בלוטת התריס

בלוטת התריס

בימים האחרונים הבנתי שלו הייתי עושה פעילות גופנית לא הייתי מגיע למצב של תת פעילות בלוטת התריס . מזה כמה שנים שאני נוטלת אלטרוקסין. רציתי לדעת אם אני אעשה פעילות גופנית יש סיכוי שהבלוטה תשתקם או שזה מקרה אבוד? אם התשובה חיובית מה לגבי המינון האם יש להוריד (שלא אגיע למצב של יתר פעילות) פשוט שמתי לב שבימים האחרונים יש לי תופעות של בצקות ברגלים, נפיחות בבטן , ונפיחות בצואר.

בלוטת התריס

קיים טיפול אלטרנטיבי לתת פעילות של בלוטת התריס, כתבתי על כך בעבר בפורום זה, אנסה לחפש ולהביא את הקישור.בכל אופן המלצתי היא לפנות לנטורופט/ית על מנת להרכיב טיפול מתאים, הכולל שינוי תזונתי, שינוי מחשבתי, שינוי באורח החיים ועוד...ניתן להבריא מכך אך זה דורש טיפול ורצון לשינוי... אחרי חיפוש בארכיון הצלחתי למצוא את הקישור והנה הקישור רק בריאות, תמי

בלוטה שלא עובדת כבר כמה שנים-

אי אפשר להחזיר לפעולה. אפשר-לשפר את המצב הגופני במקביל לנטילת האלטרוקסין כך שלא יופיעו נפיחויות או צרות אחרות. הומאופתיה יודעת לעשות את זה...) כל טוב עירית

שווה לנסות

אצלי תפסתי את בעיות הבלוטה כשרק התחילו והצלחתי בעזרת הומאופתיה קלאסית לאזנה לחלוטין ממליצה לך לנסות כי לגוף יש כוח אדיר לרפא את עצמו - בהצלחה

שווה לנסות?

נראה לך שאחרי חמש שנים לערך שאני לוקחת את האלטרוקסין יש סיכוי שהבלוטה תחזור לתפקוד? אני ממש לא מבינה את הרופאים בזמן האחרון תוקעים לך כדורים בלי ליידע אותך בשום דבר או שהם בעצמם לא יודעים, בכל מקרה את ממליצה ללכת להומאופת?

בהחלט שווה לנסות ולא להרים ידיים

אם התחברת לקישורים ששלחתי וודאי ראית את הסיפור על המטופלת שלי שלאחר 3 שנים של נטילת אלטרוקסין, הפסיקה את הכדורים על דעת עצמה, שינתה את התזונה והבלוטה חזרה לתפקד...אני לא חושבת שמדובר בנס, כי אם בשינוי תזונתי, שינוי חשיבתי ושינוי אורח החיים. לגבי הומאופטיה- יכול להיות שגם שם אפשר להיעזר- איני מכירה את התחום, לכן איני יכולה להמליץ, אך רויטל מדברת מנסיונה, כך שגם הומאופטיה יכולה לעזור... בהצלחה והרבה בריאות, תמי

למעלה