בלופ

S m e l l y Cat

New member
נממעעעע../images/Emo108.gif

אני אומרת שמייייצ ושמזזזז ולפעמים מיף ובלופ:] עווו ואני אומרת הרבה פוק..אבל כותבת יותר:] פּוּק.

thebaby

New member
מכיוון שכבר יש לי הודעה...../images/Emo101.gif

אני אספר לכם פה. אתמול חבר שלי בא אלי עם הגיטרה הקלאסית הישנה שלו. ולימד אותי כמה אקורדים... עכשיו אני אדע לנגן את seasons ולאחר מכן אם יהיה לי כיף אני אתחיל גם לקחת שיעורים ולא סתם לשבת בחדר ולהכאיב לעצמי באצבעות
Wish me luck

the z girl

New member
גמאנ ייודעת את זה ../images/Emo13.gif

נכון שזה *לא קשה*?! טוב נו זה סתם כי אנ יגרועה אךי הוא לימד אותך? (כלומר איזה אקורדים הוא אמר לך??)

שונאת F ../images/Emo46.gif../images/Emo105.gif

אני עושה אותו עם בארה, כי חצי אצבוע אני פשוט שונאת! והברה בשריג הראשון נורא קשה לי לעשותא ז זה לפעמים צורם.. שונאת F! אם גם אתם שונאים F, (נשמעת כמו פרסומת.. חח הא?) אז אתם יכולים להמיר את השיר לככה: שיר מקורי: C|G|F|C|G תחליפו את זה לאקורדים הבאים: (רק שאם תשירו אז תצטרכו לשיר בטון גבוה יותר) D|A|G|D|A

the z girl

New member
לי אמרו:

C | G | F | C G |
ודווקא אני לא שונאת את F.. הוא קל
אני שונאת את G, בלעט

נו גם לי אמרו ככה (עופר../images/Emo3.gif)../images/Emo105.gif

אני רק מתכוונת, שאם אתם שונאים F, (כמוני
) למיד אפשר לנגן את זה טון גבוה יותר בלי F... וG זה נורא קל

the z girl

New member
G הזה?

לי קשה
אבל אני דווקא משתפרת.. כאילו פעם היה לוקח לי שנים ועכשיו זה אממ.. פחות... אולי כמה חודשים טובים...

ת ו מ ו ש

New member
לא עושים ככה G :\

ככה: eBGDAE 320033 ככה עושים G (האותיות זה השמות של המיתרים והמספרים זה השריגים)

ת ו מ ו ש

New member
(תיקון)

e - 3 B - 3 G - 0 D - 0 A - 2 E - 3 וד"א, אם אתם מנגנים את השיר באקוסטית\קלאסית זה באמת C|G|F|C|G כשמנגנים את זה בחשמלית יש האמר-און (Hammer On) בין ה F ל C... ועמית - אם את כלכך שונאת את F את יכולה לעשות Fmaj7 זה נשמע כמעט אותו דבר ולפעמים אפילו זה יותר יפה יוצא...

תום, לא ככה עושים../images/Emo105.gif

ואל תגיד לי שאני טועה, כי המורה שלי לגיטרה אמר לי! מה שאתה עושה זה G עם סופראן של D... בלי הB-3 זה G רגיל.......... אני לא בקטע של לתקוף או משהו, אבל תום ממילה, המורה שלי בטח יודע יותר... עם כל הכבוד אתה למדת לבד... (וזה נורא יפה כי אתה במת מנגן מדהים!) אבל עדיין...

כן ככה!!../images/Emo105.gif

תום, המורה שלי לגיטרה אמר לי.. למרות שגם ידעתי לפני.. וכשגיליתי שאפשר לעשות בדרך שלך, שזה נשמע טוב יותר ועשיתי המורה אמר לי לא לעשות כי זה G עם סופראן של D....!

למעלה