בלוטת התריס

zamorano

New member
בלוטת התריס

כבר הרבה זמן שאני לא מרגיש טוב, מסתבר שיש לזה קשר לבלוטת התריס אולי לחלק מהאנשים כאן שווה לבדוק את זה גם אם לא עשו זאת עד כה אני מצרף קישור : בלוטת התריס

dorgad

New member
למיטב ידיעתי אין קשר

כלומר: ייתכן שמישהו יסבול גם מתת"כ ו/או פיברו' וגם משיבושים מתפקוד בלוטת התריס (וחלק מהתסמינים אפילו דומים, ומכאן אולי הבלבול) - אבל אין קשר בין התסמונות. אני, למשל, עם פיברו, ובדיקות בלוטת התריס שלי עד כה תקינות... טפו-טפו-טפו...
דור

דיתי3

New member
zamorano

היי, אין שום קשר בין בעיית בלוטת התריס, לפיברו', אני סובלת מתת פעילות הבלוטה מזה 20 שנה, וגם מפיברו', אמנם הסימפטומים דומים, אך אין קשר לשני התסמונות. צריך ללמוד לחיות עם 2 הבעיות ולדעת לאבחן, מתי התופעות הן מהבלוטה, ומתי מהפיברו', כאשר מהבלוטה יש אפשרות לשנות ולעזור ברגע שאין איזון בגוף מבחינת הורמונים- יש להגדיל מינון או להקטין מינון וכמובן רק ע"י הוראות הרופא. אך ברגע שההורמונים מאוזנים מרגישים סביר. דיתי

zamorano

New member
הבהרה

רק רציתי להגיד שאם יש אנשים שלא מרגישים טוב אז אולי זה קשור לבלוטת התריס, ללא קשר לפיברומיאלגיה .... אני לא מרגיש טוב כבר 3 חודשים, ויש סיכוי שזה בגלל בלוטת התריס, אבל כל הרופאים פטרו אותי עד עכשיו ב "זה משהו ויראלי, זה יעבור ..." נמאס כבר מהרופאים המעצבנים האלו

linar1

New member
שלום ZAMORANO

אתה כבר הרבה זמן מחפש הסבר לבעיות המטרידות אותך ואם אני מבינה נכון זאת הפציעה ברגל,מחלת הנשיקה בעבר, דיכאון ועכשיו אתה מעלה את הנושא של בלוטת הטריס. האם בדקו את התיפקוד של הבלוטה אצלך? אני מבינה את היאוש שלך, אך תסביר איזה הקשרים אתה רוצה למצוע בין כל הבעיות שמהם אתה סובל ופיברו' ו/או תשישות. אם אתה חושב שיש לך פיברו' , אז האבחון לפי TRIGER POINTS- נק' רגישות והסבר על האבחון ניתן למצוע כאן קישורים, מאמרים. תמקד יותר את השאלות ונשתדל לעזור. איחולי בריאות.
LINAR

בלוטת התריס

הראומטולוגית שלי שמה לב שיש לה הרבה חולות פיברו עם בעיות בבלוטה ואמרה שתשאל את דר" בוסקילה על כך. דר' רהב חושבת שאין קשר כי גם כשהחולות שלה שיש להן בעיה , כהשן מאוזנות עדין אין שינו. אני חושבת אבל שיש מי שבודק את העניין. מיצי

zamorano

New member
היי linar

האמת היא שלא באתי לשאול או להתיעץ, סתם רציתי לידע אנשים אני לא מאמין שיש לי פיברומיאלגיה אבל אני בהחלט לא מרגיש טוב הרבה זמן ..., החברה שעבדתי בה נסגרה,וכיום אני לא עובד. רציתי לעשות טיול ארוך, חשבתי אולי שזה ירפא אותי, לפחות מבחינת התחושה הכללית בגוף, אבל כרגע הרופא שלי המליץ לי לא לצאת לטיול עד שיבררו מה יש לי בדיוק פשוט כל פעם אני מקבל מכות מחדש, בהתחלה סבלתי מאוד מהרגל (עד עכשיו) חשבתי שזה סוף העולם והנה אני אני לא מרגיש טוב בכל הגוף כבר 3 חודשים. לגבי עבודה, לא בא לי לעבוד עכשיו, ויהיה לי קצת קשה למצוא עבודה במה שאני רוצה ...

linar1

New member
אני עונה לשאלתך לגבי רופאים

רשימת רופאים ניתן לקבל דרך עמותת "אסף" כשאתה מצטרף כחבר, ראה בקישורים של הפורום. פרופ' בוסקילה עובד בית חולים "סורוקה" ויש לו מרפאה פרטית גם בתל-אביב. אין לי כרגעה את הפרטים של המרפאה , אך אני בטוחה שניתן ללא קושי לקבל ב144. ממליצה לבדוק מול הקופה שלך האם אתה זכאי לקבל החזר עבור היעוץ באופן פרטי- יש סיכוי שתיקבל מימון חלקי של הקופה. מאחלת לך הרבה בריאות. LINAR

yamit23

New member
תיקון קטן ../images/Emo140.gif

את רשימת הרופאים עמותה אס"ף נותנת לכל מי שפונה אליה, יחד עם חומר בסיסי על המחלה והעמותה. ההגיון הוא שרק לאחר האבחון יש מקום לדבר על הצטרפות לעמותה, מהיותה עמותה של חולים. ניתן לפנות אל העמותה במייל : [email protected], או דרך האתר, בקישורי הפורום, או בפנייה לקו העמותה, שאף פעם אינני זוכרת את מספרו
בהצלחה ותרגיש טוב, ימית

למעלה