פסדר פסדר...אני אתחתן איתך..
א א י ת י ו ש New member 23/12/07 #24 כל כך גברי שזה משהו! קיצר הכל סגור לחתונה, רק תדאג לחליפה ותעדכן את ההורים שלך.
ג גאה תל אביבי New member 24/12/07 #27 אתה רוצה אותי רק בגלל המקדחה שלי??? סליחה, אבל אני לא מוכן ככה...
א א י ת י ו ש New member 25/12/07 #28 המקדחה זה רק התירוץ... ברור שאני רוצה אותך בגלל גופך החטוב, אישיותך הכובשת ובעיקר ליבך הרחב! מה אני נראה לך שיטחי???
המקדחה זה רק התירוץ... ברור שאני רוצה אותך בגלל גופך החטוב, אישיותך הכובשת ובעיקר ליבך הרחב! מה אני נראה לך שיטחי???
א א י ת י ו ש New member 22/12/07 #19 האמת שאני צריך.... אני רוצה לקנות מדף וצריך לחבר אותו, יש מקדחה שלקחתי מחבר ו...פה בערך נגמר החלק הטכני שלי.
האמת שאני צריך.... אני רוצה לקנות מדף וצריך לחבר אותו, יש מקדחה שלקחתי מחבר ו...פה בערך נגמר החלק הטכני שלי.
ג גאה תל אביבי New member 23/12/07 #22 צריך עזרה ../images/Emo35.gif אין לי בעיה לעזור אם צריך. עוד עצה - לקנות ספר בשם "חסר לך בורג?" - מסביר הכל - איך קודחים, איך מחליפים ניאגרה, איך צובעים וכ' וכ' - מומלץ בחום
צריך עזרה ../images/Emo35.gif אין לי בעיה לעזור אם צריך. עוד עצה - לקנות ספר בשם "חסר לך בורג?" - מסביר הכל - איך קודחים, איך מחליפים ניאגרה, איך צובעים וכ' וכ' - מומלץ בחום
א א י ת י ו ש New member 23/12/07 #25 לא ממי זה לא יקרה... בשביל זה אני צריך גבר בבית. בחור שמרני אנוכי, אתה תבשל אני אשטוף כלים, אתה תעבוד ואני אנקה אחריך, הכי טוב והכי בטוח לכולנו.
לא ממי זה לא יקרה... בשביל זה אני צריך גבר בבית. בחור שמרני אנוכי, אתה תבשל אני אשטוף כלים, אתה תעבוד ואני אנקה אחריך, הכי טוב והכי בטוח לכולנו.
א א י ת י ו ש New member 23/12/07 #26 אה וכן אני צריך... רק צריך לקנות את המדף, להחליט על צבע לקירות, לקנות שולחן באיקאה..אהממ..וזהו.