של עלית, כי המחיר משחק פה תפקיד), וכשר. השוקולד מיועד להמסה וליציקה בתבניות (זו תבנית מיוחדת וכמעט לא מוכרים כאלו. ואני מעדיפה להכין לבד). עד היום הייתי עושה עם שוקולד רגיל, אבל עכשיו אני צריכה כמות גדולה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. אני מחפשת באיזור ירושלים, אבל אם יש באיזורים אחרים, אשמח גם לשמוע. תודה רבה!
אסתי.

שוקולד להמסה

הי אסתי, קודם כל, לתשומת ליבך שהמסה נוחה יותר במטבעות, אם תקני בלוק יהיה עליך לשבור אותו לחתיכות קטנות קודם, ניתן לקנות שוקולד בלגי של פרוייבל בשקים של 5 ק"ג, יש לו מגוון של סוגי שוקולד מריר , הוא כשר פרווה! ולדעתי גם מאוד איכותי. המחיר יוצא מקביל או אפילו זול יותר משוקולד פרה... היבואן של פרוייבל הוא הר זהב, והוא נמצא בירושלים. צלצלי אליו והוא יאמר לך איפה תוכלי לקנות, בהצלחה מיה

ST

New member
תודה רבה!

דווקא היה נראה לי שיותר נוח להמיס בלוק שלם ולא מטבעות, אבל את כבר השניה שאומרת לי על המטבעות, אז אולי אשקול שוב.
(אלו מטבעות, לא כמו מטבעות שוקולד שמצופות בנייר אלומיניום או משהו כזה, נכון? פשוט זה מגיע בצורת מטבעות ולא בגושים גדולים. כי לפתוח ניירות יקח לי יותר מאשר לשבור גוש שוקולד.
) ותודה על השם! אנסה למצוא אותו בירושלים ונראה. אם למישהו יש את הטלפון שלו, אשמח לקבל (גם במסר). תודה! אסתי.

knappertsbusch

New member
באזור ירושלים אפשר להשיג גם

ב"הכול בחנות 1", רמת אשכול. יכול להיות שיש בעוד מקומות, אבל בכל מקרה יש להם מבחר טוב של שוקולדים להמסה. מדובר במטבעות לא מצופות, בצורה דומה לשוקולד צ'יפס.

ST

New member
תודה רבה! ../images/Emo140.gif

זה עוזר לי מאוד.

ו ר ד ה 1

New member
בקסטל במבשרת גם יש חנות יחסית חדשה

לא זוכרת את שמה המדוייק אבל אם תשאלי בפורום אומנות בעוגות תקבלי טלפון וכתובת, גם המחירים שלו נמוכים יחסית.

יש חנות בשוק מחנה יהודה

לא יודעת בדיוק מה שמה אבל יש בזה את המילה קפה.... אולי זה אומר למישהו משהו, סיפרו לי שיש שם כל מה שצריך לעבודה עם שוקולד, חומרי גלם וכו' מקווה שעזרתי ביי יעל

למעלה