בלוטות' ו-VOIP ב- Cowon Q5W

• פותח הנושא N641
  • פורסם בתאריך

N641

New member
בלוטות' ו-VOIP ב- Cowon Q5W

בוקר טוב וחג שמח
רציתי לברר מבעלי נסיון עם הנגן הזה האם התמיכה בבלוטות' כוללת תמיכה לאוזניות רגילות + סטריאו וכמו-כן האם ניתן לבצע שיחות VOIP (ע"ג WIFI) דרך מסנג'ר או סקייפ למשל.

tweeg

New member
אני לא רואה למה לא

אוזניות-בלוטופ' זה סטנדרט עולמי,כל אוזניות נראה לי יעבדו עליו voip צריך תוכנה מיוחדת לwin ce,אבל יש אינטרנט,ראיתי מישהו מחבר פליסטישן אז זה לא בעיה לחבר סט של אוזניות+רמקולים(usb כמובן) רק לבדוק שיש תוכנה יעודית לזה לקחת בחשבון שזה רצח לבטריה(אוזניות+מיקרופון+wifi+וידאו)

N641

New member
דווקא יכולות להיות סיבה למה לא

ראשית זה בלוטות' ולא בלוטופ'
לבלוטות' יש כמה תקנים וזה לא תקן אחיד לכולם. יש מכשירים שאינם תומכים בפרופיל שמע או בפרופיל DATA או כאלה שתומכים רק באחד מהם. יש גם הבדל בין אוזניה בלוטות' רגילה לבין אוזניות בלוטות' סטריאו אשר דורשת פרופיל A2DP שלא קיים בכל המכשירים. ה- PSP שראית מישהו שמדבר דרכו זה דרך סקייפ שיש להם תוכנה יעודית לשימוש ב- PSP.

tweeg

New member
מילה לועזית...

לפי cowon: הבלותופ' תומך רק באוזניות סטיראו התקן של הwifi זה b ,תדר 2.4 11mbps תומך שתי מכשירים ומעלה ויש לו גם מסנג'ר התסכלת בכלל על התיאור שלו בcowon? בערך כל השאלה שלך זה ה3 פסקאות הראשונות בדף שלו רוב הpsp נפרצים ומריצים גם ווינדוס כלשהו,לא זוכר איזה סביר להניח גם win ce (לחבר שלי יש)

N641

New member
הסתכלתי בתיאור שלו בבאג

ושם לא מפורט לגבי איזו סוג תמיכה בלוטות' יש לו. בלוטות' 2 זה לא אומרת סטריאו אם לזה התכוונת. ה- WIFI לא קשור ולא הזכרתי אותו. המסנג'ר לרוב לא מגיע עם אופציה של שיחת VOIP, אתה כנראה לא מכיר מערכת ןינדוס למכשירים ניידים. בקיצור תודה על הנסיון לעזור אבל אני אשמח אם יש מישהו שהוא בעל המכשיר הזה שיוכל לענות מנסיון.

tweeg

New member
תשובה

כתוב שהוא מותאם לאוזניות סטיראו בלבד,לא כתוב איזה בלותופ' אבל זה בעצמם השאלה שלך לא? אכן לא התעסקתי אם זה אףפם לכן המלצתי לחפש תוכנה שעובדת על win ce שמתאימה כי מבחינת חומרה לדעתי הכל בסדר (אני מדבר על מה שכתוב באתר של קוואון)

למעלה