בלוטת התריס.

ספגטי1

New member
בלוטת התריס.

שלום רב. יש לי בעיה שדי מתסכלת אותי. יש לי בעיה לרדת במשקל. אני מתאמנת במכון כושר כ-4 עד 5 פעמים בשבוע ואוכלת באופן מבוקר ומסודר (אפילו פחות מידי לדעתי). גובהי הוא 1.67 ומשקלי כ 75 ק"ג ואני בת 21. איני מצליחה לרדת במשקל. עשיתי את כל הבדיקות הדם וכולן יצאו תקינות כולל בלוטת תריס ובדיקה הורמונלית. הכולוסטרול שלי קצת גבוה אך זו בעיה תורשתית כי גם בתקופה שלפני שעליתי במשקל תמיד היה לי כולוסטרול גבוה ובנוסף איני צורכת מאכלים המכילים שומן רווי (מרגרינה, גבינה צהובה וכו'). כיום אני נוטלת ראקוטן מאחר ובמהלך השירות הצבאי בנוסף לעלייה במשקל הופיעו לי פצעים. בנוסף אני סובלת מגלי חום רבים ואגלי זעה בבית השחי גם שקר, האם זו יכולה להיות חלק מהבעיה של הירידה במשקל? האם יכול להיות שכן יש לי בעיה בבלוטת התריס שבדיקת הדם לא איבחנה? האם יש תחום ברפואה משלימה שיכול להבחן את הבעיה שלי, מה שהרפואה הקובנציילית לא הצליחה? אם כן, איזה תחום? מהן הדרכים לאבחן? תודה מראש.

ספגטי1

New member
שכחתי משהו מאוד חשוב!

חשוב לי לציין כי במסגרת הניסיון של לרדת במשקל הדבר היחידי ששניתי זה להתאמן. מאז ומתמיד התמדתי בתזונה בריאה כדרך חיים. איני אוהבת מאכלים מטוגנים, ג'אנק וכל הטראש... (חוץ מאהבה למתוקים שנמצאת בשליטה). ובנוסף אני סובלת ממחזור לא סדיר ומסרבת לקחת גלולות שלא עושות לי טוב.

0 אור 0

New member
כן בהחלט

כן לכל שאלותיך: גם יכול להיות שיש לך בעיה בבלוטת התריס וגם יש סיכוי גבוה שטיפול ברפואה משלימה יעזור וגם יתכן שהבעיה קשורה לראוקוטן שאת לוקחת ממליצה לגשת לטיפול ברפואה משלימה בכל תחום שנראה לך, כמו כן לבדוק שוב את נושא תפקודי הכבד ובלוטת התריס

ספגטי1

New member
אפשר יותר פירוט בעניין הרפואה משלימה?

תפקודי הכבד בסדר לאור בדיקות שערכתי לפני שבועיים. לשאלתי, איך הרפואה המשלימה יכולה לעזור לי בעניין? איזה תחום ברפואה? איך אני פונה? יש דרך קופ"ח? או רק פרטי?

שלום לך ספגטי

ישנם סוגים שונים של טיפולים ברפואה משלימה אני באופן אישי ממליצה על טיפולי הילינג המשלבים עבודת מודעות. תוך כדי עבודת מודעות ניתן יהיה לרפא את החלקים השורשיים שאינם מאפשרים לך ירידה במשקל. באם ישנה גם בעיה כלשהי ברמה הקונבנציונאלית ניתן לטפל בה באותו אופן או תוך שילוב בטיפולים אחרים שיתמקדו בבעיה פיזית אם קיימת. הלית http://www.2all.co.il/web/Sites/halitheal/CONTACT1.asp

0 אור 0

New member
בחירת מטפל

כדאי לך לקרוא קצת בפורום ובמאמרי הפורום על השיטות השונות, את יכולה לספר מאיפה את ואולי תקבלי המלצות במסרים (אבל גם אותן צריך לבדוק כי יש בפורום הזה מטפלים טובים ומנוסים , אבל יש גם כאלה שנכנסים רק כדי למצוא הזדמנות לפרסם את עצמם במסרים) תשאלי את עצמך לאיזה סוג שיטה את מתחברת מגע, דיבור, דיקור ... ותתחילי לשאול בסביבה שלך, מניחה שתופתעי לשמוע שיש בסביבתך אנשים שטופלו אצל מטפל מדהים שמצוי בסביבה ואפילו לא ידעת עליו (עד שלא מסתכלים לא רואים) - חשוב גם לדעת מה הכשרתו של המטפל (תעודות), גם להתרשם ממנו אישית אם את מתחברת אליו אבל גם לקבל המלצות ממטופלים. שיטות האבחון תלויות בשיטה, ברוב השיטות תעברי תישאול מקיף ובנוסף לכך ברפלקסולוגיה מאבחנים דרך כפות הרגליים, ברפואה סינית דרך הדופק , הלשון ועוד, יש לא מעט מטפלים שמאבחנים דרך העין - בגדול, מרבית המטפלים רוצים גם לדעת מה האבחון המערבי אמר, אך יש להם כלים לאבחון שמדברים בשפה אחרת מהשפה של הרפואה המערבית, ומכוונים אותם לדרך הטיפול הנכונה לשיטתם. לגבי קופת חולים: יש אפשרות לקבל טיפול במשלימה - אבל הרבה מאד מטפלים טובים עובדים בקליניקה פרטית. מציעה שתתחילי לברר באיזור מגוריך, מה יש מה אין, ואם יש לך שאלות תחזרי לכאן

ספגטי1

New member
זה נשמע מאוד מסובך....כל העניין הזה.

אני גרה באזור פ"ת/ראש העין, יש מישהו מומלץ?

0 אור 0

New member
באמת בהתחלה זה מסובך, לא מוכר

ואולי אפילו קצת מפחיד, אבל את גרה ממש במרכז הארץ - אי בטוחה שיש המון המון מטפלים טובים באיזורך.

למעלה