|בלון סיכום השבוע

ady18

Well-known member
|בלון סיכום השבוע../images/Emo65.gif

שיר השבוע שלכם [של איה) שיר השבוע שלכם [לא של איה]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה?

שרוני 18

New member
"ז ה ל א יכול להיות" הקליפ!!!! כי חסרה כל

האנרגיה האדירה שיש בך איה . אני צפיתי בקליפ של "סוף הסיפור" ונפלתי מהשטיח לרצפה!!!!!!! מה זה? איך יכול להיות שיר פיצוץ , אחד הטובים שיצאו בארץ , עם עיבוד יוצא מגדר הרגיל , להתלבש על קליפ מונוטוני? איך!!!!??? איה'לה , אין מצב! איך שהצגתם את השיר בהופעה זה היה מושלם , מי צריך קליפ? אפשר לסרוג לתוך הקטעים השקטים של השיר חיתוכים מהקליפ, אבל לא יותר. שתביני , הכל בשיר שם היה מושלם , השואו שלך , הנגנים , המתופף ששיחק אותה, אפילו לתאורן מגיע צל"ש , הכל היה שם מאוד מדוייק , הכניסות היציאות , הדרמות , טיפ טופ! לא פייר, פשוט לא פייר להרדים שיר עם עוצמות כאלה תחת קליפ מונטוני , זה פשוט לא מסתדר לי.

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifאממ...

אני דיי מסכימה איתך שהקליפ נורא איטי ביחס לשיר... ושמשיר כזה אתה מצפה לקליפ מפוצץ ומהיר, מתאים לקצב... אבל מצד שני קליפ אמור להעביר לנו לפעמים צד אחר ועוד פירוש לשיר...

שרוני 18

New member
סבבה, אבל אחרי שאני רואה את הקליפ

אני צריך לומר - "אני חייב לראות את הבחורה הזו בהופעה , היא נראית פיצוץ על הבמה....." מה שנכון ! איה על הבמה פשוט נהדרת ואני גם מניח (מניסיון אישי) שהיא רק תלך ותשתבח מהופעה להופעה. חבל שאני לא אהיה היום ביהוד , יש לי אירוע משפחתי ששום תירוץ לא יכול להוציא אותי ממנו.

שונצצ

New member
מסכמת ../images/Emo3.gif

שיר השבוע שלכם [של איה) - האישה עם השקית, טניה שיר השבוע שלכם [לא של איה]-George of the Jungle בילוי השבוע שלכם- ההופעה
, סרט סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- הנקוק - שווה! תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - אוח תמונה מההמת! תודה לעדי הצלמת המוכשרת! משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- איה
משהו שהרס לכם את השבוע- עייפות משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- סנדת איפור כנראה... מאכל השבוע: פסטה בולונז עם חצילים (המצאה שלי
) משפט השבוע שלכם: "..רונה אומרת שחצי מהעם רעב ושאני האישה עם הפריכית.." האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? התמונה מדברת בעד עצמה, פשוט תראו את החיוך שלי
(אני מודעת לאיכות ככה זה כשמשחקים עם התמונה בפיקסה בלי לדעת בכלל מה עושים)

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifאני../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם [של איה] - מה יהיה איתי אמא. שמעתי אותו בחדר במלון, עם אוזניה אחת...ושמעו כאילו רק את איה, בלי כלים, זה היה מדהים! שיר השבוע שלכם [לא של איה]- ONE WAY TICKET!!! בילוי השבוע שלכם- טורקיה
עשיתי שם מסאג' גם! סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- לא ראיתי
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\\תחנת רדיו - לא שמעתי
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] תמונה שלי מצלמת את עצמי
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- טורקיההה משהו שהרס לכם את השבוע- שלא באתי לזאפה
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אין לי משהו...נהיה ספונטניים מאכל השבוע: M&M משפט השבוע שלכם: "ג'קוזי לפנים~!" האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? לא פגשתי

ady18

Well-known member
אני

שיר השבוע שלכם [של איה)נומי\האישה עם השקית שיר השבוע שלכם [לא של איה]-ארץ לעולם לא-אילנית באגו דאגו-תן לה Jennifer Hudson – Spotligh בילוי השבוע שלכם-הופעה של איה \תל אביב סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-היפה והחנון תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -לא משהו מיוחד תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הדיסק של אילנית ישראלית מומלץ בחום משהו שהרס לכם את השבוע-ריבים משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הופעה של קרן פלס ונראה מה עוד... מאכל השבוע: פיצה\קינואה חח משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה?ברור היה כייף מדהימה אין דברים כאלה

../images/Emo176.gifעונה../images/Emo175.gif

שיר השבוע שלכם [של איה)-האישה עם השקית וטניה שיר השבוע שלכם [לא של איה]-בנות בבטן ועוד הלילה של איתי פרל בילוי השבוע שלכם-מופע התרמה ביום ראשון ואיה ביום שלישי
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-מגרש ביתי תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -השידור של המופע לזכר מאיר אריאל ברשת ג' תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-ההופעה! משהו שהרס לכם את השבוע- לא היה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הופעה של קרן פלס מאכל השבוע: אייסקפה משפט השבוע שלכם: בערך כל השיר האישה עם השקית האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה כן ,והיה ממש כיף.

הייי ../images/Emo140.gif

שיר השבוע שלכם [של איה) האישה עם השקית!!!!!!וערב ב כסליו שיר השבוע שלכם [לא של איה]- לא שמעתי שירים השבוע שהם לא של איה בילוי השבוע שלכם- ההופעה בזאפה משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- מדידות לחתונה של אחותי הגדולה וכמובן ההופעה של איה! משהו שהרס לכם את השבוע- שאכלתי מלא!! משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- טיול עם חברות שלי לצפון מאכל השבוע: שקולד והרבה משפט השבוע שלכם: "אם אין לחם שיוכלו עוגות,אם אין צדק שיוכלו אותה...בואו נשתכר" האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? היה כל כך כיףףףףף למרות שלא אמרתי את כל מה התכוונתי להגיד,ובגלל זה0לא באמת בגלל זה )אני רוצה ללכת לעוד הופעה לפני שאני חוזרת לשנת שרות

../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם [של איה) יונתן שפירא אבל בביצוע של מוזה ושיר סוזן ששרה בזאפה שיר השבוע שלכם [לא של איה]-השירים של ארי גורלי בהופעה בתמונע, שירים ממופע התרמה ביום א' בחולון בילוי השבוע שלכם-2 הופעות של איה ומחזמר יוסף סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-יפה וחנון תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -גלגל"צ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-לראות את איה פעמיים באותו שבוע משהו שהרס לכם את השבוע-אין כזה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הופעה בזאפה מאכל השבוע: ציפס משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה - כן נפגשתי אפילו פעמיים

למעלה