בלונדיניות

Lir האחת

New member
בלונדיניות ../images/Emo68.gif

האם בלונדיניות מושכות יותר תשומת
כשהן עוברות ברחוב? האם לדעתכם בלונדיניות עושות יותר כיף? והשאלה הכי חשובה, האם סלסול מצמצם בלונד?
<ליר אחרי צפייה בתוכנית בליינדייט>

PrincessDanny

New member
לפי דעתי יש בהחלט משו

שעושה את זה בבלונדיניות, וזה לא סתם מיתוס
בלונד זה צבע יפה, זה מושך אור. אני באופן אישי אוהבת בלונדינים.. בבחורים. אצל בנות אין לי שום דבר נגד זה, אבל יש דברים נגד כל התימניות למיניהן שפתאום דופקות אותה בצהוב זוהר ונראות כמו הגרסא השרופה של פנינה רוזנבלום. מזעזע
נגיד לעדי הימלבלוי הבלונד מדהים, ואנלא חושבת שצבע אחר יתאים לה. ועושות יותר כיף? ממ לא נראלי
אולי כי הן יותר מושכות תשומת לב או משו כזה. ואני מתה על סלסול בבלונד

הממ מושכות צומי זה כה..

לגבי הנהנות.. הממ לא יודע אם אם לאותן בנות כיף למשוך צומי אז כנראה שהן יהנו.. סלסול מצמצם בלונד...? לא יודע בכלל מה התכוונת.. שיער בלונדי מתולתל..? זה יפה..

pain is MY love

New member
בתור בלונדינית גאה

אני יכולה להגיד שפשוט אין על בלונד!!!
אומנם נולדתי בלונדינית וגם עכשיו הבלונד הבוהק הוא הסימן המסחרי שלי אבל במהלך חיי החלפתי לא מעט צבעים וגוונים של חום בהיר וכהה ושחור ואדום אבל תמיד תמיד הייתי חייבת לחזור לבלונד. כי בלונד זה אופי! זה יותר מצבע שיער. אני לא אומרת שמי שלא בלונדינית לא יודעת לעשות חיים אבל בהחלט בלונדיניות יודעות להנות יותר
בלונד זה מה שמושך את העין ואת התשומת לב ומי שואהבתב את זה יודעת להשתמש בזה..
אני אוהבת להיות "הבלונדינית" אני אוהבת שקוראים לי "בלונדה" ו"בלונדי" זה עדיף על להיות סתם עוד אחת עם שיער שטני....

Bella belle

New member
חחחחחחח

משעשעת עד בכי . "בלונדה" זה עדיף על להיות סתם עוד אחת עם שיער שטני? למה מה כבר ההבדל? זה ששיער בלונדיני זה מין פנטזיה כזו שלכל שחקנית פורנו יש עם ציצי גדול ועיניים כחולות לא אומר שבלונדיניות עושות יותר חיים, זה כזה מיתוס מסריח ומיושן . ולא לא לא יקירי, שלא תבינו לא נכון, אני בעצמי בעלת שיער בלונדיני, אבל אני ממש לא חושבת שזה מה שהופך את החיים שלי ליותר מהנים ממה שהם .

בלאגנית

New member
אז כנראה את "בלונדינית צנועה" חח

זתומרת בלונדינית אבל מבינה שלא רק מראה חשוב ושמה דגש על דברים אחרים (וזה טוב)

pistachio38

New member
בשוודיה לא. בישראל כן.

זה טבעי שבישראל שאין בה הרבה בלונדיניות אז הבלונדיניות ימשכו יותר תשומת לב. אני מעדיף לא להגיד מה המראה שאני מעדיף, כי לא נעים לי מהנשים שלא נראות כמו המראה שאני מעדיף. דרך אגב, הטעם שלי השתנה עם השנים וזה מפתיע אותי. חשבתי שטעם במראה של נשים, זה דבר מולד (כמו נטיה מינית). אבל אצלי הטעם השתנה.

הפף

האם מושכות יותר תשומת לב? כנראה שכן. האם בלונדיניות עושות יותר כיף? אלו שיודעות לנצל את תשומת הלב שמשכו ברחוב כן. סלסול מצמצם בלונד? הא? עברית בבקשה. אני אישית מעדיף שיער כהה על בלונד. רוב הבלונד שנתקלתי בו בזמן האחרון הוא לא אמיתי, וכשרואים שהוא בא מבקבוק. . .. זה לא זה.

בלאגנית

New member
כן, בלונדיניות לדעתי

מושכות יותר תשומת לב (מעניין למה אף פעם לא מדברים בהקשר הזה על בלונדינים? הם נשכחים משום מה) הממממ לא יודעת אם הן עושות יותר כסף... למשל מורן אטיאס ממש לא בלונדינית ועשתה קופה לא רעה מהדוגמנות שלה..

Zoharrr

New member
וכמו מורן אטיאס והרבה יותר ממנה:

טיירה בנקס אנג'לינה ג'ולי ג'סיקה אלבה(לצבוע לבלונד לסרט אחד לא נחשב) נעמי קמפל נועה תשבי להיות בלונדינית,זה כבר לא מיוחד בעולם האופנה והדוגמנות...

Shining Dark

New member
הוו סופסוף!!!!

זו סתם סטיגמה.. אני מכירה המון אבל המון גברים שבלונד ממש לא עושה להם את זה :) לדעתי הבלונד ממש לא מושך יותר תשומת לב, זה נהיה זול כבר מרוב שכמעט לכל אחת שלישית יש בלונד. זה סתם כיסוי של משהו שאין, כיסוי על חוסר בטחון לדעתי, כאילו נסיון להתבלט.. מה שאומר שגם הן לא נהנות מי יודע כמה יותר! זה לא קשור לצבע שיער, זה קשור לבן אדם עצמו!

Zoharrr

New member
גם אחת הג'ינג'יות שלי חושבת ככה!

היא חושבת שג'ינג'ים זה מחלה!(והיא ג'ינג'ית...) ויש לי גם חברה ג'ינגית שמתכחשת לעובדה שהיא ג'ינג'ית... אם תגידי לה שהיא ג'ינג'ית היא תגיד לך: I am not a ginger!!! my hair is strawberry brown!!! D:

למעלה