בלוני אותיות

gili111

New member
התוכנה נחמדה מאד, ויש ...

עוד אחת בשם אי במספרים- של אותה ההוצאה.

גילי, תודה. יש לך את התכנה בגן?

הילדים אוהבים אותה? מה יש שם? לחשבון יש לנו תכנה חביבה בשם "ניצני מתמטיקה". יש שם פעילויות של זיהוי מספרים, זיהוי כמויות, צביעה לפי כמות ועוד כאלה שעוד לא הספקתי לגלות..הדיסק מגיע עם חוברת פעילויות וכל מיני כרטיסיות משחק.

gili111

New member
את שתי התוכנות שהזכרתי...

היו לי. ושתיהן נשברו. בגלל ריבוי המחשבים יש המון בלאי וציוד ניזוק. הילדים מחליפים תוכנות בעצמם. זה די קשה כל העניין. שתי התוכנות נחמדות מאד!

אלהלה

New member
ניצני מתמטיקה../images/Emo13.gif

תוכנה מעולה ממש, גם מבחינה גרפית וגם מבחינת מגוון הפעילויות. אני כבר עובדת עם התוכנה הזו לפחות 4 שנים ומאוד מוצלחת. יתרון בתוכנה שאת יכולה להכנס ולראות איפה נמצא כל ילד, במה הוא מתקשה, מוצגים גרפים ומאוד ברור לראות באיזה שלב נמצא הילד. רק צריך להקפיד שכל ילד יכנס בשמו לתוכנה. עוד תוכנות ממש מוצלחות של חברת "בינה" - גוגו פחות או יותר - במתמטיקה וגוגו מחפש את שלומפי - לשון, הכרת הא=ב... שתיהן מעולות והילדים מאוד אוהבים לעבוד בהן. גם פה צריך להקפיד שכל אחד יעבוד בשמו. אם תרצי אשיג את הטלפון של החברה.

אלה, התכנה של הא"ב ../images/Emo26.gif

על מה היא עובדת בדיוק? אשמח לקבל טלפון של החברה, אם את יכולה להעלות צילום מסך של התכנה - אני עוד יותר אשמח...

אלהלה

New member
מחר../images/Emo13.gif

ננסה לצלם בגן
בכל מקרה אני אביא את הטלפון של החברה.

אלהלה

New member
גוגו מחפש את שלומפי

מצאתי במיתוס את שתי התוכנות, גם מתמטיקה וגם לשון ולדעתי זול יותר מאשר דרך החברה אבל מחר נברר

אלהלה

New member
גוגו במיתוס../images/Emo13.gif

זול יותר מאשר בבית התוכנה אפילו! ושווה כל אגורה לדעתי (אגב אני צורבת אותם כדי שיהיו לי במקרה שיתקלקל או משו
ומצרפת גם תמונה של הגמדים על העץ מהשיר מקרוסלה... שכבר המלצתי המוןןןןןן עליו
וגם אותו קניתי במיתוס ובאמת מעולה.

צילי 1

New member
גוגו מחפש את שלומפי

למיטב ידיעתי יש גם אפשרות לרכוש פורמט מתאים לגן שונה מהפורמט הרגיל

למעלה